30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

hoş geldin :)

Moru ben de severim.
Evimi öyle döşer miyim? bilmiyorum ama genel olarak severim mor / eflatun renkleri

tümüyle mor olarak düşünmüyorum canım, agırlıklı olarak mor-eflatun lila pembe. sonra belki biraz krem rengi kısmen kahve filan. öyle işte.

ben de pudra renklere taktım bu aralar özellikle kıyafetlerde her baktığım modelde en çok pudra pembe tonları seviyorum

Son düzenleme:
:)) bu ara en keyif aldığım şey yemek yemek ... zayıflığı filan bıraktım...

sınav var... enerjim düşük.. moralim bozuk...

en güzeli dondurma ....D:

eskişehir muhabbeti ne oldu ki gerçekleşti mi benimde gelme düşüncem var bir hafta sonu da

geçmiş olsun mavilim en son iğne olmuştu ilerleme varmı? nasıl durumlar..

Nasılsınız canlarım?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
merhaba canım nasıl gidiyor evlilik yolundadır inşallah herşey...
Selamm;

28 yasindayim * bekarim✌️ beni de alir msnz araniza ?

hoşgeldiniz

sınav nasıldı bi arkadas girdi kolay gelmiş ona düşük mü olur puanlar diyordu?

:) öyle geldi banada ama cvplar paylaşılınca o kadar da kolay değilmiş. normalde 4 şıklı sorular olurdu 5 şık yapcaz diye saçma şeyler yazmışlar çok tartışıldı. birde ösym 60 soruluk sınavın %10'nu yayınlama kararı ılmış. çok komik bir eğitim anlayışımız var 6 soru yayınlanacak bu kadar komik bir sistemiz var. sorular zaten çok saçma bu ülkede isg yüzünden maden kazası oluyor soruların komikliği bizim ülkemizin kendi vatandaşına verdiği değersizliğin kanıtı olmuş oluyor. sınav adaletsiz . bir önceki sınav çok zor şimdiki sınav çok daha hafif kalıyor. uzman bilgisi ölçmeyen bir sınav. adalet olmadığının kanıtı bir sınav işde...

geçmiş olsun turkuaz...

Hoşbulduk canım

canım bana kart çeker misin biri aşk için olsun.. bu arada tayin olumsuz geldi.. dilerim bunda da vardır bir hayır..

geçmiş olsun mavilim en son iğne olmuştu ilerleme varmı? nasıl durumlar..

merhaba canım nasıl gidiyor evlilik yolundadır inşallah herşey...

hoşgeldiniz

Sonuçlar iyi canım :=)

şükürler olsun :)

sağ ol cerencim hoşgeldin merhaba

Belki regl olurum diye test yapmadım. Ama merak etmeye başladım.

merak ettim canım test sonucu ne olsu açıkladıysan okuyamadım aralı aralı bakıyorum da mesajlara

bana pro'luk hediye eden, adı bende saklı olan arkadaşa çoooook teşekkür ederim
pro üyelik in farkı ney ki aslıcım?

Ex yazdı doğum günümü kutladı ve bunub son mesajını olduğunu söyledi :-( silip engelliyoruz her yerden :-(
bu kadar severken ayrılmak şartmı ya limon biriniz adım atsa hayat kısa.. sevecek birini, bulmak bu kadar zorken ayrılık zor geliyor bana..

Onu üzmeyelim Cerencim. malesef sevgi her kapıyı açmıyor. Olmuyor bazen. Allah bahtımızı da kaderimize de güzel yazmıştırda. Mutlu bir ömür süreriz.

Kuzum ona göre duygularım yoğun değil artık sadece yaşadığım aşk güzeldi. Hobi için hiç vaktim yok ki günlerdir eve girmedim bile hergün arkadaşlarlayım geöen haftaki o duygusallık gitti. İnşallah hepimizin karşısına çıkar doğru insan beni güzel bulab biri

Adımlık bi durum diik kuzu benim içinde bitti geçen hafta öle bi duygusallaşmıştım iyim şimdi

valla bekarlık mı evlilikli bilmem ama ikiside zor anam bak şimdi ben eve gidicem bir sürü ev işi beni bekler bazen kocada dert bazen neşe hayat işte düşe kalka gidiyoruz Allah sonumuzu hayır ede
Aynen öyle.
İyi ki evli değilim diyorum bazen, iş güç şu bu
Bazen de duygusal boşluğa düşüyorum.
Her şeyin hayırlısı.
Allah bilir her şeyi.

kızlar bir kaç hafta sonra tayin isteyecğim öğretmenim istanbulda önerebileceğiniz ve asla dediğiniz semtler neler?
Bakırköy, Bahçelievler hem nezih hem de uygun. Yoksa tabii sarıyer, etiler, beşiktaş, levent de olabilir.

çok güldüm ama şarkı güzelmiş
[video]http://www.milliyet.tv/nevidyo/video-izle/Haberi-sunarken-oynamaya-basladi-fAzHFFmHDOtV.html[/video]

Kuşları üçlemeye son 1 kaldı
Üçlemeye yetişemedim ama beğendim seni.

ama bende beğendim :)

benim daha çok kimse beni beğenmiyooo
Ben hep beğeniyorum.

Bakar canım bakar hatta daha güzel bakanı da olur..
Herkese günaydın
Profil fotoğrafın çok hoş.

Teşekkür ederim canım yeniden aranızdayım..
günaydın herkese...var mı yeni haberleri olan... 100 sayfayı geçmiş yazışmalar...
Herhalde yeni bir şey yok. Senin bilmediğin. Nasılsın?

Sonuçlar iyi canım :=)

şükürler olsun :)

sağ ol cerencim hoşgeldin merhaba
Sonuçlar iyi mi?
Ben de pek iyi değil gibi hatırlıyorum. Öyle demiştin sanki. :26:

Slm kızlar
Bugün içim darlanıyor yaa havada kapalı şiştim resmen
Dolu yağıyor, diyorlar...

hee yaa dün canım cıktı ama saolsun kocam bana yardım etti heralde basına odun mu ne düştü anlamadım nasılsın bugün canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…