30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Ben süt içiyom benim üstümdeki vatandaşların su sesi başladı

Mariam kutun dolmuş yavrum. Doldurduk kuruları bugün
Kıs aslı ben bekarım banyo günüm yok. Cnm istedikçe yıkanıyom.
Beyzam cnm sende kocasızlık fena etki yapmış. Bırak okulu filan gel istanbula kocanın yanına. Yoksa geç kalırsan orda birine saldırcan bu gidişle :))) akibetini iyi görmüyom

ohoo bakıyorum hepiniz çelik çomak oynayın beni aranıza almayın : ((
zorlanıyorum bu bilgisayarda kusura bakmayın, bu arada aslı al bu gece de yüzünü kara çıkarmıyorum : ))
acaip ayar oluyorum evde terliklerini şakkıdı şakkıdı yere vurarak yürüyenlerden

Bu Antonyo benım has Londralı gibi has Antonyo'dan mı

bari bir oyun oynayalım aslı halaybaşı olarak bulsun mesela herkes istediğini istediğine sorsun sınır yok falan filan fişman

yuhhh daha neler

ben married with children durumundayım

ben de 118 80 85(asli) im, ha bir de 85 lik ninemiz daha var Amerıkalarda, duş sonrası hoş kokusuyla ünlü kendisi

owwwwwwwwwwwwwwwwww benim kendime has bi kokum varrrrr öle jel melll gerek yok bana buram buram aşk kokuyorumm aşk

anam teker teker gelin, yetişemıyorum, +18 i duyan koşuyor tabi sen de yeni bir geceye daha şikayet ederek başlamayı becerıyorsun ya, kafan güzelken bile,helal olsun

Julia için tanıtım mesajım
31 yaşıma bastık basacak durumdayım.
Muhasebe finans işi ile upraşıyom. Para cıyım anlayacağın. Özel sektörde çalışıp hergün neden memur olmadım dierim kendime :))
Süt içmeyi severim. Bu saatler oldumu üst kattımda sabah kadar kesilmeden glen su sesini dinlerim.
Heeee az daha unutuyordum. Bende kendime hayranım. Bir ben yok şundünya üzerinde ohhhh

Not:Konu sahibi melek tuğçe yok hala. Merak ettim onu bekliyom. Bakımamı gitti acep

anam teker teker gelin, yetişemıyorum, +18 i duyan koşuyor tabi sen de yeni bir geceye daha şikayet ederek başlamayı becerıyorsun ya, kafan güzelken bile,helal olsun

kafam güzelken daha neler yapıyorum da orası daha da +18'e giriyor : ))

o hazırlık suyudur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…