30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Selam kızlar
Öğle arasındayız ya bi bakayım dedim ne çok muhabbet etmişsiniz
ben iş ve yeni ev telaşındayım bakalım nasıl olacak dün biraz böyle içim buruktu hani istedim evi tutmayı ama moralsizdim sanırım yorgunluktan bir de hava da bozuk ya psikolojiyi etkiliyor
bakalım süreç nasıl işleyecek - daha eşyaları toplamam lazım eve gidip:18: gözümde büyüyor ama halledicem inşallah
neyse kızlar ben yemek yiyeyim gelirim yine hoşçakalın

Hoşgeldin canım iyiyim sen nasılsın hava çok boguk ve sıkıcı stresten ve yorgunluktan öyle oluyor bende çok sık artık tv karşısında olamıyorum ya insan bir yogunluğa girince devam ediyor gerçekten
Hava çok sıkıcı bende daraldım vallahi
Herşey güzel olacak canım öncesinde insan kararsız kalıyor tedirgin oluyor ama sonrasındaki huzur için değer

hayırlı olsun canım afiyet olsun buarada bizi ihmal etme

ama çok sıkıldım ben öfff
kavga filan varmı bdv de olursa çağırın beni

hava gerçekten boğucu, bir de üstüne bu konu bdv okuyamıyorum ben yaa içim kararıyor..

tamamen negatif enerjii

Evet insan bunalıyor bu hayatta kime güveneceğini şaşırıyor böyle konular gördükçe her gün çok fazla konu var hepsine bakamıyorum yoksa psikolojim bozulur

Ya gerçek olsa bile bu kadar açık açuk yazılmaz konu açmaktaki amaç ne. 2 erkekte benim mi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

geç kaldın yavrım yorumu yapıştırdım bile
ama yeni üye fake bence yaa biraz saçma sanki:26:
Evet bir kaç değişik yorumu var fake bence de fake olmasını tercih ederim en azından bu kadar iğrençleşmemeliyiz
Ya gerçek olsa bile bu kadar açık açuk yazılmaz konu açmaktaki amaç ne. 2 erkekte benim mi

Hep beni tercih ediyorlar kopamıyorlar benden mantığı sanırım ama olan yine aptal insanlara oluyor kendine üzüleceğine adamın eşine acıyor ya o nikahlı eşi üzülürüm eşi aldatıyor kadın bilmiyor bunu ama acımak neden kullanılan kendisi değil mi

dik dik konuşmuş gene limon hanım
ne ediyon:26:

zaten hiç bi faaliyet yok kızın hesabında sadece konusu var ama yorumlarda çok iğrenç

aaaa sen burdamıydın
bende sizi övüyodum

Canım sen muhasebede değil misin? Özel bir şirkette. Nasıl iş götürdün ki eve?

Allah kolaylık versin.

Allah kolaylık versin.

ağzını gözünü eğme bana

Gerçekten insanlık nereye gidiyor diye bir soruyorsun kendine ben cevabını bulamadım

bence bunlar her yerde varda haberimiz yok ben buna inanıyorum artık
akıl almıycak ilişkiler neler neler sapıklık başka bişey değil tuhaf ilişkiler bide haklı sebepler buluyolarya orda bitiyorum bişey diyosun sen kötü oluyosun
bide rahatsız olduğum şeylerden biride eşcinselliği artık topluma kabul etmeye çalışıyolar aklım vicdanım almıyo bişey desen topa tutuluyosun söylenecek çok şey varda burda yine biri çıkar avukatlık yapar durduk yere sinirim zıplar kapatayım en iyisi

Evet her yerde var sadece biz böyle bir topluluk içerisinde sıkça görüşüyoruz bu tarz konular işlendiği için gerçekler buna acı ama gerçek

Allah kolaylık versin.

evet canım öyleyim. uzak masaüstü bağlantısı kuruyosun belli prg. çalışabiliyosun.

dosyamı aldım götürdüm eve, muhtemelen bu akşam da öyle yapacağım :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…