- 14 Ağustos 2011
- 28.829
- 4.556
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #3.441
tuğçemmm kart alışkanlık olcak gidip geldikçe çek ordan bir kart dicem sana
Son derece feminen ve yaratıcı bir simge olan Ay, gerçekle hayal arasındaki sınırı kaldırır. Şu anda meçhul sularda yüzüyorsunuz ve bu ikisini ayırdetmekte zorlanıyorsunuz.Hayatınızda donuk ve değişmez olan ne varsa yok olmaya mahkum.Eski alışkanlıklarınız buharlaşıp gittikçe kendinizi bir karmaşaya sürüklenir bulacaksınız.
Ay, sizi düşlerin ve hayallerin diyarına davet ediyor. Bu derin, bereketli denizde kişisel mitinizi yaratacaksınız.Duyularınız ve duygularınız keskinleşti. Yeni bir dünya keşfetmeniz için sizi kışkırtıyorlar. Ruhunuzu besleyecek aşkın, yol arkadaşınızın özlemini çekiyor olabilirsiniz. Nereye yönelteceğinizi bilmediğiniz bir aşkla dolusunuz. Bu yüzden dünyayı ıslah etmenin yollarını arıyorsunuz. Başkalarının gelişimine yardımcı olma ihtiyacınız, kendinizi geliştirme ihtiyacınızdan kaynaklanıyor.
Ay, sıradan gerçeklerden kaçma ve insanın kendisinden daha yüce ve ilginç şeylerle ilgilenme dürtüsüne işaret ediyor. Şu anda yaratıcısınız. En derinlerde gizlenen güçlerinizi keşfedebilmek için, bu dönemde uykuya daha fazla zaman ayırın
Barıştık mı Beyzaaa ?
Meleğimmm kartlar için tekrar yşk ediyom.al balım sana sen kadar güzel değiller ama gerçkten bebişim
Sen çekersinde ben memnun kalmamı hiç.
Hee gaz veriyom aslı yok ya bekaleten ben varım
Maria geçmiş sayfalara bak ne yazdığıma. Beyza tarot isticek dediydim
Beyza kıs küsen sen öpen yine senmaria seni lüstürdü diye o seni öpecekti öpücükler karıştı
Maria senin bayağı bir tarot borcun oldu ben diyim.
ne yapıyorsunuz kızlar, hiişşşt güzel güzel geçinin bakayım
ben iyi sayılırım, yorgunum, banyo yapıp rahatlayacgım biraz,malum bugün banyo günümm
bide bana diyorsunuz yawww
kızın aklı fikri duj olmuş
ne yapıyorsunuz kızlar, hiişşşt güzel güzel geçinin bakayım
ben iyi sayılırım, yorgunum, banyo yapıp rahatlayacgım biraz,malum bugün banyo günümm
Sıhatler olsun canım.
aslı'nın aslı gelince vekili turkuaz'ın sesi çıkmaz tabi
turkuazzz sana boşuna mı vekaletname verdık kız, ben olsam da olmasam da konuşasın dıye demi
Ben haddimi bilîrim sen çağır hemen gelirim
Sen yokken ortalığı bir güzel karıştırdım. Beyza küstü sonra maria üzüldü ben de acıdım barıştırımiyi yapmışmıyım görevimi
O sesi izliyom bir yandanda
Oooo maria hanımlar da buradaymış,ayıldın mı kız sonunda
Oooo zehir hafiye Aslı hanımlar nihayet teşrif buyurmuşlar, hoşgeldiniz efendim
Turkuaz yokluğunu hiç aratmadı
Ayılma olayına gelinceeeee, eşşek tepmiş gibiyim 1 haftaya ancak düzelirim.. Her yerim tutulmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?