- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #2.821
Kıslar ben duş alacağım ama üşeniyom yawwww
Arkadaşım gitme gel sohbet edelim. Sen kendini tanıt istersin
Çalışıyor öusun? Okuyor musun? Ne iş yaparsın :))
Bizde kendimizden bahsedelim istersen
kendime dedim ayol, senlik bir şey yok merak etme
Arkadaşlar ben müsadenizi istiyim, hiçbirinizle daha önceden sohbet etmemiş olunca şu anki sohbetinizin konusuna ve hızına yetişmek mümkün değil.
Size iyi sohbetler...
Sen mutluysan , kimin ne dediği hiiç önemli değil. Boşver gitsin
yok hakikaten anlayamadığım için sormuştum :) üstüme alınma sözkonusu değil. aslında ultra pozitif ve tahammüllü bir bayanımdır vesselam da yansıtamamışım demekki : ))
hem keçileri, hem kızları
Şu an sohbetimizin belirli bir konusu yok ki, Aslı kuyuya taş atıyor hepimiz çıkartmaya çalışıyoruz, sonra ben atıyorum, hepsi çıkatmaya çalışıyor, sonra öbürü derken vakit geçiyor işte..
Sen de tanıtsana kendini. Neredesin, ne yapıyorsun , neden hala bekarsın mesela ? Geçmiş sayfalarda hepimiz hikayelerimizi anlattık..
Ortak noktamız, zamanın bir yerinde en güvendiklerimizden yediğimiz kazıklar. Sonrasında kimseyle olmadı, güvenemedik vs..
Senin hikayen nedir ?
neyseki maria gelmiş, o da olmasabu arada mesajlarım hata veriyor, 30 saniyede bir mesaj yazabilirmişim de
adın cıkmış senin, adın, ne yapsan nafilediyorum ki nasıl bir halay başıysam giren çıkan belirsiz, halaya tabi
biri bana taş mı attı
kız yine benım dediğime gelmiş, usulca gitmiş bak, kibarlıgınız da bir yere kadar demek ki kızlar
Yok şekerim ben buradayım, bir taraftan da facebook ahalisine laf yetiştirmeye çalışıyorum , sonra dönüp burada yazılanları okuyorum. Ondan gecikiyor
Ama cidden kaçırmışsın milleti , dayanamadılar hazır cevaplarına
Bense, kanımın son damlasına kadar buradayım.
: )) çevirmen notu gibi oldu açıklaman. bu arada hepimiz buradayız ben diğer başlıklara bakıyorum saçmalamışlar mı diye menfi yorum yazacağım eheehhehehheheheheh : ))
: )) çevirmen notu gibi oldu açıklaman. bu arada hepimiz buradayız ben diğer başlıklara bakıyorum saçmalamışlar mı diye menfi yorum yazacağım eheehhehehheheheheh : ))
hımm maria özel mesaj facebook, turkuaz çamaşır çay, aslı radyatör su, ne oluyor bana ayol
Ne yapsın kız , seni görünce gözlerine inanamadı zaar
Aslında bu topiğe yeni gelenlere önce Aslı faktöründen bahsetmek lazım , yavaş yavaş, alıştıra alıştıra..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?