30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

ben de tarot istiyorum mariacıgım

İlişkiniz, zaman geçtikçe büyüyüp yeşeren cinsten zengin bir beraberlik. Ortak sezgileriniz ve konuşmaksızın anlaşabilmeniz, sizi hem fiziksel, hem de ruhsal ve duygusal yönden birbirinize bağlıyor. Karşılıklı güven, sizi yitmişlik duygusu v3 korkulardan tamamen arındırıyor.

Bu ilişkide yeni fantaziler keşfediyor, birbirinize rüyalarınızı anlatıyor ve en gizli sırlarınızı paylaşıyorsunuz. Birbirinizin ihtiyaçlarına ve ruh durumuna karşı son derece duyarlısınız. Aranızda sözcüklere gerek duymaksızın anlaşabiliyorsunuz. İlişkiniz size aşkın yapısı hakkında çok şey öğretebilir. İkiniz de kontrol etme kaygısıyla boğmadan ilişkinizi besleyip büyütüyorsunuz.

Uzun süreli bir ilişki düşünülürse, baş rahip tinsel bir aşkın gelişimini vurguluyor. Ortak ilgi alanlarınız, sizi saklı dünyaları keşfedebileceğiniz yeni dallara yöneltecektir.

çok teşekkür ederım canım, gecen baktıgında da buna benzer şeyler cıkmıştı ve o da dogruydu

tinsel aşk derken ruhsal aşk mı nasıl, gerçek aşka dönüşmeyecek mi,yani uzaktan uzaga mı olacak hep boyle

Tinsel aşk ; ruhsal yönden her ikinizi de olgunlaştırıp geliştiren demek. Burada, tensel bir şey yok demek değil.. Uzak doğunun aşk yoluyla kendini aşma doktrinleri vardır ya, onun gibi düşün.. Aşkla Allaha ulaşmak, eril ve dişil enerjilerin BİR olması gibi..

Ben bu soruyu Beyza'dan bekliyordum ama yaaaa
Uykusuzluk başıma vurdu bugün. Bir aslı bir byza oluyom
yok kız benımkı çok namıslı maşallah yapmaz öyle şeyler, lafını bile etmez
rüya anlatırız ama ayrıca hayaller falan
Aslı kıs süs namıslı filan sus. Sanki biz safız yedik bu numaraları.
Hayal de neler var tensel tinsel uzak doğu fialn
Maria bu gece her şeyi döktü ortalıpa herşeyi gittin sen bittin sen

Canım diğer konuda melek kartlarında sıraya girmiş çok insan varmış duyumlarıma göre ama,
Vakit bulursan benim için de 2 kart seçer misin ? Birisi benim, birisi de bir arkadaşım için ?

Kıs aslı kıs ne paylaşıyorsunuz siz fantazi gizli sır filan heee az değilsin sen
iki aksamdir duslar aliniyo o kadar hazirliktan bisey cikacagi belliydi:)
Bu arada telden giriyorum kim var kim yok goremiyorum biri bana yoklama gecse ne guzel olur:)

valla maria nın yaptığını kimse yapmaz...

harbiden de tensel tınsel tansel ne varsa patlattı

alkışşlıyorum şehvetle

bu pas kaçırılır mı hiç

beyza sahalara döndüüüü

Ben tarot kartlarının yalancısıyım , artık beyza sen ve aslı aranızda halleşirsiniz

iki aksamdir duslar aliniyo o kadar hazirliktan bisey cikacagi belliydi:)
Bu arada telden giriyorum kim var kim yok goremiyorum biri bana yoklama gecse ne guzel olur:)

bir sen eksıktın patsy, tam zamanında geldın

kımler yok ki herkes burada ama hepsi beni köşeye kıstırmaya çalışıyor, sen de geldin tam oldu yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…