30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Slm kızlar nerelerdesiniz.. kimseler yok bugün.. bende ödev hazırlıyorum ve canım istemiyor. tuğçe nerelerdesin kart istemiştim görmedin sanırım cnm .. düğüne de çok az kaldı..

Slm siteye yeni uye oldum, 38 yasindayim ama yasimi gostermiyor ve hayat doluyum...
Fakat su erkeklerin dullara bakis acisindan nefret eder oldum...
Bu sitede istanbulda oturan kafa dengi belki bir arkadas bulurum diye katildim...
Hayati seviyorum..

Slm kızlar nerelerdesiniz.. kimseler yok bugün.. bende ödev hazırlıyorum ve canım istemiyor. tuğçe nerelerdesin kart istemiştim görmedin sanırım cnm .. düğüne de çok az kaldı..

Görmedim canım. haftasonu meşguldüm.
güzellik kartı geldi sana. hayatında güzel gelişmeler olacak.
sen etrafını güzelleştirmeye devam et. bu güzellik senin de hayatına yansıyacak canım.
Diğer kartın ise aşk...
senin ihtiyacın olan gerçek aşk ve o sana geliyor.
gerçek aşkta saf sevgi, tutku ve şefkat vardır.
Gerçek aşka ve sevgiye güven.
Aşkın ışığı içinden yansıyacak canım.
Evet cerencim düğüne az kaldı. umarım her şey güzel olur.

İyi gidiyor canım şükür. arada strese gircek gibi oluyorum fakat bu dönemde sakin olmak gerekiyor.
sen nasılsın canım?

canım ufak tefek ya da büyük olsun aksiliklerle hiç canını sıkma mükemmel düğün yoktur

siz huzurlu olun yeter kuzum

iyi olmaya çalışıyorum canım dostlar sağ olsun

canım ufak tefek ya da büyük olsun aksiliklerle hiç canını sıkma mükemmel düğün yoktur

siz huzurlu olun yeter kuzum

iyi olmaya çalışıyorum canım dostlar sağ olsun

Teşekkür ederim canım. haklısın önemli olan huzurumuz olsun.
Allah iyilik versin canım.

Teşekkür ederim canım ..
ben çok güzel gececeğine eminim sadece çok yorucu oluyor kardeşimden biliyorum olumlu düşün olumsuzlukları kafandan uzaklaştır cnm..seni gelinlikle çok merak ediyorum:)

Teşekkür ederim canım ..
ben çok güzel gececeğine eminim sadece çok yorucu oluyor kardeşimden biliyorum olumlu düşün olumsuzlukları kafandan uzaklaştır cnm..seni gelinlikle çok merak ediyorum:)

aynen canım. meditasyon yapmaya ağırlık vermeliyim sanırım. gevşemek için.
İnşallah düğünden sonra gelinlikli resmimi yollarım sizlere canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…