- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #32.521
bakcam kurcalayacam alt üst etcem topiğini
Allah hayırlısıyla iş bulmanı nasip etsin canım. Benim kız kardeşime de sana da.Yok çalışmıyorum maalesef
Sen çalışıyormusun?
Bence engelle gitsin.adamı bizim bi akraba bulmuş. annem söyledi. bende adamı beğenmedim. istemiyorum dedim. bi daha mesaj atmayın dedim. adam 3 aydır ara ara mesaj atıyor. hepte ben malum sitede fotomu değiştirince. herşeyi üstüne alınıyor. rahatsız etmeye başladı. annem seni rahatsız ediyor mu diye sordu geçen gün. rahatsız edenin olmadığını söyledim. fakat 2 gün sonra pat yine bi mesaj daha. gıcık oldum iyice. engellesem mi diyorum.
Çiğ de yerim zeytinyağlı da yerim.sende ne marifetler varmış,yer elması hiç yemedim.
Allah gönlüne göre versin canım.canım ya o kadar yoğun günler geçirdimki :)nişanlım gelmio ben inatla gelsin istiyorum..
öğrencilerim ve velilerim yasta..bi mucize bekliyorrum :))
sen de ne var ne yok?
bende seni
kuzum onu ben dedimyaa:26: sanırım ben konuyu anlamadım
Alone, birisi sana koca için şartlarını sordu. Tanıdıklar var ayarlayayım, dedi.ben hepinizi seviyorum diyorum,inanmıyorsun
nefes alsın yeter yazısına bir sen alınmışsın
Fountain, hoş geldin. Nasılsın. AÖF sonuçların nasıl?Kizlar gul var ben alip dikmistimyuzuk mu cizecegiz saksinin altina mi icine mi bilen yazsin
Amin! Nasılsın Turkuaz? İş güç?Kimisi denize atıyor kimisi saklıyor
Ben denize atmayı düşünüyorum.
Yani içinden geleni temiz bir kağıda çiz.
Yazadalirsin. İçinden geçen olsun. Nasıl istiyorsan.
Niyetini et. Rabbim nasip edecekse zaten eder.
Hayırlı dileklerimiz olsun hayırlısıyla kabul olsun.
Süpersin!aman ölmiycezmi niye çizmeye uğraşayım kendimi yorayım
Eki Görüntüle 1101828 Eki Görüntüle 1101829 Eki Görüntüle 1101831 Eki Görüntüle 1101835
1 böyle bi ev
2 evli mutlu çocuklu olmak (napim en uygun foto buydu)
3 ben patron olcam
4 tatil
dalga geçmeyin
Ben de bir şey yapmadım.batıl inanç bunlar canım,gelenek olmuş diye yapalım dedik.
Bu kadar sohbetten sonra hâlâ "beni aranıza almıyorsunuz?" diyor musun Alone?siz beni aranıza almıyosunuz
Hayırlısı olsun. Olacaksa şayet senin tavlamana gerek yok. Bir şekilde gelir bulur seni.:)) koca aşamasını bırak tavlama aşamasına bile geçemiyoruz. kızlar erkekleri nasıl tavlıyor zaten anlamıyorum.
Canım ya, kolay gelsin.iyi uykular kızlar, ben ancak yatıyorum. çalışıyordum evden :126::126:
Offfffffffffffff! Deli olurum böyle durumlarda... Sabah nasıl kalktın?Ya 2:30 ta uyandım uyuyamıyotım sinir bastı
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Dua ettim yatarken... her zaman olduğu gibi...Günaydın kızlar dün hıdırellezmiş ben hiç dilek falan tutmadım ki
Dua ettim yatarken... her zaman olduğu gibi...
Bak bak takıldığın yerde sorularını cevaplarım canım
bir ara yemek yerken baktım sonra komşuya indim canım yaaa - gün 24 saat de kendime zaman ayırmıyorum valla...
boşver sen onları uyuz falan olma bizbize takılalım
Ben de bir şey yapmadım.
