- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #3.521
Kıs aslı beni gece gec kopardın gülmekten. Sen kafanı bu mevzulara harcayan kadar teEze verseydin 10 kere tez yazmıştın ayol
Beyzada gene anlamamış. Anlasa şaşırım zaten
Ev sahibime şikayet etcekler kafayı yedşğime dair. Gece yarısı gülmelere başladım gene ahanda su sesi başladı valla yukardan
Sabahlar olmasın ben işe gitmiyim
Kıs aslı beni gece gec kopardın gülmekten. Sen kafanı bu mevzulara harcayan kadar teEze verseydin 10 kere tez yazmıştın ayol
Beyzada gene anlamamış. Anlasa şaşırım zaten
Ev sahibime şikayet etcekler kafayı yedşğime dair. Gece yarısı gülmelere başladım gene ahanda su sesi başladı valla yukardan
Sabahlar olmasın ben işe gitmiyim
patsy ilk suyu atmış son su için banyoya koşmuş
Turkuazım bence sen ve ben ev arkadaşı olalım. Adımız gülmekten ayrı ayrı deliye çıkacağına , hiç değilse tek seferde aradan ikimizi birden çıkartırız
maria insan bir sansür koyar ama değil mi tarotabak begendın mı yaptıgını
Kız ne bileyim başta hiç aklıma gelmedi, göndere bastıktan sonra dedim "eyvahhh beyza şimdi sarkaç takar buraya"
Turkuaz başladı, beyza arkadan geldi,ipin ucu kaçtı ben ibretle izliyorum anacım
ilk suyu maria attı bi kerem, senle turkuaz da peşine düştünüz
anam bu kez başka türlü anlarlar dışarıdan, hepten evde kalırsınız benden söylemesi
fantezi kartını mı çektin kız bana çeke çekedemek ki ben de çok çekiciyim,kartlar da adamına göre geliyor
ben de gördüm de üzerinde durmadım, bunlar fırsatı kaçırır mı hiç, hemen kelimeyi cımbızlayıp gırgıra döktüler işi işte
Aslı yazarken inan bana aklımın ucundan geçmedi,gönderdikten sonra "eyvah" dedim ama, olan olmuştu...
Yanlış anlaşılma konusuna gelinceeee... Bak o da hiç aklıma gelmemişti
anam bu kez başka türlü anlarlar dışarıdan, hepten evde kalırsınız benden söylemesi
Algıda seçicilik işte şekerim.. Ben o yorumda daha çok hayallerin paylaşılmasına, tinsel birlikteliğe falan odaklandım..
sen tinselliğe taktın,bunlar da cinselliğe...
şu tinsel aşkı dabir açıklamadın, sorum da kaynadı arada
turkuaz da hepten koptu zahir, ne yazıyor ne begenıyor,bakıyor öyle
sen tinselliğe taktın,bunlar da cinselliğe...
şu tinsel aşkı dabir açıklamadın, sorum da kaynadı arada
tuğçe de anlamaya çalışıyordur şimdi
turkuaz son sigarayı içiyor
yakıtına kıymış mıdır dersin, malum benzin fiyatları zamlandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?