- 2 Ağustos 2013
- 4.132
- 3.935
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #33.041
canım suanda sadece hayırlı bır eşe ihtiycım var çünkü bır müdürün ne yapması gerekirse sağolsun benimle hepsını paylaşıyor.. işimde tatmin oluyorum.ailem,ekonomik durumum ıyı bırtek onun bır mesaj atmasını vs yapmasını veya hayatıma yenı yaşımda başka bırısının dalmasını istiyorum bakalım.
sorma bıde ben babetlerle geldım ustumdede atkılı hırkam var.
müdürümün yanına gıttım kışı getirmişsin hayırdır dedı oda keten ayakkabılarla gelmiş dedim kış gelmiş dışarıda yağmur yağıyor.aaa inanmam dedi şaşkınla sıgara içeçek dıye cıktık yağmuru gördü dumur oldubıde bıanda bardaktan boşalırcasına hızlandı ıkımızın tıp aynen boyle.
ben akıllı olarak bu havada babetleyim
Cerencim iyiyim şükür. Sen de iyisindir inşallah. Yarın dönüyoruz kısmet ise.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hı hıhaftanın yorgunluğu var,neyseki yarın cuma,her hafta kullanıyorum bu cümleyi sanırım
film izlemeyi düşünüyorum,kendimi ödüllendirmeliyim
Meteoroloji Genel Müdürlüğünden bilebilirlerdi.nereden bilsinler ki, hem otel ne güzelmiş, hem de başbaşa kalmışlar,daha iyi
Hayırlı cumalar canım.günaydın kızlar, nasılsınız.. hayırlı cumalar
pazar günü anneler günü.. annelere hediye aldınız mı?
şimdiden tüm annelerimizin gününü kutluyorum.
kendi anneme blender set, k.valideme ise porselen fırın kabı aldım.
çiçekte yaptırıcaz nişanlımla
Maviliiiiiiiiiiiimmm, sana da günaydın!Günaydın, Ceren, hayata,limonata...
Kimler ç.içi göremedim ama herkese selam..
Challenger, canım benim yeni yaşın kutlu olsun. İnşallah yeni yaşında her şey gönlüne göre olur.gunaydın kızlar..
limoncum kolay gelsin evet okudum haklısın bakalım bugun doğumgunum ne olacak bugun dananın kuyrugunun kopmasını beklıyorum cunku eğer sevıyorsa ben bınlerce km ötemdeyken harıka doğumgunu yaşattım ,o ne yapacak?
zaman su su mübarek, su gibi akıp geçiyortuğçe bugün evleneli 1 hafta oldu.. inanabiliyor musunkendi evine geleceksin ne güzel
hazır dilemişken bize de bir şeyler dile doğum günü kızı.dıledımm hıc kaçirirmiyim
zaman su su mübarek, su gibi akıp geçiyor
Allah yeter ki can sağlığı ve huzur versin.
hazır dilemişken bize de bir şeyler dile doğum günü kızı.
rejim yapmayı düşününce iştah artıyor bende henüz hiç yapmadım aklımdan çıkarıncada kendiliğinden gidiyor.. kendini kısıtlıyorsan yememek için ondandır.
Aynen öyle
Günaydınnnnn.... yağmurlara ve kapalı havaya rağmen güpgüzel bir gün olur inşallahh
yoksa su tanıştıgın arkadaşlamı buluştun ??bızde yarın akşam arkadaşlarımla karaokeye gidicez.. benım bu aralar içip,avaz avaz şarkı söyleyesim varda sağolsun kırmadılar.
tuğçe bugün evleneli 1 hafta oldu.. inanabiliyor musunkendi evine geleceksin ne güzel
zaman su su mübarek, su gibi akıp geçiyor
Allah yeter ki can sağlığı ve huzur versin.
hazır dilemişken bize de bir şeyler dile doğum günü kızı.
Ne hızlı geçiyor canım. İnsan inAnamıyor. Kısmet ise yarın evimize geçicez petunyam.
Ne hızlı geçiyor canım. İnsan inAnamıyor. Kısmet ise yarın evimize geçicez petunyam.
iyi eğlenceler...Selam canlar arkadaşa gşdeceğim akşam 2 evli ve çift ve ben limon 5. Kişinolarak
Selam canlar arkadaşa gşdeceğim akşam 2 evli ve çift ve ben limon 5. Kişinolarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?