30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

mariacim tesekkur ederim. Yoğunluk disinda gayet iyiyim su sıralar. Çalışmak da insanı mutlu ediyor bunu öğrendim :) Sen de iyisindir umarım.

mariacim tesekkur ederim. Yoğunluk disinda gayet iyiyim su sıralar. Çalışmak da insanı mutlu ediyor bunu öğrendim :) Sen de iyisindir umarım.
buna sevindim Turkuaz, çünkü çalışmak istemiyor olmana üzülmüştüm. tamam, evlenince belki ben de çalışmak istemem çünkü gerçekten hem ev hem iş zor, erkekler malum ne kadar yardımcı oluyorlar ki?
Ben şu anda tatillerde falan evde sıkılıyorum. :'(

kıs sen gene uykusuzsun belli.
bu yazıyı ipeknur yazmış.
ben hala çalışmak istemiyorum. DNA mda çalışmak yokkkkkkkkkkkk

koptum yaaa! Bugün "uykusuzum" yazmadım ama gene de belli ettim değil mi?
Bugün daha iyiyim, her zamanki kadar uykusuz değilim. Ondan yazmadım.

Allah'ım koptum kendime yaaa!

Bu arada hoş geldin Recep İVEDİK (DNA'mda çalışmak yok!!!)

Ben de çalışmayı sevmediğini ne zaman söylediğimi hatırlamaya çalışıyordum :) Kendimden şüphe duydum bir an :) hadi gülümsun uykusuz, ya tavuk gibi erkenden yatan ben nasıl farketmedim :)

Ben de çalışmayı sevmediğini ne zaman söylediğimi hatırlamaya çalışıyordum :) Kendimden şüphe duydum bir an :) hadi gülümsun uykusuz, ya tavuk gibi erkenden yatan ben nasıl farketmedim :)

valla erkenden uyuduğun ortaya çıktı. bende diyorum gece sohbetlerini kaçırmaz ipek. kaçta yatıyorsun söyle bakim 19:00 yoksa 19: 30 mu

vala söylemesende anladık. bütün herşey ortaya döküldü... evet sloganım DNA mda çalışmak yok. ama ben böyle dedikçe daha çok anlıyorum çalışmam gerek offff offffffffffffff

Yok turkuazcim tavuk dediysek o kadar da değil :) Genelde 10 civarı yatıyorum ama yatmadan önce yarım saatten fazla yatma seremonisi yapıyorum. Ertesi günkü kıyafetlerimi hazırlıyorum, ne tür makyaj yapacaksam o malzemeleri çıkartıyorum, duş alıyorum, saçlarımı kurutuyorum, kremlerimi sürüyorum :) Sabah uyanınca herşey elimin altında olsun istiyorum uyku sersemi kesin unutuyorum çünkü birşeyleri.
Çalışma konusunda siz bana bakmayın. Evliliğim süresince evimin kadını olduğum için hevesimi alıyorum şu an.ileride benim de dna'm bozulabilir belki :)

patsy ilk suyu atmış son su için banyoya koşmuş
iftira etme iftira etme çarpılıcan:)
turkuaz yoksa sende mi dujdan geldin
kimse duştan çıkmıyor ki anacım

ilk suyu maria attı bi kerem, senle turkuaz da peşine düştünüz
hay ağzıni öpiiim ( mecazen tebiki yanlış anlaşılmalara sebebiyet vermesin yoksa duş krizie giren topiği toparlayamam:) )

anam bu kez başka türlü anlarlar dışarıdan, hepten evde kalırsınız benden söylemesi
neredesiniz şehir olarak bilmiyorum ama eğer ben gibi İstanbul'daysanız söyleyeyim kesin yanlış anlarlar kesin :)

Kız ne bileyim başta hiç aklıma gelmedi, göndere bastıktan sonra dedim "eyvahhh beyza şimdi sarkaç takar buraya"
Turkuaz başladı, beyza arkadan geldi,ipin ucu kaçtı ben ibretle izliyorum anacım
senin kafa hala güzel heralde ondan toparlayamıyosun dikkatini, kıs bu cemaate bi bak bunlara öyle bi dikkatsizliği nasıl yaparsın sen:)
Amanın ne derler

kız kıza kıkırdadığınızı duyarsa millet

ooo ne demezler ki siz rahat durmaz bi de duş alırsınız gece gündüz al sana dedikodu dedikodu:)

turkuaz da hepten koptu zahir, ne yazıyor ne begenıyor,bakıyor öyle

dumur olduştur garibim:)

Günaydın Herkeseee
sana da günaydın:)

al bi su hayuranı daha
dışarıdan ogelip okuyanlar aynen şöyle düşünüyodur:
bu topiğin biran önce evlendirilmesi gerekiyor hali vahim :)
kim bilsin topikteki kıslar uçuk kaçık temiz titiz:)
bu arada herkese günaydın :)

hayırlı eş hayırlu yuva ve hayırlı sağlıklı bebişler olsunda inş.
varsın onlar için DNA KODUN bozulsun

tembellik anayasası

Günaydın Herkeseee

Maria'm, bir kez de buradan teşekkür ediyorum sana! Zahmet verdim. Hakkını helal et.
Soruna odaklanmam lazım da nasıl çözeceğim onu da bilemiyorum. :44:

Soruna odaklanırsan çözülmez kiiii , çözüme odaklan bence daha kolay olur
Rica ederim tatlım. Nihayet verdiğim sözün arkasında durabidim. İçim rahatladı

Buradan site yönetimine sesleniyorum: Patsy'nin çalışma saatleri içerisinde mesaj göndermesini bir şekilde engeleyin lütfen. Cep telefonu ekranına bakıp kikirdarken patrona yakalanıyordum az daha :)

ah ne güzel cok saol canim hangi konuda bu arastirma onu da birazcik acsan yani kalbini kapatma filan gibi mi :)

Soruna odaklanırsan çözülmez kiiii , çözüme odaklan bence daha kolay olur
Rica ederim tatlım. Nihayet verdiğim sözün arkasında durabidim. İçim rahatladı
Maria'm, işte ben de onu bilemiyorum. Nasıl odaklanacağım çözüme acaba? Ne yapmam lazım? Özelden de yazabilirsin şayet biliyorsan! (-ki biliyorsundur.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…