30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

günaydın kızlar, nasılsınız.. hayırlı cumalar
pazar günü anneler günü.. annelere hediye aldınız mı?
şimdiden tüm annelerimizin gününü kutluyorum.
kendi anneme blender set, k.valideme ise porselen fırın kabı aldım.
çiçekte yaptırıcaz nişanlımla

Günaydın petunyacım.

İyiyim canım. Ben güzel bir kahvaltı hazırlayacağım. Öperek uynadıracağım. Bir flar almıştım geçen hafta... Ben hep erken alırım veririm. özellikle mayısın 2. haftasınnı beklemem :))

çok fazla uyudum ya... ama nedense gecenin 3,30 uyandım... neden bilmiyorum. 12,00 uyudum 3,30 uyandım...

bende geçen hafta verdim annemin hediyesini..
anneler gününde güzel bir kahvaltı hazırlayalım evet
onlar başımızın tacı
Allah başımızdan eksik etmesin.
annesini bir şekilde kaybetmiş insanları da hatırlayıp üzülürüm hep..

lily cim ya caya sadece 1 gün dayandım 2. bardaktayım su an. müdür doktor adam ı ne zaman görsem soru soruyorum beni grörünce gülümsüyor artık.. bu gün sorum yok demeyi düşünüyorum:)

benzetme süpermiş..gunaydın kızlar.
bende çoknsevdim ya. Kuzum sana yazdığımı okuyambildin mi dün yorum yapmıltım eski sayfalarda

Canım ben anneme sürekli alıyorım ama indirimler var diye eksikliklleri tamamlarım özelmbişimdüşünmedim.
sevgi karşılıklı
oley plotonik olmamasına sevindim

günaydın limonata ve challenger

Günaydın kuzum

Günaydın, Ceren, hayata,limonata...

Kimler ç.içi göremedim ama herkese selam..

sevgisi derken yeni birimi var canım çok konuşulmuş karıştırıyorum ama herşeyi okuyamıyorum sık giremiyorum bu arada..

gunaydın kızlar..

limoncum kolay gelsin evet okudum haklısın bakalım bugun doğumgunum ne olacak bugun dananın kuyrugunun kopmasını beklıyorum cunku eğer sevıyorsa ben bınlerce km ötemdeyken harıka doğumgunu yaşattım ,o ne yapacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…