- 14 Kasım 2013
- 3.656
- 1.903
- 198
- 35
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #27.621
benim tiroid hızlı çalışıyordu sende de aynı mı bir de tam tersi varmış... geçmiş olsun düzelir umarım ben sürekli netden bakıp duruyordum ne iyi gelir diye hatta bir hafta dereotu kürü yapmıştım t3 t4 ü düzenliyor diye okudum davalla 7 senedir bende hiç bir düzelme yok canım değerlerim hep yüksek çıkıyo
portakal çiçek açtığı zamanda güzel bence:) ah özledim memleketimi sen aslen nerelisin canım...hımm anladım güzelim Antalya güzeldir ya hele eylül ayı harikadır antalya
benim tiroid hızlı çalışıyordu sende de aynı mı bir de tam tersi varmış... geçmiş olsun düzelir umarım ben sürekli netden bakıp duruyordum ne iyi gelir diye hatta bir hafta dereotu kürü yapmıştım t3 t4 ü düzenliyor diye okudum da
portakal çiçek açtığı zamanda güzel bence:) ah özledim memleketimi sen aslen nerelisin canım...
tadı boşver bence.. su içersin işe yarayacaksa neden olmasın bende ondan mı oldu bilmem ama ilk ay t3,t4 normalleşti sonrada diğeri .. çok şükür.. Rabbim sağlık versin ya herşeyi etkiliyor.....canım benim troid bezleri az çalışıyo haşimeto hastalığı var bende ...o dereotu kürünü yaptım ama kustum sabahın köründe aç karnına hiç iyi gitmiyor meret yaa aslında dereotunu çok severim ama aç karnına böööööööö
belki olumsuz yorumlar üzerine sonradan kokusunu değiştirmişlerdir
ben de alayım o zaman.
Allah iyiliğini daim etsin canım.
Sen de benim dualarımdasın sağolasın yavrum.
İnşallah canımm... Her şey su gibi akıp olsun inşallah.
tadı boşver bence.. su içersin işe yarayacaksa neden olmasın bende ondan mı oldu bilmem ama ilk ay t3,t4 normalleşti sonrada diğeri .. çok şükür.. Rabbim sağlık versin ya herşeyi etkiliyor.....
aslı turkuaz tuğçe siz nasılsınız? iyi geceler
valla yıkarken bakım kadar pratik bişi yok dünyada.
ayrıca en yararlı olanı kokuyor denilen bence
uygula azcık faydasını gördükçe vazgeçemiyor insan.
ayrıca saç döküldümüde gelmiyor yenisi.
yaşladık kızım artık 20 lik kızlar gibi saçım kalmadı.
kürlerle bir umut çoğalır diye bekliyom.
doğum kontrol hapından umutluyum.
amin canım hepimizin daim etsin inş. hepimizin. herkese dua ediyorum bu arada. sakın denmesin bana etmiyor diye
olur olur canım sen Allah a güven.Rabbim çok büyük.
ben birazcık yokum dönünce burda olursanız konuşuruz yavrular
ya dereotu baya değerleri normale döndğrüyo ama ben yiyemedim çiğ çiğ midem kalkıyo ya her seferinde..
teşekkür ederim tuğcem özelden ev fotolarından atar mısın .. birde seni gelinlikle çok merak ediyorum.. Allah kolaylık versin telaşlarında.. kolayca halledebilmen dileğiyle...iyiyim ben canım şükür.
sen nasılsın?
Nasıl gidiyor?
salata içinde daha bugün yedim dere otu.
aslı turkuaz tuğçe siz nasılsınız? iyi geceler
valla bende salatada cacıkta bayılıyorum hele baklada aman yarabbimmmm
iyiyim ben canım şükür.
sen nasılsın?
Nasıl gidiyor?
teşekkür ederim tuğcem özelden ev fotolarından atar mısın .. birde seni gelinlikle çok merak ediyorum.. Allah kolaylık versin telaşlarında.. kolayca halledebilmen dileğiyle...
baklayı pek sevmiyorum ben
bende aynı moddayım canım yarın dinlenirim umudundayım...ben iyiyim yorgunum sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?