30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

ben de dıyorum havada aşk kokusu var,senden gelıyormuş demek
aynen yawrummmm o koku benden buram buram ama antonyom yarın şehir dışına gidio 3 gün yok şişeye kokumdan koydum al götür bunu dedim aklına ben geldikçe aç kokla dedim

meslektş sayılırız o zaman

dipçik not : kendine bayılan hatunlara bayılıyorummmmmm ama kimse ben kadar magolaman olamz

sizi gidi narsist gacılarrrr

hee tepe tepe kullan o zaman yurdum malını ama dikkat et , çok da tepinmeyın, sonra alt kattakıler rahatsız oluyor

kızçemmm biz sadece sevdiliyiz henüz alt kattakileriii rahtsız etcek bi durumumuz yok en kısa zamanda nikahı bascam ve alt komşunun vy haline
Abowwww

karanlık loş ortamlara da dikkat etmek lazım (sinema gibi)

anılarım deprestiiiii beyzoşum

su sesi güzeldir, insanı dinlendırır ne güzel işte

bekle bakalım, sabahlar olmasın o zaman

kızçemmm biz sadece sevdiliyiz henüz alt kattakileriii rahtsız etcek bi durumumuz yok en kısa zamanda nikahı bascam ve alt komşunun vy haline

anılarım deprestiiiii beyzoşum

beyzoşun senin bu konuda cok tecrubelı oldugunu söyledi, sen de +118 im dedin, ben bana soylenenlere göre yorum yapıyorum

beyzoşun senin bu konuda cok tecrubelı oldugunu söyledi, sen de +118 im dedin, ben bana soylenenlere göre yorum yapıyorum

yok daha o tarklarda bezimmm yok

ama aşkı doy doya yaşarımmmm antonyomlaaaaaa ileriye gitmeden

İki dakika boş bırakmaya gelmiyorsunuz haaa , muhabbetlere gel. Yatacaz deyip kandırdınız beni , ben gidince +18.. yok ööle

Turkuazım , sildim mesajları tatlım bir daha dene

Ben yatarım saat 00:00 olmadan
Başkabağı olacak arabam
Gecenin özeti:
Mariam kaçmış. Haberde vermedi bak. Kutusuda dolu. Oldumu şimdi
Meleğin akıbeti belli değil. Garajda yapan arbaya alıp kendini gecelere mi attı. Hırs yaptı herhal dünki araba mevzusundan sonra
Aslı aşırı lodosdan kendine gelemiyor. Bugün kendine gelmesi pek mümkün değil.
Beyza gene aklı farklı yerlere çalışıyor. Ne olcak bu kızın sonu emerikalarda hiç bilmem.
Tatlı rüyalar

Julia cım sen beyzoşa sakın fazla uyma emi. Antonyanı kaçırıverisin sonra

Ya kandırdı bunlar beni yatcaz diye , sonra hepsi toplaşmış +18 konuşuyorlar
Kaçmadım bebişim buradayım

senın bu özetler çok hoş. Eski 'bizimkiler' dizisinin Ali'si gibi melegi bilmem ama maria döndü bak

bnm antonyo akıllı 14 subttaaaa gel evlenelim dio bana herkeslerden habersiz hıh bedavya getircek beni beşi bir yerde isterim 10 tane adana burması isterim pırlanta set takımı isterim antalyada yazlık isttanbulun en güzel yerinde denize nazır ev isterimmmm bi tane bmv isterim bu kadar fzlaaa lüküste gözüm varsaaaaaa ne olayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…