30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

saol canım şiir için güzelmiş.
şimdide şair sultan mı oldun aşk seni şair etti
ben geldım... ve gidiyorum bugun eve gidicem banyo vs yapıcam acayıp yorgunum yarında kursum var...akşam fırsat bulursam girerim ama ders çalışmayı düşünüyorumm..

canım kursun okulda mı veriliyor?
pazar da var mı kurs?
yüksek lisans için haftada kaç gün okula gidiyorsun?
amma sordum dime

bence de sen tavsiye verme nick konusunda

turkuazzzzzzzzzzzz doğru gördün evet,yorgun bir kurbağa nasılsın,ben iyiyim,çok yorgunum.

bende iyiyim hamdolsun Rabbim e. duujjjjj aldım bilgisayarda takılıyorum öle.
özledim seni.
yorgunsun ama haftasonu geldi
yarın kursum var

sana nick ile ilgili dün öneride bulundum gördün mü?
görmen lazım

netim yavaş ne olsun :)

arada med cezir bakıyorum... el işine sardım dantel başladım çok eskiden ördüğüm danteleler çıktı iyi geldi

bugün ne çok telefonla arayanım oldu,aksine başım ağrıyor,yorgunum,canım konuşmak istemiyor,yine de sağolsunlar
turko nick gerçeği yansıtmış ama olmaz

bugün ne çok telefonla arayanım oldu,aksine başım ağrıyor,yorgunum,canım konuşmak istemiyor,yine de sağolsunlar
turko nick gerçeği yansıtmış ama olmaz

aaaaa dahiyane fikrimi yapmıcan mı
kısım beynimi yorsum senin için hıhhh

slm canım bende 7 senedir troid tedavisi görüyorum benimde baya saçımda dökülme oldu umarım normala döner değerlerin....
teşekkür ederim çoktan döndü çok şükür bazen böyle olurmuş dedi doktor nezle gibi düşün demişti.. ama dökülmenin onla alakası yok sanırım o devam ediyor..

teşekkür ederim çoktan döndü çok şükür bazen böyle olurmuş dedi doktor nezle gibi düşün demişti.. ama dökülmenin onla alakası yok sanırım o devam ediyor..

ceren dökülmen varsa ampülleri kat biran evvel.
zaten etki etmesi 2 haftayı bulur. daha da kaybetme saçlarını.
saç önemli ya bayanda. inş şu uyguladıklarım işe yararda hem uzar hem gürleşir.
1 ay oldu hint yağı uzama açısından henüz fayda etmedi.
doğum kontrol hapı da bu hafta 2 hafta olcak uygulayalı.
onuda anca haftaya boyaya gidince belki kuaförüm farkeder.

normal şampuana sadece ampul katmak bile dökülmeyi önlüyor mu canım.

ben arada sarımsak süreyim diyorum ama cesaret edemiyorum kokar diye kuaför onu da önermişti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…