30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Özlettin kendini. Her leyin yolunda olmasına sevindim . Gel arada.

gunaydın.. narcicek senı son zamanda merak etmeye başlamıştım.
iyi olmana sevındım. ne kursuna başladın cnm?

limon seronun anlattıgı kadarıyla adam bu kez cıddı gelmiş.sadece zamnaa ihtiyacı var gıbı.

Geri adım mı attı. Şero ya çıksın adam gibi yüreklcice ya da gitsin. Olan sana olacak canım ya

limon seronun anlattıgı kadarıyla adam bu kez cıddı gelmiş.sadece zamnaa ihtiyacı var gıbı.

Aaa çok sevindim hadi bakalım

Evet kızlar ben açık açık söyledim. 2015'te evleneceğiz ona göre diye.
Ben onu yönlendirmezsem korkakça oturacak yerinde, şimdi ona hedefi koydum, ne yapacaksa yapsın o zamana kadar sonrasında ciddi bir adım atmak zorundayız.
Ses çıkarmadı sadece dinledi. Ama biliyorum ki o bunu düşünecektir...
Şu anda bende zaten evlenmek istemiyorum hayatımı düzene sokmam lazım, ailesi evli olduğum zamanları biliyor dolayısı ile önce bekar olduğuma alışmaları lazım sonra belki ikna olmaları daha kolay olur. Onun da işi zor anlayabiliyorum. Arıza çıkardığı zaman idare etmesi zor ama çabalıyorum
Dün bi arkadaşı ile görüştük, dedi ki ona" bu kızı nereden buldun sen ? Nereden tanıştınız? Hem güzel hem çok çok zeki ve bilgili" Çok utandım ben
Öylece dinledi adamı cevap bile vermedi ama biliyorum ki gururlandı
Kıymetimi bilsin işte

Âmin canım. Çok teşekkürler.
Allah sizlere de nasip etsin inşallah.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadaşlar Merhaba,
Yaşım 28 ama beni de aranıza alır mısınız

Herkese ıyi haftalar 32.yaşında bekar bir hanım olarak ben de aranıza katılmak istiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hoşgeldiniz kendinizi tanıtırmısnız?

Âmin canım. Çok teşekkürler.
Allah sizlere de nasip etsin inşallah.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hayırlı haberlerle gel cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…