30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Hayata sanırım sizin arkadaşlık (

Bence daha fazla bekleme.

Kutlasa çok büyük süpriz yapsa keşke ama ... erkekler bayanlar kadar çok ince düşünmez biliyorsun.

Sende imkansızı düşlüyorsun. Belki onun uzakta olmasını seni çekiyor. Yanında olsa bu kadar çok sevemezdin belki...

bılmıyorum arkadaşlık olmadıgına eminim değil yanı kesın ama bu ne bende bılmıyorum canım acıyor.. lıstemde belkı 100 kişi kutladı emınım girdiğinde mesajları görecek ama ne bu gun onlıne oldu ,ne mesaj attı belkı unuttu bunuda bılmıyorum..

ama geri kalanı bılmıyorum ..

Kuzum benim bünye alıştı hep çiftler var ben Allahtan eniştelerle aram iyi yoksa çekilmez ya eski dostlar camdır. Güzel bi akşam olacak

Öküzdür nenyapsa yeridir

Rusya'daki mi?

Ne güzell.. balayından eve dönüş, evde aileden uzak geçen ilk zamanlar ayrı bir duygu..Allah güzel günlerde oturmayı nasip etsin hep mutlu olun inşallah=)

İnşallah çok teşekkür ederim canım. Asıl hayat bundan sonra başlıyor.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ay tam ben bunu okurken eşim evimi özledim diye sayıklıyordu petunyam. Yazın iZin alamaz ama haftasonları yazlığa kaçarız kısmetse.

Ay tam ben bunu okurken eşim evimi özledim diye sayıklıyordu petunyam. Yazın iZin alamaz ama haftasonları yazlığa kaçarız kısmetse.

:) 19 Mayıs tatili var onu değerlendirin sizde ...

doğumgünün kutlu olsun canım,nice güzel yıllara inş.

hayırlı cumalar canım. ben hala alamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…