30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

bayadır görüşmedik nasılsın

ne ediyon kuzum sakın romantik müzikler dinleme dramatik aşk filmi izleme aç bi angara havası sallaaaaa
yalnızmısın şuan napıyosun

Evet uzun zaman oldu :))
Yok aşk filmi müziği yok yok aman ben almayım
Yalnız değilim cnm ailemleyim
Ben oyun havalarini hiç beceremiyorum yaa

Son düzenleme:
Evet uzun zaman oldu :))
Yok aşk filmi müziği yok yok aman ben almayım
Yalnız değilim cnm ailemleyim
Ben oyun havalarini hiç beceremiyorum yaa

5dk engelim var canım yazamadım hain sistem izin vermiyo

bende ailemle yaşıyorum en güzeli bence güven ve huzur tavanda
karşılıklı oynarız senle kim daha önce evlenirse

5dk engelim var canım yazamadım hain sistem izin vermiyo

bende ailemle yaşıyorum en güzeli bence güven ve huzur tavanda
karşılıklı oynarız senle kim daha önce evlenirse

Tmm cnm

Oynayalim canimda sen önce bana oynamayı öğret ben bilmiyorum çünküm :)

Ne biliyim çaliştığın için heralde kapalı çalişanlarda var tabi de açıkmışsin gibi geldi işte :))
anladım neden öyle düşündüğünü - pek kapalı bir kız gibi değil üslubum yani hanım hanımcık değilim olamadım - her telden çalarım

Tuğçenin ayakkabısının altından kim silindi acaba çok merak ettim :26::18:
gelince sorarız

benim ismim gelin ayakkabılarından şimdiye dek kaç kez silindi,durumum ortada
hımm diyorsun ki çok umutlanmayın iş ayakkabıda değil öyle mi???:44:

Naptın bakim dışarda?
Ben yemek yedim donurma yedim duş aldım çarşafları değiştirdim banyoyu yıkadım şimdikde çay demledim içiyorum
Yorulmuşum ay kuruyemişim bitti aslı yaaaaa
oh oh hamarat kız seni... ben o kadarını bile yapmadım
bu arada sen yalnız mı yaşıyordun?

inşallah amin amin valla aynı düşüncelerdeyim turkuazcım - benim de ev sahibim iyi sağolsun ama evin sorunları bitmiyor kombi bozulur, su faturası çok gelir kışın dondum zaten ah ah anlatsam roman olur misafirim gelse kim geldinin hesabı sorulur sevmiyorum bu kadar müdahale...

bayadır görüşmedik nasılsın

ne ediyon kuzum sakın romantik müzikler dinleme dramatik aşk filmi izleme aç bi angara havası sallaaaaa
yalnızmısın şuan napıyosun

ben son zamanlarda irem dericinin kalbimin tek sahibine şarkısını dinliyorum çok huzurlu bir şarkı bu yıl düğünlerde sık sık duyacağımı düşünyorum

Aşk olsun cnm öyle demek istemedim aklımdan bile geçmedi çalışanlar eskiden açık olurdu ya şimdi bi bayan çalışıyorum diyince hep açıkmış gibi geliyor bana

Aşk olsun cnm öyle demek istemedim aklımdan bile geçmedi çalışanlar eskiden açık olurdu ya şimdi bi bayan çalışıyorum diyince hep açıkmış gibi geliyor bana

anladım canım - ben öyle demek istedin diye değil de kendimi bildiğimden öyle söyledim yoksa sana karşı olumsuz birşey düşünmedim canım benim

anladım canım - ben öyle demek istedin diye değil de kendimi bildiğimden öyle söyledim yoksa sana karşı olumsuz birşey düşünmedim canım benim

Bende bana kızdın sandım
Seni üzmek yada kırmak istemem benimde annem kapalı ve bende sarayda çıkma değilim benim için kalbin önemli herkes için geçerli tabi bu

Bende bana kızdın sandım
Seni üzmek yada kırmak istemem benimde annem kapalı ve bende sarayda çıkma değilim benim için kalbin önemli herkes için geçerli tabi bu

ay kıyamammmmm
ben kırılmadım kızmam da her görüşe açığımdır demek istediğim de tam olarak bu ben her görüşe, yoruma açığımdır kolay kolay kızmam yani saygı çerçevesinde olup hakaret edilmiyorsa kızmak için de bir neden yok bence
hem burada kimse kötü niyetli değil biliyorum öyle olsa bir araya gelmezdik değil mi?

keramet ayakkabıda değil

Doğru cnm

Eee napıyorsun ??

Fatih Harbiyeyi izliyorum arada kkya bakıyorum sen napıyorsn?
bende voltaj bile yok düşük olmasını geçtim

Bende kontrat diye bi film var onu izliyorum ama pek bi śey anlayamadim daha bi face. bi twite bi inst.aya bide kk ya bakmaktan

hoş geldin. bahseder misin kendinden.

bahsedeyim. 84 doğumluyum, öğretmenim. 3 sene önce nişanlanıp ayrıldım,nişanlıyken tayin için nikah yapmıştık, nikahtan çok kısa süre sonra ayrıldım.
yani evlenmedim.

bazı insanlar bu durumu sorun yapıyor, o da çok canımı sıkıyor. gerçi zaten tam olarak içime sinen biri de gelmiyor.

taha suresine başladım 9 ve ya 21 kere okumak gerekiyormuş. daha 1 oldu :)

işte böyle..

kendini kaptırmamaya çalış olursa da güzel olur bence...

cerencim, mesaj postan dolmuş..

hım öyle mi bana uyarı gelmedi boşaltayım hemen cnm sağol

bu arada alıntıladığımız kısma cevap yazmamıza rağmen devam ediyor anlamadım ben sizdede oluyormu aynı sorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…