30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Kıslar ben duş alacağım ama üşeniyom yawwww

Arkadaşım gitme gel sohbet edelim. Sen kendini tanıt istersin
Çalışıyor öusun? Okuyor musun? Ne iş yaparsın :))
Bizde kendimizden bahsedelim istersen

kibar turkuaz, ben göndermişim kızı hemen, sense yapıcı şekılde buyur etmişsin, fark burada işte

Arkadaşlar ben müsadenizi istiyim, hiçbirinizle daha önceden sohbet etmemiş olunca şu anki sohbetinizin konusuna ve hızına yetişmek mümkün değil.
Size iyi sohbetler...

Şu an sohbetimizin belirli bir konusu yok ki, Aslı kuyuya taş atıyor hepimiz çıkartmaya çalışıyoruz, sonra ben atıyorum, hepsi çıkatmaya çalışıyor, sonra öbürü derken vakit geçiyor işte..

Sen de tanıtsana kendini. Neredesin, ne yapıyorsun , neden hala bekarsın mesela ? Geçmiş sayfalarda hepimiz hikayelerimizi anlattık..
Ortak noktamız, zamanın bir yerinde en güvendiklerimizden yediğimiz kazıklar. Sonrasında kimseyle olmadı, güvenemedik vs..

Senin hikayen nedir ?

yok hakikaten anlayamadığım için sormuştum :) üstüme alınma sözkonusu değil. aslında ultra pozitif ve tahammüllü bir bayanımdır vesselam da yansıtamamışım demekki : ))

adın cıkmış senin, adın, ne yapsan nafile diyorum ki nasıl bir halay başıysam giren çıkan belirsiz, halaya tabi

neyseki maria gelmiş, o da olmasa bu arada mesajlarım hata veriyor, 30 saniyede bir mesaj yazabilirmişim de

hem keçileri, hem kızları

Yok şekerim ben buradayım, bir taraftan da facebook ahalisine laf yetiştirmeye çalışıyorum , sonra dönüp burada yazılanları okuyorum. Ondan gecikiyor

Ama cidden kaçırmışsın milleti , dayanamadılar hazır cevaplarına
Bense, kanımın son damlasına kadar buradayım.

biri bana taş mı attı

kız yine benım dediğime gelmiş, usulca gitmiş bak, kibarlıgınız da bir yere kadar demek ki kızlar

adın cıkmış senin, adın, ne yapsan nafile diyorum ki nasıl bir halay başıysam giren çıkan belirsiz, halaya tabi

: )) çevirmen notu gibi oldu açıklaman. bu arada hepimiz buradayız ben diğer başlıklara bakıyorum saçmalamışlar mı diye menfi yorum yazacağım eheehhehehheheheheh : ))

biri bana taş mı attı

kız yine benım dediğime gelmiş, usulca gitmiş bak, kibarlıgınız da bir yere kadar demek ki kızlar

Ne yapsın kız , seni görünce gözlerine inanamadı zaar
Aslında bu topiğe yeni gelenlere önce Aslı faktöründen bahsetmek lazım , yavaş yavaş, alıştıra alıştıra..

hımm maria özel mesaj facebook, turkuaz çamaşır çay, aslı radyatör su, ne oluyor bana ayol

: )) çevirmen notu gibi oldu açıklaman. bu arada hepimiz buradayız ben diğer başlıklara bakıyorum saçmalamışlar mı diye menfi yorum yazacağım eheehhehehheheheheh : ))

yazmana gerek yok canım, çeviren sen olunca baştan anlıyoruz biz menfi oldugunu, sayende bugun ne cok menfi sözü geçtı burada

Evet ya cidden ben de.. Bu akşam hiç bakamadım bir derdim varda kim aldatılmış, kim kaynanasının saçını başını yolmuş, kim kocasını kıskanmış falan.. Arada bakıp ibret almak,sonra halimize şükretmek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…