30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Turkuazım bence sen ve ben ev arkadaşı olalım. Adımız gülmekten ayrı ayrı deliye çıkacağına , hiç değilse tek seferde aradan ikimizi birden çıkartırız

turkuaz yoksa sende mi dujdan geldin

Kız ne bileyim başta hiç aklıma gelmedi, göndere bastıktan sonra dedim "eyvahhh beyza şimdi sarkaç takar buraya"
Turkuaz başladı, beyza arkadan geldi,ipin ucu kaçtı ben ibretle izliyorum anacım

fantezi kartını mı çektin kız bana çeke çeke demek ki ben de çok çekiciyim,kartlar da adamına göre geliyor

ben de gördüm de üzerinde durmadım, bunlar fırsatı kaçırır mı hiç, hemen kelimeyi cımbızlayıp gırgıra döktüler işi işte

ilk suyu maria attı bi kerem, senle turkuaz da peşine düştünüz

anam bu kez başka türlü anlarlar dışarıdan, hepten evde kalırsınız benden söylemesi

Aslı yazarken inan bana aklımın ucundan geçmedi,gönderdikten sonra "eyvah" dedim ama, olan olmuştu...

Yanlış anlaşılma konusuna gelinceeee... Bak o da hiç aklıma gelmemişti

Algıda seçicilik işte şekerim.. Ben o yorumda daha çok hayallerin paylaşılmasına, tinsel birlikteliğe falan odaklandım..

Aslı yazarken inan bana aklımın ucundan geçmedi,gönderdikten sonra "eyvah" dedim ama, olan olmuştu...

Yanlış anlaşılma konusuna gelinceeee... Bak o da hiç aklıma gelmemişti

bir kelimeden neler cıkarıyor ınsanlar görmuyor musun, iki kadın aynı evde her gece kahkahalarla gülmeye başlayınca ona da bir şey bulurdu millet, fesat insanlar anacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…