- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #35.121
arkadaşlar merhaba..hayırlı haftalar hepinize.evet çok uzunnn bir zamandır yoktum, işlerim yoğun oldukça ve devam eden bir kursum var.
önümüzde ki günlerde yine yoğun geçecek günler,haftalar beni beklemekte.ramazan ile birlikte bşir nebze olsun dingin bir döneme gireceğimi düşünüyorum.
halim vaktim yerinde bu arada , stabil bir seyirde tek başına seyre devam ediyorumdurumu değişen arkadaşlar varsa haberim yok ama mutluluklar diliyorum. Allah ım herkesin gönlüne göre nasip eder inşallah.
Günaydın kızlar,
Canım teşekkür ederim. Ama bitemedi yine..
Özlettin kendini. Her leyin yolunda olmasına sevindim . Gel arada.
teşekkür ederim limoncummşu dönemi atlatırsam çok iyi olacak.ben de sizinle birlikte kaynatıp dertleşmeyi özlemişim cidden
gunaydın.. narcicek senı son zamanda merak etmeye başlamıştım.
iyi olmana sevındım. ne kursuna başladın cnm?
limon seronun anlattıgı kadarıyla adam bu kez cıddı gelmiş.sadece zamnaa ihtiyacı var gıbı.
Geri adım mı attı. Şero ya çıksın adam gibi yüreklcice ya da gitsin. Olan sana olacak canım ya
limon seronun anlattıgı kadarıyla adam bu kez cıddı gelmiş.sadece zamnaa ihtiyacı var gıbı.
Aaa çok sevindim hadi bakalım
Arkadaşlar Merhaba,
Yaşım 28 ama beni de aranıza alır mısınız
Arkadaşlar Merhaba,
Bebiş nası kuzummm
Bebiş nası kuzummm
Âmin canım. Çok teşekkürler.ben bu kadaar geri mi kaldımmmmmcanım hayırlı uğurlu olsun, hem evliliğiniz hem de anneliğin..anlaşılan o ki minik dünyaya gelmek için çok sabırsız Allah sağlıkla ve hayırla kucağınıza almayı nasip etsin...çok mutlu oldum sabah sabah
Asliii herkese özelden yazıyorsun merak ediyorum:))))sen özel mesajıma cevap ver önce
Asliii herkese özelden yazıyorsun merak ediyorum:))))
Arkadaşlar Merhaba,
hoşgeldiniz kendinizi tanıtırmısnız?Herkese ıyi haftalar 32.yaşında bekar bir hanım olarak ben de aranıza katılmak istiyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hayırlı haberlerle gel cnmÂmin canım. Çok teşekkürler.
Allah sizlere de nasip etsin inşallah.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
selam mavilim sınav sonuçları açıklanmış senin nasıl sonuçlar yazdıysan görmedim kusura bakma...Evet ceren))
Aslı artık bir bomba senden bekliyorum var sende birşeyler artık açılcaksın bekliyoruz merakla
selam cerennnn
selam mavilim sınav sonuçları açıklanmış senin nasıl sonuçlar yazdıysan görmedim kusura bakma...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?