- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #34.521
Selam şekerler. Nasılsınız. :)
hoşgeldin şeker,ne zamandır yoktun,avatarın da çok şeker
Hosbulduk canım. Karne günü yaklaşıyor. Koşturmaca başladı. Haziran 15 e kadar yoğun olurum. Sen napiyorsun nasılsın. Geçen gün arkadaşım beni biriyle tanıştırmak istediğini söyledi. Ben kararsız kaldım. Senin olduğun şehirdeymiş. Buradan kurtulmak için aklıma yattı. Ne yapsam bilemedim.
ne iş yapıyormuş, face ten falan görme şansın varsa önce bir fotoğrafına bak derim,hoşuna giderse görüşürsün,benim fikrim,bana kızanlar olabilir
İş meslek danışmanıymış. Ben başka bi meslekten olsun isterdim. Fotosunu baktım fena değil. Ailesinin fotosunu gördüm. Ama içime sinmeyen bişeyler var.
ne gibi şeyler ki, çok mu esaslı noktalar,o önemli...
ne gibi şeyler ki, çok mu esaslı noktalar,o önemli...
Kimya Bölümü mezunuymus galiba. Benden bir adım önde olsun istiyorum. Başka bi is yapsaydı ya da başka bi bölüm okusaydi daha cazip gelirdi. Konuşmadan bilemem. Bakalım zaman ne gösterecek. Tanışırım . Begenmezsem herkes kendi yoluna.
sonuç olarak 4 yıllık örgün üniversite mezunu, takılacak bir şey yok bence... tanış,gelişmeleri bekliyoruz...
Arkadaşımdan ses yok şimdi. Belki geri döndüğüm zamanı bekliyordur. Sende var mı bi gelişme. Yeni birileri.
bende bir gelişme yok canım.
Bir gün sende bombayı patlatacaksın. Baka demedi deme.Tuğçe nin bebişi yoldaymış. Çok sevindim.
ben durup durup bombayı en son ve tam patlatacağım
evet,topikte güzel gelişmeler oluyor,devamı gelir inş.
Senden evlendim çocuğum oluyor demeni bekliyorumnazar değmesin diye söylemezsin sen :))
merak ettim canım test sonucu ne olsu açıkladıysan okuyamadım aralı aralı bakıyorum da mesajlara
pro üyelik in farkı ney ki aslıcım?
bu kadar severken ayrılmak şartmı ya limon biriniz adım atsa hayat kısa.. sevecek birini, bulmak bu kadar zorken ayrılık zor geliyor bana..
aşk olsun,niye paylaşmayayım mutluluğumu
Bilmiyorum canim ya. Öyle hissettim . Nazar değer diye soylemezsin gibi geldi.
Ben de sistem müsaade ettiği kadar sizleri beğeniyorum.seni begeniyorummm
ama site begendirtmiyor anacım
berekettir, yağsın. :)Hemde ne yağdı dolu ve sağnak yağmur:111:
as sen nasılsın?Selam şekerler. Nasılsınız. :)
Aslı'ya katılıyorum.sonuç olarak 4 yıllık örgün üniversite mezunu, takılacak bir şey yok bence... tanış,gelişmeleri bekliyoruz...
Bence de Aslı, sen biraz gizemlisin. Benden daha gizemli :))) Genelde ben pimpirikliyimdir, mahremiyete önem veririm falan...size özelden yazar söylerim o zaman
Ben de sistem müsaade ettiği kadar sizleri beğeniyorum.
berekettir, yağsın. :)
as sen nasılsın?
Aslı'ya katılıyorum.
Bence de Aslı, sen biraz gizemlisin. Benden daha gizemli :))) Genelde ben pimpirikliyimdir, mahremiyete önem veririm falan...
selam filo
gizemli ha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?