- 14 Kasım 2013
- 3.656
- 1.903
- 198
- 35
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #34.481
hoş geldin :)
Moru ben de severim.
Evimi öyle döşer miyim? bilmiyorum ama genel olarak severim mor / eflatun renkleri
tümüyle mor olarak düşünmüyorum canım, agırlıklı olarak mor-eflatun lila pembe. sonra belki biraz krem rengi kısmen kahve filan. öyle işte.
ben de pudra renklere taktım bu aralar özellikle kıyafetlerde her baktığım modelde en çok pudra pembe tonları seviyorumKızlar ben ev döşedim diyemem sadece iki tane kanepe aldım mor-pembe-krem tonlarında - halılarımda da aynı tonlar mevcut
perdeleri idareten aldım ama ileride uzun süreli oturabileceğim bir evim olursa (satın alırsam ya da evlenirsem falan) o zaman tabii daha ince detaylarla uğraşırım şimdi sadece yeni memur evi...
sınav nasıldı bi arkadas girdi kolay gelmiş ona düşük mü olur puanlar diyordu?:)) bu ara en keyif aldığım şey yemek yemek ... zayıflığı filan bıraktım...
sınav var... enerjim düşük.. moralim bozuk...
en güzeli dondurma ....D:
:)) bu ara en keyif aldığım şey yemek yemek ... zayıflığı filan bıraktım...
sınav var... enerjim düşük.. moralim bozuk...
en güzeli dondurma ....D:
eskişehir muhabbeti ne oldu ki gerçekleşti mi benimde gelme düşüncem var bir hafta sonu dahani Eskişehir'e gidiyorduk??? Öyle olsa brlikte oturur birlikte dondurma yerdik ne güzel
Afad'ın kurumuzla ilgili verdiği bir eğitime katılmıştım tabii bizimkisi seminer tarzı ama çok isterdim böyle kurtarma ekibinde olayım çünkü bn 1999 depremini de yaşadım ve arka sokağımızda bir bina göçmüştü
tam değil canım bulursam eklerim
belki senin ilgini hiçbir konu çekmiyordur bugün
geçmiş olsun mavilim en son iğne olmuştu ilerleme varmı? nasıl durumlar..merhaba canlar...
pek keyfim yok kızlar..
kulağım aslında pek iyiye gitmiyor gibi. canım ona sıkkındı... sınavım var... birde bir olaya üzüldüm. kızdım...beklediğim birşeydi ama yapılan şey hoşuma gitmediii..
takmayım diyorum ama daha fazla olumsuz şey yaşıyorum....
öpüyorum sizi...
merhaba canım nasıl gidiyor evlilik yolundadır inşallah herşey...Nasılsınız canlarım?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hoşgeldinizSelamm;
28 yasindayim * bekarim✌️ beni de alir msnz araniza ?
sınav nasıldı bi arkadas girdi kolay gelmiş ona düşük mü olur puanlar diyordu?
geçmiş olsun turkuaz...Selam kıslar
Benim kulaklarım karnım filan ağrıyor
Üşütmüşüm bayağı ben ya
Şimdi evimdeyim ve daha iyi gibiyim
İnş yarın sabaha birşeyim kalmaz
Hasta olarak çalışmak işe gitmek çok zor
Tuğçem yavrum kolay gelsün kendini çok yorma canım
Haftaiçide kalan işlerini ufak ıfak yaparsın
Ütü çamaşır işlerini hep hafta içi hallet
Hafta sonu işlerinle birikmesin daha kolay olur
Yavrum ya bana kart çeker misin?
Aşk için ve genel hayatım için bir kart çeker misin?
Aslıııııturkon hasta oldu
canım bana kart çeker misin biri aşk için olsun.. bu arada tayin olumsuz geldi.. dilerim bunda da vardır bir hayır..Hoşbulduk canım
geçmiş olsun mavilim en son iğne olmuştu ilerleme varmı? nasıl durumlar..
merhaba canım nasıl gidiyor evlilik yolundadır inşallah herşey...
hoşgeldiniz
merak ettim canım test sonucu ne olsu açıkladıysan okuyamadım aralı aralı bakıyorum da mesajlaraBelki regl olurum diye test yapmadım. Ama merak etmeye başladım.
