30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

iyi yapmışsın canım,evde de dinlenmek vakit geçirmek lazım. demleme çayı ben de haftasonları doya doya içiyorum

Afiyet olsun
Kıs düşün çilek bitti mevsimi ben daha yeni yiğebildim
Yani vakitsizlikden yeme içme hep geçiştirme şeklinde.
Ay her yerim kesik kesik hala ağrıyor.
Öptüm aslışımm
Ben ders çalışcam biraz
Yoruldum valla

Oooffff canım sıkılıyor beni yaa bu gün ne tuhaf bir gün :44:

benim de keyfim yok bugün.

sağol canım sana da,benim meyveyle aram yok zaten. çilek bir kez yedim. ben de yoruldum ve dinlendim bugün görüşürüz.

17,5 yaşında evlenip ne yapacaktın,muhtemelen çalışmıyor,o da sana özeniyordur...

Yani öle de yok be ekstra havalıdır değişik bişi. Kızını asla öğretmrn yapmazmış iyi kötü bi işim varmış öle yani

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kuzu yerli çilekler çıkmadı daha kaçırmadın

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bilmiyorum kimse kokuyosun demedi bana
duştan çıktım gene avuç avuç döküldü ağlamak istiyorum inan
bende aynı durumdayım ya evde tozdan çok saçım çıkıyor süpürünce yağmur gibi.. keraasu diye bir şampuan verdi kuaför içine de serum koydu dökülmeye karşı yazıyordu bikaç hafta oldu ama dökülmede değişim yok belki saç çıkarıyorsa bakacağız artık saçım uzun kısaltmayı bile düşünüyorum dökülme azalır belki diye...

yaramızı deşme böyle kıyaslayınca canım sıkılıyor bütün arkadaslarımın 2.bebekleri var..
kısmet bakalım vardır bir zamanı inşallah tez zamanda olur..

iyi yapmışsın canım,evde de dinlenmek vakit geçirmek lazım. demleme çayı ben de haftasonları doya doya içiyorum

çay konusunda hassasım hiç sallama falan içemem ben ya:) bayatlamışsa bir erde ikram edilen yutamam bırakırım bir bahane ile.. hassasım deyince aklıma reis geldi o bilem sevgili yapıyor diye düşündüm gecen bölüme bakarken:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…