30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Meraba hosbuldum tesekkurler :))
Yaa benim yasim 21 aslinda ben topiga uygun degilim de angelheart i tebrik icin gelmistimm

kızlar çoğu mesajınızı okudum, hepiniz okumuş yada okumasa bile kendini geliştirmiş kızlarsınız. yani hayatınız sadece televizyon ya da gezme tozmadan ibaret degil. hayatınıza girenlerde de bu özellikleri arıyor msunuz? örnegin kitap okumayan ya da kendini gelistirme ihtiyaci duymayan hobileri olmayan erkeklere tahamul edemiyorum. malesef sevgilim yuksk lisans mezunu olmasina ragmen hayati tv ve gezme tozmadan ibaret. adama kitap okutailene ask olsun. 30 degilim ama 26 yim. evlendikten sonra iyice batarsa bu durum naparim sizin bu konudaki dusunceniz ne?

Kargo ingilizce kursu sonra arkadaşlar oturdum hayvan givi dominos yedim o hızlu diye düşündüğüm arkadaşta vardı sohbet muhabbet. Uykusuzum diye ayrıldım onlardan eve geldim sen naptın

afiyet olsun. senin otomatik sözlük hep yanlış yazıyor
Töbe töbe kendi halinde mutaasıp öğretmenim ben ya

ne iş yapıyor derken, hani sana arkandan takıldık ya, yani duyan da seni ne sanacak manasında demiştim
evdeydim, boşa gitti günüm

kendini geliştirmiş olmalı,gelişime açık olmalı, laylaylom olmamalı ama gezmeyi,tozmayı,yemeyi,eğlenmeyi de bilmeli bence...

Son düzenleme:

ben de topikteki kızlara diye dua ediyorum, günahımı alma

Selam kızlar

Napıyorsunuz bakim?
Ben inanılmaz yorgun ve uykusuzum.
Şimdi çay içiyorum. Survivor izliyorum
Herhaşde bu gece kanapede tv karşısında uyuyacağım

Hamarat kızlar limoş hariç
Aranızda silikon kek kalıbı büyük kek kalıbı kullanan oldumu?
Sonucu yazar mısınız yapan kullanan varsa

Haydiiiii kendinize iyibakın güzeller
Ben uzanayım

selam turko
benim canım da kek,poğaça gibi bir şey çekti bugün,ne zamandır yemedim.
bizde yok o kalıptan,bilmiyorum canım.
ben de dün kanepede uyumuşum biraz.
afiyet olsun,iyi seyirler.

ben de plansız iş sevmem,bugün sesin çıkmadı,sanırım gittiniz Amasraya

Ben sevemedim slikon kalıbı eski tarzlar en güzeli. Ne oldu ki ama silikonu normalde seviyorum. Cupcake için fakan güzel oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…