- 2 Mart 2011
- 1.843
- 251
- 163
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #32.181
Haha sobelendim
bayadır görüşmedik nasılsın
ne ediyon kuzum sakın romantik müzikler dinleme dramatik aşk filmi izleme aç bi angara havası sallaaaaa
yalnızmısın şuan napıyosun
Evet uzun zaman oldu :))
Yok aşk filmi müziği yok yok aman ben almayım
Yalnız değilim cnm ailemleyim
Ben oyun havalarini hiç beceremiyorum yaa
5dk engelim var canım yazamadım hain sistem izin vermiyo
bende ailemle yaşıyorum en güzeli bence güven ve huzur tavanda
karşılıklı oynarız senle kim daha önce evlenirse
anladım neden öyle düşündüğünü - pek kapalı bir kız gibi değil üslubum yani hanım hanımcık değilim olamadım - her telden çalarımNe biliyim çaliştığın için heralde kapalı çalişanlarda var tabi de açıkmışsin gibi geldi işte :))
gelince sorarızTuğçenin ayakkabısının altından kim silindi acaba çok merak ettim :26::18:
hımm diyorsun ki çok umutlanmayın iş ayakkabıda değil öyle mi???:44:benim ismim gelin ayakkabılarından şimdiye dek kaç kez silindi,durumum ortada
oh oh hamarat kız seni... ben o kadarını bile yapmadımNaptın bakim dışarda?
Ben yemek yedim donurma yedim duş aldım çarşafları değiştirdim banyoyu yıkadım şimdikde çay demledim içiyorum
Yorulmuşum ay kuruyemişim bitti aslı yaaaaa
inşallah amin amin valla aynı düşüncelerdeyim turkuazcım - benim de ev sahibim iyi sağolsun ama evin sorunları bitmiyor kombi bozulur, su faturası çok gelir kışın dondum zaten ah ah anlatsam roman olur
Evinmin bayağı bir derin temizlik yapılması gerek de.
Ne vakit ne gücüm var
Kadında yok alabileceğim :26: valla gücüm yok gözümde büyüor
Allah güç Versin ya çok zor parakazanmak
Kos markettekilerden ğek bişi çıkmaz.
Ben dizi iLicem tv ye bağlayıp
Ev sahibim bana kablolu makineli kanal izlenen şeyden aldırmadı
Kutumu takmasına iZin vermedi
Ne biçim olmuş insanlar çıkar çıkarı Allah kendi evimi nasip etsin inş
O kadar çok istiyorum kendime ait evim olsun herbişi kimseye sormadan bişi yaptırabileyiö
bayadır görüşmedik nasılsın
ne ediyon kuzum sakın romantik müzikler dinleme dramatik aşk filmi izleme aç bi angara havası sallaaaaa
yalnızmısın şuan napıyosun
anladım neden öyle düşündüğünü - pek kapalı bir kız gibi değil üslubum yani hanım hanımcık değilim olamadım - her telden çalarım
gelince sorarız
hımm diyorsun ki çok umutlanmayın iş ayakkabıda değil öyle mi???:44:
oh oh hamarat kız seni... ben o kadarını bile yapmadım
bu arada sen yalnız mı yaşıyordun?
inşallah amin amin valla aynı düşüncelerdeyim turkuazcım - benim de ev sahibim iyi sağolsun ama evin sorunları bitmiyor kombi bozulur, su faturası çok gelir kışın dondum zaten ah ah anlatsam roman olurmisafirim gelse kim geldinin hesabı sorulur sevmiyorum bu kadar müdahale...
ben son zamanlarda irem dericinin kalbimin tek sahibine şarkısını dinliyorum çok huzurlu bir şarkıbu yıl düğünlerde sık sık duyacağımı düşünyorum
Aşk olsun cnm öyle demek istemedim aklımdan bile geçmedi çalışanlar eskiden açık olurdu ya şimdi bi bayan çalışıyorum diyince hep açıkmış gibi geliyor bana
anladım canım - ben öyle demek istedin diye değil de kendimi bildiğimden öyle söyledim yoksa sana karşı olumsuz birşey düşünmedim canım benim
Bende bana kızdın sandım
Seni üzmek yada kırmak istemem benimde annem kapalı ve bende sarayda çıkma değilim benim için kalbin önemliherkes için geçerli tabi bu
anladım neden öyle düşündüğünü - pek kapalı bir kız gibi değil üslubum yani hanım hanımcık değilim olamadım - her telden çalarım
gelince sorarız
hımm diyorsun ki çok umutlanmayın iş ayakkabıda değil öyle mi???:44:
oh oh hamarat kız seni... ben o kadarını bile yapmadım
bu arada sen yalnız mı yaşıyordun?
inşallah amin amin valla aynı düşüncelerdeyim turkuazcım - benim de ev sahibim iyi sağolsun ama evin sorunları bitmiyor kombi bozulur, su faturası çok gelir kışın dondum zaten ah ah anlatsam roman olurmisafirim gelse kim geldinin hesabı sorulur sevmiyorum bu kadar müdahale...
ben son zamanlarda irem dericinin kalbimin tek sahibine şarkısını dinliyorum çok huzurlu bir şarkıbu yıl düğünlerde sık sık duyacağımı düşünyorum
ayakkabıda değil elektriktekeramet ayakkabıda değil
ay kıyamammmmm
ben kırılmadım kızmam da her görüşe açığımdır demek istediğim de tam olarak bu ben her görüşe, yoruma açığımdır kolay kolay kızmam yani saygı çerçevesinde olup hakaret edilmiyorsa kızmak için de bir neden yok bence
hem burada kimse kötü niyetli değil biliyorum öyle olsa bir araya gelmezdik değil mi?
ayakkabıda değil elektrikte
Fatih Harbiyeyi izliyorum arada kkya bakıyorum sen napıyorsn?Doğru cnm
Eee napıyorsun ??
bende voltaj bile yok düşük olmasını geçtimElektürük meselesi
Benim voltaj düşük heralde kimse çarpılmıyor yada akıma kapılmıyor
Fatih Harbiyeyi izliyorum arada kkya bakıyorum sen napıyorsn?
bende voltaj bile yok düşük olmasını geçtim
hoş geldin. bahseder misin kendinden.
kendini kaptırmamaya çalış olursa da güzel olur bence...AMin hepimiz için canım..
Tanışalı bir ay oldu. yüz yüze görüşmedik hiç. Olumlu işaret mi değil mi bilemiyorum. Yine haya kırıklığına uğramak istemiyorum..
hem iyi , hem kötü bakış açısına göre değişir sanırım..
pat diye görüşelim dememesi iyi de...
Hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum...
AMin hepimiz için canım..
Tanışalı bir ay oldu. yüz yüze görüşmedik hiç. Olumlu işaret mi değil mi bilemiyorum. Yine haya kırıklığına uğramak istemiyorum..
hem iyi , hem kötü bakış açısına göre değişir sanırım..
pat diye görüşelim dememesi iyi de...
Hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum...
hım öyle mi bana uyarı gelmedi boşaltayım hemen cnm sağolcerencim, mesaj postan dolmuş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?