Bizim ailede bilinmez böyle şeyler... Bir kere arkadaşla yaptık dalgasına... Yazdınlarım henüz olmadı. 4-5 sene geçmesine rağmen.
Bu kadar sohbetten sonra hâlâ "beni aranıza almıyorsunuz?" diyor musun Alone?Şaka yapıyor olmalısın.
Hayırlısı olsun. Olacaksa şayet senin tavlamana gerek yok. Bir şekilde gelir bulur seni.
Canım ya, kolay gelsin.
Offfffffffffffff! Deli olurum böyle durumlarda... Sabah nasıl kalktın?
Ne yapacaksın? Bizim yaşıtlarımız da "çocuğumu hangi okula göndersem?" derdinde ama biz daha çocuk aşamasını bırak koca aşamasına gelemedik.
:)) koca aşamasını bırak tavlama aşamasına bile geçemiyoruz. kızlar erkekleri nasıl tavlıyor zaten anlamıyorum.
günaydın hanımlar
evet evet o uyus limonla kankası beni aralaraına almıyo
nasılsınız
Gel tabii şekerim.süper topikmiş bu ama daha 2 yılım var benim burası için.. yinede beni de alın... alınnn.. nolurrrr
süper topikmiş bu ama daha 2 yılım var benim burası için.. yinede beni de alın... alınnn.. nolurrrr
Gel tabii şekerim.
Herkes 30+ değil burada.
Kendinden bahsetmek ister misin?
Necisin? Neler yaparsın?
Hoş geldin.
:))
september bizim sohbette yaş gözetilmez
gel bizim sohbet alanımız iyidir :))
Ama boş yer varmı bir bak şöyle kendine güzel bir yer seç ...
Ben de bir şey yapmadım.
Bizim ailede bilinmez böyle şeyler... Bir kere arkadaşla yaptık dalgasına... Yazdınlarım henüz olmadı. 4-5 sene geçmesine rağmen.
Bu kadar sohbetten sonra hâlâ "beni aranıza almıyorsunuz?" diyor musun Alone?Şaka yapıyor olmalısın.
Hayırlısı olsun. Olacaksa şayet senin tavlamana gerek yok. Bir şekilde gelir bulur seni.
Canım ya, kolay gelsin.
Offfffffffffffff! Deli olurum böyle durumlarda... Sabah nasıl kalktın?
hihih kendime bir yer buldum azcık sığdım sığdım rahatımmm
deme kızlara öyle...günaydın hanımlar
nasılsınız
Aynen...Biz bilmeyiz hıdırellez kutlamayız canım dua en güzeli tabi ki her zaman etmeli günü olmamalı istemenin
Biz de hayata geç kaldık. Boş ver. Hayırlısı olsun.hihih ayy çok sevindim
hoşbulduk öncelikle,
valla iş yok kpss ile uğraşıyorum
aşk yok değil sevgilim var aslında ama 28 yaşında genelde insanlar evlilik hayali kurar hatta artık hayal kısmını bırakır icraata geçer
biz iş olayını daha yoluna koyamadık
sonra aile faktörü var daha... falan evlilik kısmı çoooookkk uzak bize
kısacası hayata geç kalmış gibi hissediyorum biraz ama mutluyum yinede
Evet, ilginç bir şey uykunu almış gibi kalkıyorsun. Akşama doğru çöküyorsun. Dikkat et.Kalktım cnm ilginç olan gece uyanunca uykumu almış gibiydinbaşka okula görevlendirmem vardı sanki ilk işe başlamışım gibi püff. Sevmiyorım
günaydın hanımlar
nasılsınız
Ya 2:30 ta uyandım uyuyamıyotım sinir bastı
sen de çok alıngansın veya nazlısın
saat geç olmuş,iyi geceler
Onlar kim canımiyiyim çok şükür sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?