- 8 Mayıs 2012
- 6.297
- 904
- 248
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #2.921
yok o tevazu yapıyor
onunda konu ile ilgili bilgisi sağlamdır
+18 i duyan geliyor meraktan herhalde
yok o tevazu yapıyor
onunda konu ile ilgili bilgisi sağlamdır
şimcik o zaman önceeeeee önce kendimi tanıtayım canlar dimiii
buuuuu sosyete kim diye merak düşmüştür yüreciğinizeeee
bende sizi daha fazla merakta bırakmıcam merak etmeyinnn
25 yaşındayımmuhasebeciyimmm ama yapımarket işletiyorum bi antonyom var dillereee destan yakışıklııııııııı
azıcıkkkk çatlaklıkta var ruhumdaaaaaman akıllı olup dünyanın khrını çekeceğime deli olyım dünya bnm kahrımı çeksin felsefesi ile yaşarımmmm ımmm bide sıkı bir nazım hikmet , özdemir asaf hayranıyımmm
benden bu kadar sizden ne haber
Ben süt içiyom benim üstümdeki vatandaşların su sesi başladı
Mariam kutun dolmuş yavrum. Doldurduk kuruları bugün
Kıs aslı ben bekarım banyo günüm yok. Cnm istedikçe yıkanıyom.
Beyzam cnm sende kocasızlık fena etki yapmış. Bırak okulu filan gel istanbula kocanın yanına. Yoksa geç kalırsan orda birine saldırcan bu gidişle :))) akibetini iyi görmüyom
Bu Antonyo benım has Londralı gibi has Antonyo'dan mı
artı 118 im
ben de 118 80 85(asli) im, ha bir de 85 lik ninemiz daha var Amerıkalarda, duş sonrası hoş kokusuyla ünlü kendisi
ben de 118 80 85(asli) im, ha bir de 85 lik ninemiz daha var Amerıkalarda, duş sonrası hoş kokusuyla ünlü kendisi
ohoo bakıyorum hepiniz çelik çomak oynayın beni aranıza almayın : ((
zorlanıyorum bu bilgisayarda kusura bakmayın, bu arada aslı al bu gece de yüzünü kara çıkarmıyorum : ))
acaip ayar oluyorum evde terliklerini şakkıdı şakkıdı yere vurarak yürüyenlerden
owwwwwwwwwwwwwwwwww benim kendime has bi kokum varrrrr öle jel melll gerek yok bana buram buram aşk kokuyorumm aşk
anam teker teker gelin, yetişemıyorum, +18 i duyan koşuyor tabisen de yeni bir geceye daha şikayet ederek başlamayı becerıyorsun ya, kafan güzelken bile,helal olsun
ben de dıyorum havada aşk kokusu var,senden gelıyormuş demek
yokkkkkk çakma bnm kiiiii
halis muhlis istanbul delikanlısıııııyurdum malı ama kk da adı antonyoooo
Ben süt içiyom benim üstümdeki vatandaşların su sesi başladı
Mariam kutun dolmuş yavrum. Doldurduk kuruları bugün
Kıs aslı ben bekarım banyo günüm yok. Cnm istedikçe yıkanıyom.
Beyzam cnm sende kocasızlık fena etki yapmış. Bırak okulu filan gel istanbula kocanın yanına. Yoksa geç kalırsan orda birine saldırcan bu gidişle :))) akibetini iyi görmüyom
hee tepe tepe kullan o zaman yurdum malınıama dikkat et , çok da tepinmeyın, sonra alt kattakıler rahatsız oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?