- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #32.541
deme kızlara öyle...
Aynen...
Biz de hayata geç kaldık. Boş ver. Hayırlısı olsun.
Evet, ilginç bir şey uykunu almış gibi kalkıyorsun. Akşama doğru çöküyorsun. Dikkat et.
Bizde seni seviyoruz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hoşgeldin canım iyiyim sen nasılsınmerhaba kızlar nasılsınız..
ben ileri derecede yoğunum..dün akşam eve iş götürdüm, misafirler geldi nişan sonrası işte..
gece 2 ye kadar çalıştım.. bugün de aynı.. havalar bir değişik yağmur çamur.. :26:
en azından işyerindeki yükümü azaltayım, bu günlerin tadını çıkarayım diyorum ama yok.
hastalanmasam iyi.. yetişemiyorum hçbşye sanki :18:
akşam tv karşısında boş boş keyif yaptığım günleri özlüyorum
Hava çok sıkıcı bende daraldım vallahibu uyus limonla saz arkadaşı aslı almıyo beni
hep bi sevgi kelebeği modundalar aralarını bozamıyorum:26: yardım ette bozalım
bende iyiyim canım sağol ama hava çok sıkıcı karanlık daralmadım desem yalan olur
Herşey güzel olacak canım öncesinde insan kararsız kalıyor tedirgin oluyor ama sonrasındaki huzur için değerSelam kızlar
Öğle arasındayız ya bi bakayım dedim ne çok muhabbet etmişsiniz
ben iş ve yeni ev telaşındayım bakalım nasıl olacak dün biraz böyle içim buruktu hani istedim evi tutmayı ama moralsizdim sanırım yorgunluktan bir de hava da bozuk ya psikolojiyi etkiliyor
bakalım süreç nasıl işleyecek - daha eşyaları toplamam lazım eve gidip:18: gözümde büyüyor ama halledicem inşallah
neyse kızlar ben yemek yiyeyim gelirim yine hoşçakalın
Selam kızlar
Öğle arasındayız ya bi bakayım dedim ne çok muhabbet etmişsiniz
ben iş ve yeni ev telaşındayım bakalım nasıl olacak dün biraz böyle içim buruktu hani istedim evi tutmayı ama moralsizdim sanırım yorgunluktan bir de hava da bozuk ya psikolojiyi etkiliyor
bakalım süreç nasıl işleyecek - daha eşyaları toplamam lazım eve gidip:18: gözümde büyüyor ama halledicem inşallah
neyse kızlar ben yemek yiyeyim gelirim yine hoşçakalın
Hoşgeldin canım iyiyim sen nasılsınhava çok boguk ve sıkıcı stresten ve yorgunluktan öyle oluyor bende çok sık artık tv karşısında olamıyorum ya insan bir yogunluğa girince devam ediyor gerçekten
Hava çok sıkıcı bende daraldım vallahi
Herşey güzel olacak canım öncesinde insan kararsız kalıyor tedirgin oluyor ama sonrasındaki huzur için değer
ama çok sıkıldım ben öfff
kavga filan varmı bdv de olursa çağırın beni
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=716638
bu konuya çok sinirlendim vicdansız insanlarla dolu ortalık
hava gerçekten boğucu, bir de üstüne bu konubdv okuyamıyorum ben yaa içim kararıyor..
tamamen negatif enerjii
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=716638
bu konuya çok sinirlendim vicdansız insanlarla dolu ortalık
Evet bir kaç değişik yorumu var fake bence de fake olmasını tercih ederim en azından bu kadar iğrençleşmemeliyizgeç kaldın yavrım yorumu yapıştırdım bile
ama yeni üye fake bence yaa biraz saçma sanki:26:
Ya gerçek olsa bile bu kadar açık açuk yazılmaz konu açmaktaki amaç ne. 2 erkekte benim mi
Ya gerçek olsa bile bu kadar açık açuk yazılmaz konu açmaktaki amaç ne. 2 erkekte benim mi
Evet bir kaç değişik yorumu var fake bence de fake olmasını tercih ederim en azından bu kadar iğrençleşmemeliyiz
Hep beni tercih ediyorlar kopamıyorlar benden mantığı sanırımama olan yine aptal insanlara oluyor kendine üzüleceğine adamın eşine acıyor ya o nikahlı eşi üzülürüm eşi aldatıyor kadın bilmiyor bunu ama acımak neden kullanılan kendisi değil mi
zaten hiç bi faaliyet yok kızın hesabında sadece konusu var ama yorumlarda çok iğrenç
aaaa sen burdamıydın
bende sizi övüyodum
Canım sen muhasebede değil misin? Özel bir şirkette. Nasıl iş götürdün ki eve?merhaba kızlar nasılsınız..
ben ileri derecede yoğunum..dün akşam eve iş götürdüm, misafirler geldi nişan sonrası işte..
gece 2 ye kadar çalıştım.. bugün de aynı.. havalar bir değişik yağmur çamur.. :26:
en azından işyerindeki yükümü azaltayım, bu günlerin tadını çıkarayım diyorum ama yok.
hastalanmasam iyi.. yetişemiyorum hçbşye sanki :18:
akşam tv karşısında boş boş keyif yaptığım günleri özlüyorum
Canım sen muhasebede değil misin? Özel bir şirkette. Nasıl iş götürdün ki eve?
Allah kolaylık versin.
Gerçekten insanlık nereye gidiyor diye bir soruyorsun kendine ben cevabını bulamadım
bence bunlar her yerde varda haberimiz yok ben buna inanıyorum artık
akıl almıycak ilişkiler neler neler sapıklık başka bişey değil tuhaf ilişkiler bide haklı sebepler buluyolarya orda bitiyorum bişey diyosun sen kötü oluyosun
bide rahatsız olduğum şeylerden biride eşcinselliği artık topluma kabul etmeye çalışıyolar aklım vicdanım almıyo bişey desen topa tutuluyosun söylenecek çok şey varda burda yine biri çıkar avukatlık yapar durduk yere sinirim zıplar kapatayım en iyisi
Evet her yerde var sadece biz böyle bir topluluk içerisinde sıkça görüşüyoruz bu tarz konular işlendiği için gerçekler buna acı ama gerçek
Canım sen muhasebede değil misin? Özel bir şirkette. Nasıl iş götürdün ki eve?
Allah kolaylık versin.
hakaret etcez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?