- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #32.201
bu arada alıntıladığımız kısma cevap yazmamıza rağmen devam ediyor anlamadım ben sizdede oluyormu aynı sorun
yukarıda mavilimden alıntıladım cevapladım 2. alıntı da mavilim in mesajı yine göründüde...selamdevam ediyor derken...
yukarıda mavilimden alıntıladım cevapladım 2. alıntı da mavilim in mesajı yine göründüde...
ah canım yaa valla ben de hiç sıkılmıyorum hatta şu an bir sürü iş var yapmıyor olmam bile içimi rahatsız ediyor ama içimden gelmiyor tüm hafta işteyim zaten
evet kapalıyım neden öyle düşündün ki?
işte dünya değişti kadınların sosyo-ekonomik statüsü de değişti ama zihniyeti değiştirmek zor - Einstein'ın dediği gibi ön yargıları parçalamaktan daha zordur
iyi yapmışsın ben de evdeyken boş durmamaya çalışırdım pc kursuna gittim bilgisayarlı muhasebeye gittim takı kursuna gittim fırsatını bul git yazıl zaten haftada birkaç saat oluyor
Tuğçemmmm hoşgeldin Allahım yeni yuvanda her daim mesut etsin seni
iyi yapmışsın canım ne öğretiyorlar peki yani benim ingilizcem iyi ama geliştirmek istiyorum hatta seneye ydsye girmeyi bile planlıyorum sonuçta memur da olsak memuriyette de artılarımızın olması bize değer katar
Limoşşş anneyil gelmiş hadi gözün aydınkurtuldun yemekmyapmakdan
Allah bir ömür kocana çocuklarına yemek yaptırsın
Kıs o tanışdığın çocuk ne oldu.
Yaz bana bakimmm
Yoksa terlik sana gelcek bu defa
kursu asmıyorsun
olsun bize de yapma+18 muhabbetler
Evet canım bir haftayı geçti. Bişi olmadı ya hevesim geçti bi günlük bi hevesmiş
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Asmamya çalıluyorum çünkü kurstan sonra arkilerle buluşuyorımyaparım sana bebeğim o muhabbetleri
hepinizin gücü bana yetiyor zaten,kimi terlikle gelir,kimi laflarla gelir,bana güzellikle gelin
ben sana herşeyi öğretirim kuzumTmm cnm
Oynayalim canimda sen önce bana oynamayı öğret ben bilmiyorum çünküm :)
anladım canım - ben öyle demek istedin diye değil de kendimi bildiğimden öyle söyledim yoksa sana karşı olumsuz birşey düşünmedim canım benim
Seviyorum senş. Naber
hepinizin gücü bana yetiyor zaten,kimi terlikle gelir,kimi laflarla gelir,bana güzellikle gelin
Evet canım bir haftayı geçti. Bişi olmadı ya hevesim geçti bi günlük bi hevesmiş
ben sana herşeyi öğretirim kuzum
gece netim gitti mahrum kaldım herşeydengünaydın canım nasılsın
günaydın canım
sevmiyceksin onu dedim sana görmiycemimi sandıngünaydın kalk hadi
kim terlikle geldi sana kıyamam günaydın kalkın hadi
kimden geçti hevesin:26:
Günaydınlar aslı benimdir benim kalacak. Senden geçtş hevesim
Selam yavrummmm
Hoşbulduk naber?
Anlat bakam ne var ne yok?
Görüşüp konuşamıyoruz bayadır?
Günaydınnnnnnnnngünaydın canım
Günaydın limonGünaydınlar aslı benimdir benim kalacak. Senden geçtş hevesim
hiç edep ehlak kalmamış
Neler olmuyor ki. :) Ama zamanla işler yoluna girecek insallah. Allahın sınavını basarılı ile gecirmeye calısıyorum. Midem kötü gerginim. su anda ne yesem diyorum. sabah kahvaltı hazırladım midem bulandı. Yiyemedim. Tek yedigim. tahin ekmek.( baska bir sey yok.
hep diyorum senden korkulur bacımneredeydin,ben gidiyorum sen geldin
hiç edep ehlak kalmamış
Herkese günaydın kızlar
Mutlu PazarlarNasılsınız?
Ben de epey uyumuşum bugün - birazdan kahvaltı yapıp ev işlerine odaklanacağım dün tembellik ettim çok birşey yapmadım
Günaydınnnnnnnnnerkencisin maşallah
Günaydın limon
Günaydın mavilim - tahin ekmek iyi geliyorsa ondan ye en azından aç kalma - afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?