- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #33.001
bugün yoktun,ben de özledim
Günaydınlar suyu sıkılmış limondan sevgiler
Canım onun için PRO üye olman lazım. Kırmızıyız ya biz öyle işte...
günaydın kızlar, nasılsınız.. hayırlı cumalar
pazar günü anneler günü.. annelere hediye aldınız mı?
şimdiden tüm annelerimizin gününü kutluyorum.
kendi anneme blender set, k.valideme ise porselen fırın kabı aldım.
çiçekte yaptırıcaz nişanlımla
bende özlüyorum muhabbet etmeyş sevşyorum burdaki herkesi
nereden bilsinler ki, hem otel ne güzelmiş, hem de başbaşa kalmışlar,daha iyi
Yok Aslıcım yağış pek olmuyormuş. Ben nerde isem yağmur orda :) kızlar bizim otele Ürdün kralı geldi. 7 karısı varmış. Hep beraber geldiler. :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Günaydın petunyacım.
İyiyim canım. Ben güzel bir kahvaltı hazırlayacağım. Öperek uynadıracağım. Bir flar almıştım geçen hafta... Ben hep erken alırım veririm. özellikle mayısın 2. haftasınnı beklemem :))
çok fazla uyudum ya... ama nedense gecenin 3,30 uyandım... neden bilmiyorum. 12,00 uyudum 3,30 uyandım...
Günaydınlar suyu sıkılmış limondan sevgiler
benzetme süpermiş..gunaydın kızlar.
lily cim ya caya sadece 1 gün dayandım 2. bardaktayım su an. müdür doktor adam ı ne zaman görsem soru soruyorum beni grörünce gülümsüyor artık.. bu gün sorum yok demeyi düşünüyorum:)canım çayı azalt - birkaç sayfa geriye bakındım da demir eksikliğin varmış bende de var - ferrum fort isimli ilacı kullanıyorum zaten bıraksam da bir sonraki kontrolde tekrar veriyorlar
et çok yemem bir ara hiç yiyemezdim ama demir seviyesi düşünce mecbur yemeye başladım ama yine de düşük
çay çok içmemeye çalış - et ye yiyebiliyorsan - süt ürünlerini ilaçla birlikte alma ama mesela bende kemiklerle ilgili sorun olduğundan mecburen günde 1 kez olsun akşamları yoğurt yiyorum sabah peynir yiyorum
kilodan dolayı diyetisyenlere çok kez gittim o yüzden şu an kendim diyet yapıyorum herşeyden yiyerek
evet canım demir elementi c vitamini ile birlikte alındığında emilimi artıyor ben pek limon gibi narenciye de yiyemiyorum yani ilaçlarla etkileşime giriyor diye saatini ayarlarsam ancak öyle...
olabilir arkadaşlar eskişehir uyar bana - 19 mayıs olabilir ama ondan sonra olmaz yani haziran 15ten önce olmaz şehir dışında olcam çünkü
ben de yıllardır kullanırım bence kan ilaçları kilo yapmıyor iştah açıyor derler ama normalde ben kortizonla birlikte kullandığım için iştahım açık oluyordu malum kortizon da şişiriyor - son 6 aydır kullanmıyorum kortizon - kan hapı iştahımı açmadı tam tersi ben diyet yapıyorum ve kilo da veriyorum
yok yok almazsın sen aynı düzende gidip ekstra yemezsen almazsın
ya ben burada verilen işleri hep öğrenmeye çalıştım ve severek de yapmaya çalışıyorum yani çalışmaktan kaçmam ama iş muhasebe oldu mu sevemiyorum anlamıyorum diyorum öğrenirsin deyip geçiştiriyorlar ya şu an elim ayağım titriyor kızlar önerisi olan var mı ?
limon sen daha iyi bilirsin sanırım şu an stres altında olduğum için böyleyim nefesim daralıyor ellerim titriyor kendimi hiç iyi hissetmiyorum güçlü bir insanımdır ağlamamak için kendimi tutuyorum gerçekten çok kötüyüm yaaaiş yükümü hafifletin desem bu sefer de hiç iş vermezler masamdan alırlar öyle kenarda oturmak zorunda kalırım boş boş yani bir ortası yok maalesef burada ya her işi yapcaksın ya hiç - ben öyle boşluğa da gelemem yani aldığımın hakkını vermem lazım napıcam kızlar ben???bir de 1 yılım dolacak ama asaleti 1,5 yıldan önce vermezler
işleri yapmak bir sorun zaten bir de hadi hadi diye sıkıştırılıyorum ki ben öylesine gelemem yani bir işi yapıyorsam müdahaleye gelemiyorum
benzetme süpermiş..gunaydın kızlar.
günaydın kızlar, nasılsınız.. hayırlı cumalar
pazar günü anneler günü.. annelere hediye aldınız mı?
şimdiden tüm annelerimizin gününü kutluyorum.
kendi anneme blender set, k.valideme ise porselen fırın kabı aldım.
çiçekte yaptırıcaz nişanlımla
oley plotonik olmamasına sevindimsevgi karşılıklı
Günaydın kuzumgünaydın limonata ve challenger
Deneme sınavı var hocanın biri de yok gözetmenşik yapıyorım çok sıkıcı ya
sevgisi derken yeni birimi var canım çok konuşulmuş karıştırıyorum ama herşeyi okuyamıyorum sık giremiyorum bu arada..Lily selam
Alone tartışmış galba karşılıklı bşiler olnuş çözemedim
Benim korkum sevgisi benden önce biterse :-( ya da sevmesinr rağmen mantık nedeniyle ayrılmak . :-( ben exi hatırlama istemiyırum ya :-(
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
merhaba tuğçem nasılsın yolundamı herşey .. öpüyorumMerhaba kızlar. Nasılsınız?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
günaydın mavilim nasılsın ..Günaydın, Ceren, hayata,limonata...
Kimler ç.içi göremedim ama herkese selam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?