30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

hoşgeldin şeker,ne zamandır yoktun,avatarın da çok şeker

Hosbulduk canım. Karne günü yaklaşıyor. Koşturmaca başladı. Haziran 15 e kadar yoğun olurum. Sen napiyorsun nasılsın. Geçen gün arkadaşım beni biriyle tanıştırmak istediğini söyledi. Ben kararsız kaldım. Senin olduğun şehirdeymiş. Buradan kurtulmak için aklıma yattı. Ne yapsam bilemedim.

ne iş yapıyormuş, face ten falan görme şansın varsa önce bir fotoğrafına bak derim,hoşuna giderse görüşürsün,benim fikrim,bana kızanlar olabilir

ne iş yapıyormuş, face ten falan görme şansın varsa önce bir fotoğrafına bak derim,hoşuna giderse görüşürsün,benim fikrim,bana kızanlar olabilir

İş meslek danışmanıymış. Ben başka bi meslekten olsun isterdim. Fotosunu baktım fena değil. Ailesinin fotosunu gördüm. Ama içime sinmeyen bişeyler var.

ne gibi şeyler ki, çok mu esaslı noktalar,o önemli...

Kimya Bölümü mezunuymus galiba. Benden bir adım önde olsun istiyorum. Başka bi is yapsaydı ya da başka bi bölüm okusaydi daha cazip gelirdi. Konuşmadan bilemem. Bakalım zaman ne gösterecek. Tanışırım . Begenmezsem herkes kendi yoluna.

ne gibi şeyler ki, çok mu esaslı noktalar,o önemli...

Kimya Bölümü mezunuymus galiba. Benden bir adım önde olsun istiyorum. Başka bi is yapsaydı ya da başka bi bölüm okusaydi daha cazip gelirdi. Konuşmadan bilemem. Bakalım zaman ne gösterecek. Tanışırım . Begenmezsem herkes kendi yoluna.

sonuç olarak 4 yıllık örgün üniversite mezunu, takılacak bir şey yok bence... tanış,gelişmeleri bekliyoruz...

özel mesaj yazarken süre sınırı yok,yazı stili,imza imkanı,online iken offline görünebilme gibi şeyler canım.

seni begeniyorummm
ama site begendirtmiyor anacım
Ben de sistem müsaade ettiği kadar sizleri beğeniyorum.

Hemde ne yağdı dolu ve sağnak yağmur:111:
berekettir, yağsın. :)

Selam şekerler. Nasılsınız. :)
as sen nasılsın?
sonuç olarak 4 yıllık örgün üniversite mezunu, takılacak bir şey yok bence... tanış,gelişmeleri bekliyoruz...
Aslı'ya katılıyorum.

size özelden yazar söylerim o zaman
Bence de Aslı, sen biraz gizemlisin. Benden daha gizemli :))) Genelde ben pimpirikliyimdir, mahremiyete önem veririm falan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…