- 5 Ocak 2011
- 14.503
- 23.167
- 598
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #35.481
selammmmmmm limoncukk
ah be limoncum yaaa herşey keşke istediğimiz gibi olsa, okudum yazdıklarını hakkında hayırlısı olsun
canım sen önce aşk mı istiyorsun ??? yani evlilikten kastın önce aşık olmaksa düşün taşın ona göre karar ver - belki tanıdıkça seversin
YA aşık olmazsam çekebşlir miyim bilmiyorum ama exe çok yoğun hissettiğim için de hata yaptım bilmiyorum ne istediğim ya
aynı kuzenim bunu da paylaşmış:
Zamanı var, Aminler boşa değil.
Kızlar herkese selamlar,
Haftasonu evimi taşıdım, boya düşünmüyordum ama olacak gibi değildi. Kısmen boyacı ile kısmen kendim 3+1 ev boyandı temizlendi taşındı. elektrik su dogalgaz baglandı. Ciddi anlamda dökülüyorum, acayip yorgunum. Bi, iki gün izin almayı düşünüyorum dinlenmek için.
Sizler nasılsınız bakalım?
YA aşık olmazsam çekebşlir miyim bilmiyorum ama exe çok yoğun hissettiğim için de hata yaptım bilmiyorum ne istediğim ya
Canım hakkında hayırlısı olsun
şimdi ben bişey kaçırdım sanırım - şu an limonun görüştüğü ex mi???:44::44::44:Çok güzeldi her iki iletindeprensescim
Selam sana da güzel pisi
sen exe bu duygu yoğunluğunu bilerek yada yaşayacaklarını bilerek mi adım attın limonatam yapma.... üzülmekden incinmekten ve acı çekmekten korkuyoruz. ama bunlar için hem erken hemde insan içindeki heyecanını kendi öldürür. içindeki kötü enerjiyi bir kenara at. anı yaşa ...
şimdi ben bişey kaçırdım sanırım - şu an limonun görüştüğü ex mi???:44::44::44:
Herkesin hafta sonu yoğun geçmiş.Kızlar herkese selamlar,
Haftasonu evimi taşıdım, boya düşünmüyordum ama olacak gibi değildi. Kısmen boyacı ile kısmen kendim 3+1 ev boyandı temizlendi taşındı. elektrik su dogalgaz baglandı. Ciddi anlamda dökülüyorum, acayip yorgunum. Bi, iki gün izin almayı düşünüyorum dinlenmek için.
bugun de enerjilerden gidiyoruz hadi hayırlısıhttp://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=728255
buda faklı konu. Sanki limonta yönetime enerji göndermiş...
prenses senin keyfin nasıl?
Limon, o kişi karşına çıktığında zaten gözün kara olur düşünemezsin. Mnatık sıfıra yakın olur. Seveyim ,sevebilirmiyim dediğinde yüzünde gülümseme beliriyor mu. Mesela yapılan konuşma, espiri, yada konuşması ... Aklında kalan bir özellik mutlaka kalmıştır. Kalbin pır pır nasıl olur onu bilemem ilk tanışma karşılaşma herkesde farklıdır.
Kısaca onunla geçirdiğin bir günü kısaca yaz. Onda keşfettiğin özellikler ne bunları not et. ona merak etitğin şeyleri sor tanı. Günlerini nasıl geçiriyor neler yapıyor neler izliyor, neler okuyor keşfet hayranda olabilirsin hiç birşey hissetmeyedebilirsin.
Kalp çarpar neden olmasın. Sen kalbini temiz tuttuğun sürece. Çok fazla geçmişi düşünmediğin sürece olur.
Ama hayal kırıklığı yaşamaman için karşının niyetinden emin ol.
Angel melek arkadaşım sevgiler bebişe sağlık sıhhat..
Filoozooof neler duyuyoruz aaaa
Kızlar herkese selamlar,
Canım hakkında hayırlısı olsun
Çok güzeldi her iki iletindeprensescim
Selam sana da güzel pisi
sen exe bu duygu yoğunluğunu bilerek yada yaşayacaklarını bilerek mi adım attın limonatam yapma.... üzülmekden incinmekten ve acı çekmekten korkuyoruz. ama bunlar için hem erken hemde insan içindeki heyecanını kendi öldürür. içindeki kötü enerjiyi bir kenara at. anı yaşa ...
şimdi ben bişey kaçırdım sanırım - şu an limonun görüştüğü ex mi???:44::44::44:
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=728255
buda faklı konu. Sanki limonta yönetime enerji göndermiş...
Doğru kişi nedir onu bilmiyorum. bi daha gözü kara olacağıöo sanmıyorım daha mantıklıyım mantığıma yatsın zamanla severim diyorum . Boş diilim ama öle çokta etkilenme olmadı cmt günü pazar günü daha iyiydi. Bakalım kuzum. Arkadaşımda sevdi başka göz önemlidir .
Canın biz başlamadan önce 2-3 yıl platonik takıldım ona uzaktan uzağa. Zaten ilk gördüğüm andan beri seviyordum. Gözüm kara başladım yani. Şu zararı vardı o ne olursa olsun kabulümdü
Ne güzel .. sevindim güzel olumlu şeyler hissetmende çok güzel.. Dİğer exe kıyaslma .. kimseyş de kimse yerine koyma...
benim demek istediğim nasıl olacağıı bilemezsin ...
Gözün kara olmasın bence... belki deçok seveceksin zamanla
Çok daha güzel olacak eminim
elimden geldiğince kıyaslma yapmamaya çalışıyorum canım .
zamana bıraktım canım
anı yaşa ...
mutlu ol
o da öle diyoo :) mutlu edecekmiş beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?