30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Aaaa sen bana diyon sjmdi caktim
ya kisim ben bunu aciklamistim ama ssn kacirmissin simdi soyle oluyo kislar gicker yapiyolar ben de ozendim yaptim ama bende sevgili yok koca yok napicam amaaan olsun dedim yaptim :)

kızım bu kaçıncı anlatışın,biliyoruz,düzmece dedik ya zaten,takılıyorummmmmmmmmm

aslının aklı fikri yıkanmada

gün aşırı kız yıkanıyo

allah etmesin bir yerleri aşınacak
Asinmaz dus jeli kullaniyor:)
ya sende şu düzmece, yıldönümümüze 1 hafta kaldı yazan kuşlu şey var ya,onu dıyorum
Haaaaa ezikliyosun yani :)
kocasına sorar aaa bu ne diye
O da kibar kibar anlatir:)
Aslı ben evlenirsem eğer tüm enerjimi o zaman kullanacağım.
Düğünden 1 ay sonra size haber vereceğim inş. Kıslar hazır olun sizi teyze yapacağım diye
İşte asıl enerjiyi o zaman görün siz

Bir ay diyosun :)

Sonradan farkettim :)
şimdi senin çiçekler susuz kaldı

kurumasınlar sakın
Aile var aileeeee:)
sen de oyle boyle iyi laf yetıstırıyorsun telefondan

Yetisdirdim ama sarji bitiyof artik bends kacaf. Acep bende mi bi dus alsam..:)

Höööyt şurayı bir okuyan olsa, topiğin adı da 30 yaş üstü bekarlar topiği, varya millet duvara tırmandığımızı falan zanneder haa

Ne bilsinler bizim kızların sadece dilinde ööyle geyik yapıyorlar.. (yazayım da, okuyan olursa durumu kurtaralım bari )

Yok anacim bu intiba iki cumleyle ayiklanmaz:)

Kıs aslı beni gece gec kopardın gülmekten. Sen kafanı bu mevzulara harcayan kadar teEze verseydin 10 kere tez yazmıştın ayol
Beyzada gene anlamamış. Anlasa şaşırım zaten
Ev sahibime şikayet etcekler kafayı yedşğime dair. Gece yarısı gülmelere başladım gene ahanda su sesi başladı valla yukardan
Sabahlar olmasın ben işe gitmiyim

ben de gülüyorum

bir yandan babam geldi, sohbet edesi tuttu, bir yandan kardeşim msnde yazıyor,bir yandan sizler... bir yandan banyom beni bekliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…