30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

ben ilk iki gün babet, giydim. giderek ayakkabı kapanmaya başladı. dün hafif kapalı spor tarzı giymiştim ama üşüdüm. bugün yarım süet bir çizme giydim artık sıcakım

Cerencim iyiyim şükür. Sen de iyisindir inşallah. Yarın dönüyoruz kısmet ise.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Challengercım doğum günün kutlu olsun. Bu yaş sana Uğur getirsin.

Hayırlı cumalar canım.

Günaydın, Ceren, hayata,limonata...

Kimler ç.içi göremedim ama herkese selam..
Maviliiiiiiiiiiiimmm, sana da günaydın!

Challenger, canım benim yeni yaşın kutlu olsun. İnşallah yeni yaşında her şey gönlüne göre olur.

rejim yapmayı düşününce iştah artıyor bende henüz hiç yapmadım aklımdan çıkarıncada kendiliğinden gidiyor.. kendini kısıtlıyorsan yememek için ondandır.

Geçen hafta yasaklamalarım vardı. Şimdi yok. o yüzden sürekli hamur işleri düşlüyorum...

Limoncum.. sessizlik iyidir ya.. sen de dinlenmişsindir :)

yoksa su tanıştıgın arkadaşlamı buluştun ?? bızde yarın akşam arkadaşlarımla karaokeye gidicez.. benım bu aralar içip,avaz avaz şarkı söyleyesim varda sağolsun kırmadılar.

Ben içmeden eğlendim iyi eğlenceler o zaman kuzum. O ve başka arkadaşlar vardo

Ne hızlı geçiyor canım. İnsan inAnamıyor. Kısmet ise yarın evimize geçicez petunyam.

Ne güzell.. balayından eve dönüş, evde aileden uzak geçen ilk zamanlar ayrı bir duygu..Allah güzel günlerde oturmayı nasip etsin hep mutlu olun inşallah=)

limon bende bu akşam arkadaşıma gıdıcem 9 yıldır hıc gelenek bozulmadı her sene doğumgunumde blirlikteyiz.arkadaşımın kızı var ona arattırdı kızda tam cımcıme 2 evlı çift ve ben olarak doğumgunumu kutlayacağım.

öküzzz insan hala doğumgunumu kutlamadı bılıyormusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…