- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 33
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #35.081
Merhaba Pembe lokum.Hoşgeldin.Günaydın buradaysan :))
Melek)
Reiki eğitimi almışmıydın. Bebeklerede anne karnında reiki veriyorlarmış bol dua ve bol enerji ver bebişee
:))
Günaydın limonata ,red. ,asli, turkuaz, angel, petunya, filozof,sero pisi ,ceren., lily... ve İnside,pembe lokum,
herkese günaydın ismini yazmadığım kimse kalmadı sanırım. aramıza yeni gelenlere hoş geldi
bugün ne yapacaksın.
Limonla kopcazsende gel
yalnız duyan da limon için ne iş yapıyor ki bu diyecekbu sefer de limon iftara doğru evden bir çıkar,sahurda gelir ancak eve evet güzel smile.
Kargo ingilizce kursu sonra arkadaşlar oturdum hayvan givi dominos yedimo hızlu diye düşündüğüm arkadaşta vardı sohbet muhabbet. Uykusuzum diye ayrıldım onlardan eve geldim sen naptın
Töbe töbe kendi halinde mutaasıp öğretmenim ben ya
kızlar çoğu mesajınızı okudum, hepiniz okumuş yada okumasa bile kendini geliştirmiş kızlarsınız. yani hayatınız sadece televizyon ya da gezme tozmadan ibaret degil. hayatınıza girenlerde de bu özellikleri arıyor msunuz? örnegin kitap okumayan ya da kendini gelistirme ihtiyaci duymayan hobileri olmayan erkeklere tahamul edemiyorum. malesef sevgilim yuksk lisans mezunu olmasina ragmen hayati tv ve gezme tozmadan ibaret. adama kitap okutailene ask olsun. 30 degilim ama 26 yim. evlendikten sonra iyice batarsa bu durum naparimsizin bu konudaki dusunceniz ne?
Günaydın kızçeler, hayırlı cumalar.
Oy oy oy! Takvim de yapılmış. Hayırlı olsun Tuğçe'm...
Amin Mavilim.
Asıl sen yoksun. Ara sıra özelden yazacak oluyorum. Rahatsız etmeyeyim. Boğmayayım diye vazgeçiyorum.
Ne güzel.
Zeynep favori ismim. Diğerlerini de özelden yazayım canım. Anlamlarıyla...
Defne ismini ben de severim.
Fotoğraf gelmedi. :26:
Siz zaten anca birbirinize dua edin. Bizi düşünen yok.
Dipnot: Ben ara sıra aklıma geldikçe buraya yazan tüm arkadaşlarıma diye dua ediyorum. Rabbim hayırlı muradlarınıza nail eylesin sizi.
Selam kızlar
Napıyorsunuz bakim?
Ben inanılmaz yorgun ve uykusuzum.
Şimdi çay içiyorum. Survivor izliyorum
Herhaşde bu gece kanapede tv karşısında uyuyacağım
Hamarat kızlar limoş hariç
Aranızda silikon kek kalıbı büyük kek kalıbı kullanan oldumu?
Sonucu yazar mısınız yapan kullanan varsa
Haydiiiii kendinize iyibakın güzeller
Ben uzanayım
canım bız normalde gunubırlık amasraya gıdıcez butun hafta yapmış oldugumuz plan buydu.bırsekılde ıstanbulda görülme korkusuyla ben rahat olamıyorum veya ona telefon geldıgınde o cıkıp bı anda sırkete geçiyor saçma sapan bır görüşme oluyor.bu sebeple o teklıf ettı gıdelım tanıyalım bırbırımızı zaman geçirelim dedi .dun akşam kaçta gıtcez dedım.adam kalkıp bana ne acelemız var yarın cuma degılmı cumartesi gitmeyecekmıyız arabayla kalktıgımızda gıderız dıyor.uyuz oldum.
aklı başına gelmesi için telı kapatıp cumartesi öğlene kadar açmamak lazım ama bakma gıtmek bende cok ıstıyorum .
tatıl planıda ben ıstanbuldan cok sıkıldım dıye teklıf ettıgı plandı oyuzdende vazgeçemiyorum.
afiyet olsun. senin otomatik sözlük hep yanlış yazıyor
ne iş yapıyor derken, hani sana arkandan takıldık ya, yani duyan da seni ne sanacak manasında demiştim
evdeydim, boşa gitti günüm
Selam kızlar
Napıyorsunuz bakim?
Ben inanılmaz yorgun ve uykusuzum.
Şimdi çay içiyorum. Survivor izliyorum
Herhaşde bu gece kanapede tv karşısında uyuyacağım
Hamarat kızlar limoş hariç
Aranızda silikon kek kalıbı büyük kek kalıbı kullanan oldumu?
Sonucu yazar mısınız yapan kullanan varsa
Haydiiiii kendinize iyibakın güzeller
Ben uzanayım
ben de plansız iş sevmem,bugün sesin çıkmadı,sanırım gittiniz Amasraya
Gittiler fourquareden gördüm galba
haberleri bekliyoruz o zaman
Kız senin ilişki var yazıyı ilişki durumunda
Kız senin ilişki var yazıyı ilişki durumunda
bekar olarak düzelttim gerigeçen bakarken yanlışlıkla değiştirmişim demek ki,elim oraya gitmiş gayriiradi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?