30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Nasılsın aslıcım misafirim vardı bugün tüm gün onlarla meşgul oldum çarşıya çıktık falan ayaklarım sizlıyor şimdide...

yukarıda mavilimden alıntıladım cevapladım 2. alıntı da mavilim in mesajı yine göründüde...

şimdi anladım sayfayı mı yenilemedin ya da yanlışlıkla mı dokundun ya da sitedeki geçici bir sorun nedeniyle olmuştur diye düşünüyorum. yatıyorum ben,iyi geceler

Canım çok temel şeyler benim ingilizcem kötü düz lise mezunyyum yani eğlenme amaçlı gidiyorım daha çok

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet canım bir haftayı geçti. Bişi olmadı ya hevesim geçti bi günlük bi hevesmiş

Asmamya çalıluyorum çünkü kurstan sonra arkilerle buluşuyorım yaparım sana bebeğim o muhabbetleri

hepinizin gücü bana yetiyor zaten,kimi terlikle gelir,kimi laflarla gelir,bana güzellikle gelin

Tüm gün dışardaydım eve gitmeye üşendim arkadaşta kaldım.

Herkese güzel dilekleri için teşekkür ederim. Aklımda ve kalbimdesiniz.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tmm cnm

Oynayalim canimda sen önce bana oynamayı öğret ben bilmiyorum çünküm :)
ben sana herşeyi öğretirim kuzum
gece netim gitti mahrum kaldım herşeyden günaydın canım nasılsın

anladım canım - ben öyle demek istedin diye değil de kendimi bildiğimden öyle söyledim yoksa sana karşı olumsuz birşey düşünmedim canım benim

günaydın canım

Seviyorum senş. Naber

sevmiyceksin onu dedim sana görmiycemimi sandın günaydın kalk hadi

hepinizin gücü bana yetiyor zaten,kimi terlikle gelir,kimi laflarla gelir,bana güzellikle gelin

kim terlikle geldi sana kıyamam günaydın kalkın hadi

Evet canım bir haftayı geçti. Bişi olmadı ya hevesim geçti bi günlük bi hevesmiş

kimden geçti hevesin:26:

Günaydınlar aslı benimdir benim kalacak. Senden geçtş hevesim

Neler olmuyor ki. :) Ama zamanla işler yoluna girecek insallah. Allahın sınavını basarılı ile gecirmeye calısıyorum. Midem kötü gerginim. su anda ne yesem diyorum. sabah kahvaltı hazırladım midem bulandı. Yiyemedim. Tek yedigim. tahin ekmek. ( baska bir sey yok.
Selam yavrummmm
Hoşbulduk naber?
Anlat bakam ne var ne yok?
Görüşüp konuşamıyoruz bayadır?

Herkese günaydın kızlar
Mutlu Pazarlar Nasılsınız?
Ben de epey uyumuşum bugün - birazdan kahvaltı yapıp ev işlerine odaklanacağım dün tembellik ettim çok birşey yapmadım

günaydın canım
Günaydınnnnnnnnn erkencisin maşallah

Günaydınlar aslı benimdir benim kalacak. Senden geçtş hevesim

Günaydın limon

hiç edep ehlak kalmamış

Günaydın mavilim - tahin ekmek iyi geliyorsa ondan ye en azından aç kalma - afiyet olsun

hep diyorum senden korkulur bacım neredeydin,ben gidiyorum sen geldin

Kork benden kuzum klasik ikizler burcu şu anea yaptığım her ley exin aklıma gelmesini engellemek dışardayeım akşamda arkadaşta kaldım

Günaydın kuzum bende inş kahvaltı yapıcam arkadaşımın annesi hazırlıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…