30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

bende söyleyeyim

dürüst, sadık, çalışkan, güleryüzlü, kararlı, güçlü bir karakter, konuşmasını bilen, beni koruyabilecek, her zorlukta çekip gitmeyecek biri.
mümkünse öğretmen olmasın. işinde gücünde olsun. ailesine bağlı olsun.
ben beğendikten sonra sarışın , esmer, kumral fark etmez.

kısaca hayal etmek güzeldir.

isteklerimiz aynı canım. :)
benim için de tip farketmiyordu.
ben ancak ruhunu sevebildiğim erkekleri sevebilirim çünkü.

aynen canım. ne yakışıklı adamlar var. foss çıkıyor. gözden çok ruha hitap etmeli. inşallah karşıma çıkar böyle biri.
çok dikkat ediyorum . hep emir kipiyle konuşuyor erkekler. emir verilmesinden hiç hoşlanmam. bu aralar gözüme çarpıyolar.

ben de emir verilmesinden hoşlanmam canım.
yay burcunun özelliklerinden biridir zaten.
evet yakışıklı olsa ne farkeder bizi mutsuz ettikten sonra. ama şükür ki nişanlımı beğeniyorum.
ilk tanıştığımızda zayıftı pek hoşuma gitmemişti fakat şimdi 90 kilo oldu. benle tanıştıktan sonra 12 kilo aldı. :)
şimdi iri yarı 1.87 ye 90 kilo bir adam oldu. benim de boy 1.78. hal böyle olunca bu boy pos durumu hoşuma gidiyor. :)

klip güzelmiş, birbirlerini de buldular kolayca

çok güzel Klip yaaaa....

evet...

inşallah klipteki gibi çıkar karşına...

bende sevmem emir alamam. lafı çarparım....

ne güzel yaaa maşallah

wuhuuuuu sizde de ne boy varmış. bebeklerinizde uzun olur.

niye meslektaş istemiyorsun:44:

bugün sınavlar var demek, kalabalık trafik o halde :26: başarılar canım şimdiden..

Teşekkür ederim canım. Genel olarak iyi gecti. Düzenli olarak sınavları takil edip çalışırsam mezun olurum bu kez diyorum.. inşaallah.

Müthiş trafik vardi valla zor yetistirdi erkek arkadaşı beni.

Son düzenleme:
evet canım ya.
kına gecesine 11 gün- düğüne 13 gün...
kafamda bir sürü tilki dolaşıyor.
habire aklıma bir şeyler geliyor. :)

Boylu poslu bir çiftsiniz. Maşallah ne güzel ya. Yan yana manken gibi olursunuz. Allah mesut etsin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende aradığım erkekteki kriterleri yazayım mi kizlar?:)) gerçi pek ümidim yok benim 2. Evlilik için. Sanirim olmayacak. Çocuk icin isterim istersem zaten. Öncelikle sorumluluk sahibi olsun. Evin yükünü gerektiğinde tümüyle sirtlabilecek olmali. Dürüstlük en önemli 2. Kriter. 3. Ise yanima yakismasi, bakimli ve temiz olmasi oturmasini kalkmasını konusmasini bilen biri olmasi. Tip ve entellektüel birikim konusundaki takintilarimi tümüyle astim diyebilirim. Zaten su an görüştüğüm beyaz tenli kumral değil düpedüz esmer. Hatta arap asilli bir Türk. Yani aslolan sevgi bence

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…