30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

evet,kafaya takmadan umursamadan umutla hayatın tadını çıkarmak gerek.
herkese iyi geceler
filozof, petunya şimdiden günaydın

evet,kafaya takmadan umursamadan umutla hayatın tadını çıkarmak gerek.
herkese iyi geceler
filozof, petunya şimdiden günaydın

bana yağmurda su yok bi beni ayırmış:26::2::2:
zalim

gunaydın.. sitenin renkleri değişmiş ne cok yazışmışsınız.
ben cuma günü erken cıktım işten dedemi görmeye gittim.bugunde şirketteyim.

günaydın
deden nasıl oldu

Günaydın canlar nasılsınız?. Dün ne güzel sohbet etmişiniz.. BEnde pazarımı bir arkadaşımla geçridim gezdim. Çok erken buluştuk. 11,30 gibi avm de oturduk sohbet ettik. boştu çok güzeldi :))

Sonra mağzalara baktık. Kırmızı pantalon ve çeket aldık. Kandırdım onu :)) bir daha nerde alcaz gel alalım giyelim dedim :). sonra gezdik ya ne.. oda bekar bende bekar eğlendik geldik ...

yemiyorsun ki saçına sürüyorsun sonrada ykadığın için kokmaz bence..
Cerencim sarımsak iyi gelir .. birde kokusu olmasa... sirkeli su tavsiye ederim. Bir akşam banyo yap sabah bir daha yap. açık hava da dolan birde birşeyin kalmaz..

önce kurs, sonra bi arakadaş, sonra başka arkadaşlarla düğün, düğün kafede canlı müzik, sonra arkadaşta oturmaca ve uyuma

ya bi git gözün bende yüz vermeyince hep böyle oluyolar hıh

OOO ne güzel yaaa.. bende cumartesi iş için biryere gitmem gerekti dışarı çıkayım dedim. ortalık da miting var. yol değiştirdim sonra da işde bri arkadaş bri yere etiketlemiş gördüydüm Allah allah ben bu ismi gördüm dedim. Ha dur ordan geçmeyim şurdan geçeyim dedim. Ha ha yanlış hatırlamışım o yeri tekrar dönmüş dolaşmış önünden geçmişim. Sana da anlattım ya ... artık ne diyeyim kendime onu bilmiyorum

yarın Kıbrısa uçuyorlar

Evet aslıcan yaaa süper ... akşam survivor... adı her neyse. onu seyrettim ya dedim bende bu ada da olmak istiyorum eşiimle yaaa..
millet yaşıyor yaa biz ise neyin deridndeyiz ( Çok para kazanır dünyanın en güzel yerlerine gitmek istiyorum.

pardon bu dündü bugünü yok sayıyorum kuzum bişi yapacak hal yoktu eve geldim attım kendimi bi yere
:))) seni gezikolik seni... gel bir gün bizim memllekete gezelim birlikte...
Ben topiğe gelmeyeli sen pek gezgenci olmuşun
Turko gelecekti bir gün mesela :))
bilmiyorum kimse kokuyosun demedi bana
duştan çıktım gene avuç avuç döküldü ağlamak istiyorum inan
Bende arada şampuanı kes sırf sirkeyli su ile yıka. şampuanı tek sefer kullan. günlük yıka ama tek şampuansız yıka.. asıl döken şey şampuanlar... sabunlar kimyasallar...

:)) Şeker küpü seni
Bi ben değilim demek ki bunalım takılan

Herkes de varmış bunalım.. yanlız şikayetiii aynen al benden de o kadar. en çok hataya düşülen kısım işde...
Durdum bekliyorum
Evet cnm aşk filmi olmasin dokunuyor bana korku filmi yokmu korku gerilimde olur

Bir dolu... Gizli pencere..Johany depp )

evet bugun hıdırellez ve benım en buyuk planım resımler çizip denize atmak olucak.

tanıdıgım kım varsa denıze atınca rahatladım oldu demişti bırde ben denıyım bakalım.

herkes haftasonunu anlatmış bende anlatıyım.