pro üyelik in farkı ney ki aslıcım?bana pro'luk hediye eden, adı bende saklı olan arkadaşa çoooook teşekkür ederim
bu kadar severken ayrılmak şartmı ya limon biriniz adım atsa hayat kısa.. sevecek birini, bulmak bu kadar zorken ayrılık zor geliyor bana..Ex yazdı doğum günümü kutladı ve bunub son mesajını olduğunu söyledi :-( silip engelliyoruz her yerden :-(
merak ettim canım test sonucu ne olsu açıkladıysan okuyamadım aralı aralı bakıyorum da mesajlara
pro üyelik in farkı ney ki aslıcım?
bu kadar severken ayrılmak şartmı ya limon biriniz adım atsa hayat kısa.. sevecek birini, bulmak bu kadar zorken ayrılık zor geliyor bana..
bakar ki.... Hem de ondan daha güzel bakar
Günaydın güzeller
Bakar canım bakar hatta daha güzel bakanı da olur..
Herkese günaydın
Günaydın peyunya ve Pisi
Limonata
Kimse vazgeçilmez değildir. Yeryüzünde ve özellikle senin yakınlarında veya şuan senden uzak olan bir eş ruhun var...
Sen ikizler bayanısın ruhun mutlaka arınacak bu durumdan. Güzel ve çok hoş bir bayansın sen genç ve dinamiksin o güzel yıllarında o kişinin hayatınd aolmaması seni üzmesin. Hayatta karşına daha kaç aşk çıkacak bir gün o gün gelecek ama senin hazır olman lazım. Sana unut yada unutma demek istemiyorum ama bu ara kendine yeni hobi bul uzaklaş anılarından..
eskişehir muhabbeti ne oldu ki gerçekleşti mi benimde gelme düşüncem var bir hafta sonu da
merak ettim canım test sonucu ne olsu açıkladıysan okuyamadım aralı aralı bakıyorum da mesajlara
pro üyelik in farkı ney ki aslıcım?
bu kadar severken ayrılmak şartmı ya limon biriniz adım atsa hayat kısa.. sevecek birini, bulmak bu kadar zorken ayrılık zor geliyor bana..
Adımlık bi durum diik kuzu benim içinde bitti geçen hafta öle bi duygusallaşmıştım iyim şimdi
İnşallah kuzum ya hepimize güzel bakan adamlar senin var bize de gelsin
Aynen öyle.valla bekarlık mı evlilikli bilmem ama ikiside zor anam bak şimdi ben eve gidicem bir sürü ev işi beni bekler bazen kocada dert bazen neşe hayat işte düşe kalka gidiyoruz Allah sonumuzu hayır ede
Bakırköy, Bahçelievler hem nezih hem de uygun. Yoksa tabii sarıyer, etiler, beşiktaş, levent de olabilir.kızlar bir kaç hafta sonra tayin isteyecğim öğretmenim istanbulda önerebileceğiniz ve asla dediğiniz semtler neler?
çok güldüm ama şarkı güzelmiş
[video]http://www.milliyet.tv/nevidyo/video-izle/Haberi-sunarken-oynamaya-basladi-fAzHFFmHDOtV.html[/video]
Üçlemeye yetişemedim ama beğendim seni.Kuşları üçlemeye son 1 kaldı
Ben hep beğeniyorum.ama bende beğendim :)
benim daha çok kimse beni beğenmiyooo
Profil fotoğrafın çok hoş.Bakar canım bakar hatta daha güzel bakanı da olur..
Herkese günaydın
Herhalde yeni bir şey yok. Senin bilmediğin. Nasılsın?Teşekkür ederim canım yeniden aranızdayım..
günaydın herkese...var mı yeni haberleri olan... 100 sayfayı geçmiş yazışmalar...
Sonuçlar iyi mi?Sonuçlar iyi canım :=)
şükürler olsun :)
sağ ol cerencim hoşgeldin merhaba
Dolu yağıyor, diyorlar...Slm kızlar
Bugün içim darlanıyor yaa havada kapalı şiştim resmen
Aynen öyle.
İyi ki evli değilim diyorum bazen, iş güç şu bu
Bazen de duygusal boşluğa düşüyorum.
Her şeyin hayırlısı.
Allah bilir her şeyi.
Bakırköy, Bahçelievler hem nezih hem de uygun. Yoksa tabii sarıyer, etiler, beşiktaş, levent de olabilir.
Üçlemeye yetişemedim ama beğendim seni.
Ben hep beğeniyorum.
Profil fotoğrafın çok hoş.
Herhalde yeni bir şey yok. Senin bilmediğin. Nasılsın?
Sonuçlar iyi mi?
Ben de pek iyi değil gibi hatırlıyorum. Öyle demiştin sanki. :26:
Dolu yağıyor, diyorlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?