- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #32.341
Aynı durum ben de de oluyor yapmamaya çalışıyorum hatta su an facede nişan fotosuna baktım bir arkadasın içim gitti..
:)
teklerle gezmekte aynı etkiyi yapabiliyor herkes aynı özlem içinde olunca konu sadece bu olabiliyor..
turkuaz bahardan olabilir yada insan baharda yalnız kalmayı tezat bulduğundan cnm..
iyi geceler herkese kaçayım ben şimdiden final sıkıntısı yasıyorum birde.. neyse haziranda özgürüm inşallah...
evet,kafaya takmadan umursamadan umutla hayatın tadını çıkarmak gerek.
herkese iyi geceler
filozof, petunya şimdiden günaydın
gunaydın.. sitenin renkleri değişmiş ne cok yazışmışsınız.
ben cuma günü erken cıktım işten dedemi görmeye gittim.bugunde şirketteyim.
Cerencim sarımsak iyi gelir .. birde kokusu olmasa... sirkeli su tavsiye ederim. Bir akşam banyo yap sabah bir daha yap. açık hava da dolan birde birşeyin kalmaz..yemiyorsun ki saçına sürüyorsun sonrada ykadığın için kokmaz bence..
önce kurs, sonra bi arakadaş, sonra başka arkadaşlarla düğün, düğün kafede canlı müzik, sonra arkadaşta oturmaca ve uyuma
ya bi gitgözün bende yüz vermeyince hep böyle oluyolar hıh
yarın Kıbrısa uçuyorlar
:))) seni gezikolik seni... gel bir gün bizim memllekete gezelim birlikte...pardon bu dündübugünü yok sayıyorum kuzum bişi yapacak hal yoktu eve geldim attım kendimi bi yere
Turko gelecekti bir gün mesela :))Ben topiğe gelmeyeli sen pek gezgenci olmuşun
Bende arada şampuanı kes sırf sirkeyli su ile yıka. şampuanı tek sefer kullan. günlük yıka ama tek şampuansız yıka.. asıl döken şey şampuanlar... sabunlar kimyasallar...bilmiyorum kimse kokuyosun demedi bana
duştan çıktım gene avuç avuç döküldü ağlamak istiyorum inan
Benim gezmediğim gün yoknkişimdide misafirlikteyim evde olmasam bile yazarım size her daim şarjım oldupu sürece
Canım ya ne kadar da seviyoruz birbirimizi kıskananlar olsa da
en tatlı limonum bi görsen beni var ya çok şekerim
Derdim dopruya doğru yani
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bi ben değilim demek ki bunalım takılan
Durdum bekliyorum
Evet cnm aşk filmi olmasin dokunuyor bana korku filmi yokmu korku gerilimde olur
evet bugun hıdırellez ve benım en buyuk planım resımler çizip denize atmak olucak.
tanıdıgım kım varsa denıze atınca rahatladım oldu demişti bırde ben denıyım bakalım.
Günaydın canlar nasılsınız?. Dün ne güzel sohbet etmişiniz.. BEnde pazarımı bir arkadaşımla geçridim gezdim. Çok erken buluştuk. 11,30 gibi avm de oturduk sohbet ettik. boştu çok güzeldi :))
Sonra mağzalara baktık. Kırmızı pantalon ve çeket aldık. Kandırdım onu :)) bir daha nerde alcaz gel alalım giyelim dedim :). sonra gezdik ya ne.. oda bekar bende bekar eğlendik geldik ...
Cerencim sarımsak iyi gelir .. birde kokusu olmasa... sirkeli su tavsiye ederim. Bir akşam banyo yap sabah bir daha yap. açık hava da dolan birde birşeyin kalmaz..
OOO ne güzel yaaa.. bende cumartesi iş için biryere gitmem gerekti dışarı çıkayım dedim. ortalık da miting var. yol değiştirdim sonra da işde bri arkadaş bri yere etiketlemiş gördüydüm Allah allah ben bu ismi gördüm dedim. Ha dur ordan geçmeyim şurdan geçeyim dedim. Ha ha yanlış hatırlamışım o yeri tekrar dönmüş dolaşmış önünden geçmişim. Sana da anlattım ya ... artık ne diyeyim kendime onu bilmiyorum
Evet aslıcan yaaa süper ... akşam survivor... adı her neyse. onu seyrettim ya dedim bende bu ada da olmak istiyorum eşiimle yaaa..
millet yaşıyor yaa biz ise neyin deridndeyiz( Çok para kazanır dünyanın en güzel yerlerine gitmek istiyorum.
:))) seni gezikolik seni... gel bir gün bizim memllekete gezelim birlikte...
Turko gelecekti bir gün mesela :))
Bende arada şampuanı kes sırf sirkeyli su ile yıka. şampuanı tek sefer kullan. günlük yıka ama tek şampuansız yıka.. asıl döken şey şampuanlar... sabunlar kimyasallar...
:)) Şeker küpü seni
Herkes de varmış bunalım.. yanlız şikayetiii aynen al benden de o kadar. en çok hataya düşülen kısım işde...
Bir dolu... Gizli pencere..Johany depp)
bugün değil yarın hıdırellez 6sında değilmi bugüün ayın 5iya:26:
günaydım mavilim. sağlıklı şampuan arayışına girdim ama yine olmadı çok sık yıkamamaya çalışıyorum :2:
sağol canım tavsiyen için.
5ini 6sına bağlayan gece hıdırellez.
6sını 7sıne bağlayan gece değil.
yok kız gece değil piknik gününü soruyorum
ne pikniği ? anlamadım piknik diye bırsey yokki belki yapan bölge vardır onuda ben bılmıyorum.ama ateşten atlama falan hep 5i
aaa olmazmı senin dünyadan haberin yok
hıdırellez günü piknik yapılır buralarda kıra bayıra serilirsin yer içersin çatlayana kadar sarmalar börekler çörekler bide yumurta yeme adeti var
sen buraya gel ben sana öğretirim
5ini 6sına bağlayan gece hıdırellez.
6sını 7sıne bağlayan gece değil.
:) evet doğru piknik yaparlar Hıdırellezde
Bu gün yarın fark etmez bol dua edip resmedelim dileklerimizi
Gül ağacına ekelim ümütlerimiz bir gül kadar güzel olsun. Umutlarımız toprak verimelndikçe yeşersin dileklerimiz kabul olsun
benım köyüm yok ve küçük yerde hıc olmadım gittiğim en küçük kesim marmaris
sivasa,tokatada gittim ama hıdırellez dönemi değildi bu sebeple buyuk sehırde yaşayanlardan brısı olarak bızım buralarda piknik yapılmaz.
ya ahırkapıya gıdılır.ya ateş yakılır ve atlanır,ya gül veya denize dilek dilenip ilgili işlemler yapılır.boyle işte.oyuzden dedıgım gıbı bılmıyordum.
:) evet doğru piknik yaparlar Hıdırellezde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?