- 11 Aralık 2010
- 36.141
- 160
- 423
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #2.941
aynen yawrummmm o koku benden buram buram ama antonyom yarın şehir dışına gidioben de dıyorum havada aşk kokusu var,senden gelıyormuş demek
Julia için tanıtım mesajım
31 yaşıma bastık basacak durumdayım.
Muhasebe finans işi ile upraşıyom. Para cıyım anlayacağın. Özel sektörde çalışıp hergün neden memur olmadım dierim kendime :))
Süt içmeyi severim. Bu saatler oldumu üst kattımda sabah kadar kesilmeden glen su sesini dinlerim.
Heeee az daha unutuyordum. Bende kendime hayranım. Bir ben yok şundünya üzerinde ohhhh
Not:Konu sahibi melek tuğçe yok hala. Merak ettim onu bekliyom. Bakımamı gitti acep
o hazırlık suyudur
aynen yawrummmm o koku benden buram buram ama antonyom yarın şehir dışına gidio3 gün yok şişeye kokumdan koydum al götür bunu dedim aklına ben geldikçe aç kokla dedim
meslektş sayılırız o zaman
dipçik not : kendine bayılan hatunlara bayılıyorummmmmmama kimse ben kadar magolaman olamz
hee tepe tepe kullan o zaman yurdum malınıama dikkat et , çok da tepinmeyın, sonra alt kattakıler rahatsız oluyor
Abowwww
karanlık loş ortamlara da dikkat etmek lazım (sinema gibi)
Julia için tanıtım mesajım
31 yaşıma bastık basacak durumdayım.
Muhasebe finans işi ile upraşıyom. Para cıyım anlayacağın. Özel sektörde çalışıp hergün neden memur olmadım dierim kendime :))
Süt içmeyi severim. Bu saatler oldumu üst kattımda sabah kadar kesilmeden glen su sesini dinlerim.
Heeee az daha unutuyordum. Bende kendime hayranım. Bir ben yok şundünya üzerinde ohhhh
Not:Konu sahibi melek tuğçe yok hala. Merak ettim onu bekliyom. Bakımamı gitti acep
kızçemmm biz sadece sevdiliyiz henüz alt kattakileriii rahtsız etcek bi durumumuz yok en kısa zamanda nikahı bascam ve alt komşunun vy haline
anılarım deprestiiiii beyzoşum
hımmm o suya dikkat etmek lazım sonrası tehlikeli
beyzoşun senin bu konuda cok tecrubelı oldugunu söyledi, sen de +118 im dedin, ben bana soylenenlere göre yorum yapıyorum
beyzoşun senin bu konuda cok tecrubelı oldugunu söyledi, sen de +118 im dedin, ben bana soylenenlere göre yorum yapıyorum
kız baksana anılarım depreşti diyo daha ne desin
Ben süt içiyom benim üstümdeki vatandaşların su sesi başladı
Mariam kutun dolmuş yavrum. Doldurduk kuruları bugün
Kıs aslı ben bekarım banyo günüm yok. Cnm istedikçe yıkanıyom.
Beyzam cnm sende kocasızlık fena etki yapmış. Bırak okulu filan gel istanbula kocanın yanına. Yoksa geç kalırsan orda birine saldırcan bu gidişle :))) akibetini iyi görmüyom
netıceye bakmak lazım, son su iyidir, temizliktir
kız baksana anılarım depreşti diyo daha ne desin
evet son sudan sonra temizlik şart
Ben yatarım saat 00:00 olmadan
Başkabağı olacak arabam
Gecenin özeti:
Mariam kaçmış. Haberde vermedi bak. Kutusuda dolu. Oldumu şimdi
Meleğin akıbeti belli değil. Garajda yapan arbaya alıp kendini gecelere mi attı. Hırs yaptı herhal dünki araba mevzusundan sonra
Aslı aşırı lodosdan kendine gelemiyor. Bugün kendine gelmesi pek mümkün değil.
Beyza gene aklı farklı yerlere çalışıyor. Ne olcak bu kızın sonu emerikalarda hiç bilmem.
Tatlı rüyalar
Julia cım sen beyzoşa sakın fazla uyma emi. Antonyanı kaçırıverisin sonra
ben en sonki temiz sudan bahsedıyorum canım
Başkabağı olacak arabam
Gecenin özeti:
Meleğin akıbeti belli değil. Garajda yapan arbaya alıp kendini gecelere mi attı. Hırs yaptı herhal dünki araba mevzusundan sonra
Beyza gene aklı farklı yerlere çalışıyor. Ne olcak bu kızın sonu emerikalarda hiç bilmem.
Tatlı rüyalar
Başkabağı olacak arabam
Gecenin özeti:
Tatlı rüyalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?