cuma kuzenım ısten aldı benı cuma akşamına kadar hastanedeydık.
sonra akşam muhabbet ettık cocuklugumuzu hatırladık.o bırısıne aşıkmış meğer hıcbılmıyordum fakat aılesı ınanılmaz derecede karşıymış 1 cocugu var dıye ve ayrılmak zorunda kalmış.ve bunalıma girmiş nereden başkasını bulucam dıye dedim Rabbım hayırlısını verır dıye.bılmıyorum falan dedı.
sonra cumartesi hastaneye gıttık geldık.sonrasında kumdan kaleler falan yaptık cocuklugumuza döndük tüm anıları tazeledik.babamda neşemize neşe kattı cok guzeldı haftasonu pazarda dedemi gene görmeye gittik.1 kısı 1 gun 5 dakıka sadece görebiliyor cok zor çok onun dışında cok dınlendiğim ve ınanılmaz eğlendiğim bir haftasonu geçirdim.

evet bugun hıdırellez ve benım en buyuk planım resımler çizip denize atmak olucak.

tanıdıgım kım varsa denıze atınca rahatladım oldu demişti bırde ben denıyım bakalım.

bugün değil yarın hıdırellez 6sında değilmi bugüün ayın 5iya:26:

günaydım mavilim. sağlıklı şampuan arayışına girdim ama yine olmadı çok sık yıkamamaya çalışıyorum :2:
sağol canım tavsiyen için.

5ini 6sına bağlayan gece hıdırellez.
6sını 7sıne bağlayan gece değil.

ne pikniği ? anlamadım piknik diye bırsey yokki belki yapan bölge vardır onuda ben bılmıyorum.ama ateşten atlama falan hep 5i

aaa olmazmı senin dünyadan haberin yok
hıdırellez günü piknik yapılır buralarda kıra bayıra serilirsin yer içersin çatlayana kadar sarmalar börekler çörekler bide yumurta yeme adeti var
sen buraya gel ben sana öğretirim

:) evet doğru piknik yaparlar Hıdırellezde

5ini 6sına bağlayan gece hıdırellez.
6sını 7sıne bağlayan gece değil.

Bu gün yarın fark etmez bol dua edip resmedelim dileklerimizi

Gül ağacına ekelim ümütlerimiz bir gül kadar güzel olsun. Umutlarımız toprak verimelndikçe yeşersin dileklerimiz kabul olsun

benım köyüm yok ve küçük yerde hıc olmadım gittiğim en küçük kesim marmaris
sivasa,tokatada gittim ama hıdırellez dönemi değildi bu sebeple buyuk sehırde yaşayanlardan brısı olarak bızım buralarda piknik yapılmaz.
ya ahırkapıya gıdılır.ya ateş yakılır ve atlanır,ya gül veya denize dilek dilenip ilgili işlemler yapılır.boyle işte.oyuzden dedıgım gıbı bılmıyordum.

Bu gün yarın fark etmez bol dua edip resmedelim dileklerimizi

Gül ağacına ekelim ümütlerimiz bir gül kadar güzel olsun. Umutlarımız toprak verimelndikçe yeşersin dileklerimiz kabul olsun

canım benım gün olarak farkeder yanı gerçi sonuçta Allahtan ıstedıgın ıcın temelde farketmeyebılır ama bu akşam önemli olan hıdırellez akşamı.

aynı yerde olsak beraber yapardık
ben yarın evde olcam gene piknik bilem yapmıycam
dilekmi diliycez bu gece:26:

Günaydın güzeller
Nasılsınız?
Herkese mutlu, huzurlu, sağlık dolu bir hafta dilerim
Ben hafta sonu çok giremedim maalesef topiğe- evi baştan aşağı temizliğe giriştim arada baktım yazdıklarınıza o kadar...
Sizde durumlar nasıl?
Alone'ummmm sağolsun beni mesajsız bırakmadı mavilim, limon, turkuaz, challenger , petunya, okyanus nasılsınız canlar? (adını unuttuklarım varsa affola şu an muhasebe işleriyle meşgulum kafa karışık) Tuğçe bu ara balayındadır nasılsa gelince yazar şero ne zamandır ortalıkta görünmüyor o da aklıma geldi şimdi:44:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…