- 29 Nisan 2010
- 7.844
- 3.457
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #33.061
limon bende bu akşam arkadaşıma gıdıcem 9 yıldır hıc gelenek bozulmadı her sene doğumgunumde blirlikteyiz.arkadaşımın kızı var ona arattırdı kızda tam cımcıme 2 evlı çift ve ben olarak doğumgunumu kutlayacağım.
öküzzz insan hala doğumgunumu kutlamadı bılıyormusunuz
Hayata sanırım sizin arkadaşlık(
Bence daha fazla bekleme.
Kutlasa çok büyük süpriz yapsa keşke ama ... erkekler bayanlar kadar çok ince düşünmez biliyorsun.
Sende imkansızı düşlüyorsun. Belki onun uzakta olmasını seni çekiyor. Yanında olsa bu kadar çok sevemezdin belki...
limon bende bu akşam arkadaşıma gıdıcem 9 yıldır hıc gelenek bozulmadı her sene doğumgunumde blirlikteyiz.arkadaşımın kızı var ona arattırdı kızda tam cımcıme 2 evlı çift ve ben olarak doğumgunumu kutlayacağım.
Rusya'daki mi?limon bende bu akşam arkadaşıma gıdıcem 9 yıldır hıc gelenek bozulmadı her sene doğumgunumde blirlikteyiz.arkadaşımın kızı var ona arattırdı kızda tam cımcıme 2 evlı çift ve ben olarak doğumgunumu kutlayacağım.
Kuzum benim bünye alıştı hep çiftler var benAllahtan eniştelerle aram iyi yoksa çekilmez ya eski dostlar camdır. Güzel bi akşam olacak
Öküzdür nenyapsa yeridir
Limon, süpersin!Yes eserde geçen ökğz rusyadaki adam
Ne güzell.. balayından eve dönüş, evde aileden uzak geçen ilk zamanlar ayrı bir duygu..Allah güzel günlerde oturmayı nasip etsin hep mutlu olun inşallah=)
Ay tam ben bunu okurken eşim evimi özledim diye sayıklıyordu petunyam.Yazın iZin alamaz ama haftasonları yazlığa kaçarız kısmetse.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Limon, süpersin!
Güldürdün beni.
Herkese iyi akşamlar ve iyi hafta sonu diliyorum.
Aslı sana da!Öpüldünüz! Hepiniz...
Selam canlar arkadaşa gşdeceğim akşam 2 evli ve çift ve ben limon 5. Kişinolarak
Limon, süpersin!
Güldürdün beni.
Herkese iyi akşamlar ve iyi hafta sonu diliyorum.
Aslı sana da!Öpüldünüz! Hepiniz...
bende özlüyorum muhabbet etmeyş sevşyorum burdaki herkesi
Yok Aslıcım yağış pek olmuyormuş. Ben nerde isem yağmur orda :) kızlar bizim otele Ürdün kralı geldi. 7 karısı varmış. Hep beraber geldiler. :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
günaydın kızlar, nasılsınız.. hayırlı cumalar
pazar günü anneler günü.. annelere hediye aldınız mı?
şimdiden tüm annelerimizin gününü kutluyorum.
kendi anneme blender set, k.valideme ise porselen fırın kabı aldım.
çiçekte yaptırıcaz nişanlımla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?