- 2 Ağustos 2013
- 4.132
- 3.935
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #30.281
Hepimiz evlenşyoruz oley
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
günaydın kızlargünaydın Challenger
çok haklısın canım, ben sığsın diye köşe tarafa yazmışım.. ama hepsi silik, sadece en üstte mavili yeşilli -suskunsultan- biraz kalmış :26:
en üste yazdığım için sanırım öyle oldu. resmi pek hoş olmadı paylaşmasam daha iyi sanki
Hepimiz evlenşyoruz oley
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
evettt limonata, bütün topiği evlendiricez kısmetseinşallah
cnm benım sen paylaş paylaş merak ettımnısanlılık nasıl gdıyor bakalım?
amin canım, olsun artık hayırlısıyla...
ne güzel ya inşallah en kısa sürede olur. Güç de olmasın geç de olmasın...
Ben o lafı hep böyle söylerim. Geç deolmasın güçde olmasın tez vakitte olsun
günaydın kızlar, gene migren!
iş yerinde bir sorun var lütfen dua edin de hallolsun.amin canım, olsun artık hayırlısıyla...
günaydın kızlar, gene migren!
iş yerinde bir sorun var lütfen dua edin de hallolsun.amin canım, olsun artık hayırlısıyla...
Allah kolaylık versin. Duan için sağ olGeçmiş olsun.Bende de astigmat var ve gözümden vurunca başıma hiçbi ilaç kar etmiyor.:26:
canım çok üzüldüm.Umarım en kısa zamanda sorun çözülür.Bizim de müthiş yoğun bi gün yaşıyoruz.
hoş geldin tekrar! :) inşallah gönlünce geçer söz. bizim konunun kısmeti çoğaldı. kızlar bir bir söz, nişan, düğün yapıyor.slm kızlar..uzun bi aradan sonra döndüm..filozof saolsun:))
güzel bir de haber vereyim..ctesi sözüm var..gerçi çok tuhaf hissediyorum ama:))
darısı tüm isteyenlerin başına..
sağ ol canım.mrb canım..çok geçmiş olsun..berbat bi ağrıdır..umarım işler de yolunda gider,düzelir..
Geçmiş olsun.Bende de astigmat var ve gözümden vurunca başıma hiçbi ilaç kar etmiyor.:26:
canım çok üzüldüm.Umarım en kısa zamanda sorun çözülür.Bizim de müthiş yoğun bi gün yaşıyoruz.
sağ ol canım.aynı sekılde filocum ınsallah hallolur.
benımde malesef astıgmatım var ve ancak karanlık yerde yatınca bır sure geçiyor yoksa mideme vuruyor.
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin. Polar pijama
sağ ol canım.
astigmat bende de var galiba... var var... 3,5 derece de miyop! :86:
gunaydın kızceler ..
petucum tam orta kısma yazılıyor normalde ama olsun canın sağolsun yazmışsın ya buda yeter.
tugcem geçmiş olsun dıkkat et kendıne az kaldı düğüne .. bıde nazar boncugu tak mutlaka nolur nolmaz.
aslım ve turkuazım bende aynı sekılde 2 gun once koca bır tabak muz ,kıvi,cılek yaptım ve dondurma ıle yedım..
slm kızlar..uzun bi aradan sonra döndüm..filozof saolsun:))
güzel bir de haber vereyim..ctesi sözüm var..gerçi çok tuhaf hissediyorum ama:))
darısı tüm isteyenlerin başına..
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin. Polar pijama
teşekkür ederim canım. evet takıyım nazar boncuğu dediğin gibi.
Şükür bugün iyiyim. sen nasılsın canım?
öyle tabii ama ne yapalım? Allah beterinden saklasın.ne tesadüf..benim gözlerde 3,5 ve 0,25 astigmat var..ayrıca migrende var..
keşke güzel şeyler olsaydı bunlar:))
Asmunikal hoş geldin. Nasılsın? Önceden dua konusunda seninle çok karşılaşırdık. Yoksa karıştırıyor muyum?hain şero.. domdom şeronerelerdesin sen
öyle tabii ama ne yapalım? Allah beterinden saklasın.
Öğrencilerin nasıl?
Kaçıncı sınıftalar? iki mi?
Asmunikal hoş geldin. Nasılsın? Önceden dua konusunda seninle çok karşılaşırdık. Yoksa karıştırıyor muyum?
iyiyim dadlum, kitap arkadaşım ( her yerden arkadaşız. kitap konusu , dua konusu )yes baby tam olarak o benimnasılsın kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?