30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

tanıyın bakalım

çok zor işler ya . uzaktan ilişki zor. terminnalden sevgili uğurlamaya uyuz oluyorum. dibimde olsun bi kerede bş erkek :)
hayırlısı olsun canım inş senin için
tanı bakalım zamanla zaten kendini belli eder durum

dinlen artık gezmekden çok yoruldun

ay inş dinlencem ölğyorum kuzum ya yorgunluktan.

ne enerjisi kız,görümcelik mi yapacaksın yoksa geline
Çene enerjisi değil canım, beden enerjisi. Hizmet ettik. Servis şu bu, migrenim azdı sonra da... Allah yardımcım olsun. Çeyiz alma, kına, gelin alma, düğün ...
yarın güzel bir alışveriş yapmayı düşünüyorum kızlar
Yaptın mı? Neler aldın?
Görüştük tüm gün birlikteydik. 2 gibi geldim eve. Arkdaşlarla oturduk güzel geçti bence
Olacak gibi mi?

çok zor işler ya . uzaktan ilişki zor. terminnalden sevgili uğurlamaya uyuz oluyorum. dibimde olsun bi kerede bş erkek :)

ay inş dinlencem ölğyorum kuzum ya yorgunluktan.

:)

Günaydın Limonata.
Aşık değilsin ya... Boşver çok sık görüşsende az da görüşsen sana özel zamanlarda bol bol tanımaya çalış. Her ayrıntı önemlidir. Olaya sevgili gözüyle bakma bence evleneceğin adam o olabilecek mi? senin ailene uygun birimi karekterine uygun birimi. Çok aşık olupta ayrı olsan git yanına derim ama bence o kadar fedakarlık da yapma. Sonuçta ne kadar da olsa halen sana yabancı biri. Aileden eşden dostan tanıdığın biri olması karşı tarafı atnaıman açısından daha güzel olurdu...

turkuazzzzzz
bombacııııııııı

Buyrun benim burdayım ...

Bir bombam yok şuan olursa patlatmayacağım. artık düğün günüme bir ay kala haber veririm

Yavrum ya numaraya bak
Kıs olsa keşkede anlatsam
Benden geçti gariiii sizin hızınıza yetişemiyorum
Yok kimsecük yok

Çene enerjisi değil canım, beden enerjisi. Hizmet ettik. Servis şu bu, migrenim azdı sonra da... Allah yardımcım olsun. Çeyiz alma, kına, gelin alma, düğün ...
Yaptın mı? Neler aldın? Olacak gibi mi?

F-prensesim , Darısı başına

Hoşgeldinz mutlu p.tesiler..

Günaydın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…