30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

bu gece fazla dağıtmaya niyetim yok sonra bed tribe girip bu dünyanın bütün günahları bana mı yazılacak lannn deyip isyan ediyorum
ehehhehehehhehehhe : ))

Kıslar ben duşaaaaa gidiyom uyumazsam tabiii
Beyza nerde şu 85 lik ninenin duş jelini yazaydı bana :)))
Meleğimisss yok hala. Ben yazımda gelince okur. Melek kartımı rica ediyom
Mariaaa kıs sen bu aslı ile baş edemezsin ben diyim kanını kemiğini iliğini kurutur bu kıs. Bugün lodos fena çarpmış

Kısssslar başım çatlıyor yaaaa duş alimde yatim dime.çocukken annem yıkardınbeni. Keşke olsada annecik yıkasa beni. Sevgiyle. Özledim ben annemi çok. Ama göremicem annem gelsin ya çok ihtiyaım var ona

bu gece fazla dağıtmaya niyetim yok sonra bed tribe girip bu dünyanın bütün günahları bana mı yazılacak lannn deyip isyan ediyorum
ehehhehehehhehehhe : ))

Afiyet olsun , yarasın..

Dünyada akla değer veren yok madem,
Aklı az olanın parası çok madem,
Getir şu şarabı, alın aklımızı:
Belki böyle beğenir bizi el alem!
(Hayyam )

Annen hayatta değil mi bebeğim ?

canımm yaaa. güzel başlamışsın da hüzünlü bitirmişsin... Allah rahmet eylesin anneciğine.

evet beyza ısrarla cevap vermıyor, ben de anlamış degılım

melek gelınce sana 4 kart çeksin artık, yarınınkini de bugünden çeksin de yarın o yokken sen de bizim başımızı yeme, meleğimiz nerde, haftasonu çocukla geziyor, haftaiçi pert oluyor, görüşmesin onla diye

kız beyza öğren şu duş jeli markasını artık, bak turkuaz banyoda mahsur kalacak yoksa, ille de 85lik ninenın duş jeli diyor, başka da bir şey demiyor

Hadi kıslar size iyi sohbetler.
Ben duşa girim. Başım ağrıyor çok.
İyi geceler hepünize bebişlerim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…