30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Kızlar herkese selamlar,
Haftasonu evimi taşıdım, boya düşünmüyordum ama olacak gibi değildi. Kısmen boyacı ile kısmen kendim 3+1 ev boyandı temizlendi taşındı. elektrik su dogalgaz baglandı. Ciddi anlamda dökülüyorum, acayip yorgunum. Bi, iki gün izin almayı düşünüyorum dinlenmek için.
Sizler nasılsınız bakalım?

YA aşık olmazsam çekebşlir miyim bilmiyorum ama exe çok yoğun hissettiğim için de hata yaptım bilmiyorum ne istediğim ya

aynı kuzenim bunu da paylaşmış:

Zamanı var, Aminler boşa değil.

Çok güzeldi her iki iletinde prensescim

Selam sana da güzel pisi

YA aşık olmazsam çekebşlir miyim bilmiyorum ama exe çok yoğun hissettiğim için de hata yaptım bilmiyorum ne istediğim ya

sen exe bu duygu yoğunluğunu bilerek yada yaşayacaklarını bilerek mi adım attın limonatam yapma.... üzülmekden incinmekten ve acı çekmekten korkuyoruz. ama bunlar için hem erken hemde insan içindeki heyecanını kendi öldürür. içindeki kötü enerjiyi bir kenara at. anı yaşa ...

Canım hakkında hayırlısı olsun

şimdi ben bişey kaçırdım sanırım - şu an limonun görüştüğü ex mi???:44::44::44:

Herkesin hafta sonu yoğun geçmiş.
Allah'ım sağlık versin. Dökülüyoruz.

Doğru kişi nedir onu bilmiyorum. bi daha gözü kara olacağıöo sanmıyorım daha mantıklıyım mantığıma yatsın zamanla severim diyorum . Boş diilim ama öle çokta etkilenme olmadı cmt günü pazar günü daha iyiydi. Bakalım kuzum. Arkadaşımda sevdi başka göz önemlidir .

Hadi bakalım huzurluca oturursun inş seninkiyle aran nası

Canın biz başlamadan önce 2-3 yıl platonik takıldım ona uzaktan uzağa. Zaten ilk gördüğüm andan beri seviyordum. Gözüm kara başladım yani. Şu zararı vardı o ne olursa olsun kabulümdü

Canın biz başlamadan önce 2-3 yıl platonik takıldım ona uzaktan uzağa. Zaten ilk gördüğüm andan beri seviyordum. Gözüm kara başladım yani. Şu zararı vardı o ne olursa olsun kabulümdü

Ne güzel .. sevindim güzel olumlu şeyler hissetmende çok güzel.. Dİğer exe kıyaslma .. kimseyş de kimse yerine koyma...

benim demek istediğim nasıl olacağıı bilemezsin ...

Gözün kara olmasın bence... belki deçok seveceksin zamanla

Çok daha güzel olacak eminim

elimden geldiğince kıyaslma yapmamaya çalışıyorum canım .

zamana bıraktım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…