- 8 Mayıs 2012
- 6.297
- 904
- 248
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #3.621
Tünaydınn kızlarr...
Severek yapıcağım bir iş olmadıktan sonra benim de DNA mda yok. :)
tünaydın mı
sakın iyi akşamlar olmasın
kıs sana sevgili yaramadı ben diyim. hala yorgun hala hala kendine gelemiyorsun anacım.
evlenince ne yapcaksın senyemek temiz vs vs vs ... derken vs ler uzarda gider
ben gene kaç senedir çalışıyom istemeden de olsa. hadi diyelim benim DNA kodumda var bir bozukluk
anacım seninki resmen DNA hatası. bence sende DNA koduda yok.
okumuşsun bir güzel hiç çalışmamışsın
​tuğçe melek, tünaydın! nasılsın? enişte aday adayı ile nasıl gidiyor?Tünaydınn kızlarr...
Evet canım öyle oldu. kısa bir çalışma hayatım oldu.
İstediğim gönlüme göre birşey olmadı.
Bende ilgi alanıma yönelmeye karar verdim. :)
Yaa canım 400 tl maaş veriyorlardı bir yerde. yANİ tamam maddi durumum çok kötü olsa belki çalışırım gene ama bu da ayıp yani.
Çok ihtiyacım olsa paraya her işi yapar insan tabiki.
Satış görevlisi olur, kasiyer olur. ne bileyim herşey olur da işte ben seviceğim birşey olsun istedim.
Bir de evlenicektim ya o nedenle de işe girişmedim. Nişanlımın pastahanesine gidiyordum yardıma.
Şimdi kişisel gelişime yöneldim bakalım kısmet artık.
hayırlısı ile olur inş istediğin. kalbin çok temiz eminim
yönel yönel bari reiki reüç rebeş derken bizlerde belki faydan olur
kısmet bakımına
​tuğçe melek, tünaydın! nasılsın? enişte aday adayı ile nasıl gidiyor?
Yok canım, ne evlenmesi? Aday bile yok hayatımda. :86: Bir sürpriz var o güne, dur bakalım ben de bilmiyorum henüz! :98:İyiyim canım sen nasılsın?
Kız evleniyormusun tickerın ne öyle :)
Aday adaylığından çıktı artık canım.
5 haftadır görüşüyoruz. :)
iyi canım fakat işleri çok yoğun.
Kendi işini kurduğu için ( Harita mühendisliği) eleman arayışında v,s v,s
Perşembe geliyimmi yanına dedi sevgililer günü için fakat babama birşey diyemem.
O yüzden gelme dedim.
Yok canım, ne evlenmesi? Aday bile yok hayatımda. :86: Bir sürpriz var o güne, dur bakalım ben de bilmiyorum henüz! :98:
OoooOoooooooOoOOOO! Siz aday adaylığından, adaylığa terfi ettiniz demek... Süper, süper, süper! :103:
aynen benim de fakat nasıl yapacağımı bilmiyorum. bir de benim değişikliğe karşı direncim varmış. yani korkuyormuşum değişiklikten! tarot kartımda böyle çıkmış. bunu da düzeltmem lazım ama nasıl? :44:Vayyy güzel bir süpriz demek :)
Hadi hayırlısı canım.
Evet canım terfi ettik bir üst aşamaya.
Geçişimi şifalandırmam lazım biraz sadece. Geçmişin kalıntıları bazen bu hayatıma da geliyor çünkü.
Turkuazcım sen neler yapıyorsun?
aynen benim de fakat nasıl yapacağımı bilmiyorum. bir de benim değişikliğe karşı direncim varmış. yani korkuyormuşum değişiklikten! tarot kartımda böyle çıkmış. bunu da düzeltmem lazım ama nasıl? :44:
napim açlışıyom arada içim kalbim sıkışıyor bu günlerde öle işteeee
geçinip gidiyoz
bu arada aferrin geçmişi en güzel başkası şifalandırırrrr
şifalandır gitsin
söylemez olur muyum?gülümsün kıs ticker bugün bende farkettim dedim alla alla yalnışlıkla koyd herhal. yada acaba siteye üyeliğe başlangıç tarihinimi ne koydu
hiç aklıma supriz gelmedi. madem bunu söyledin suprizide olunca söylersin artık
deli :)
Çici çiviyi söker diyorsun.
Evet atlatmamda yardımı oldu gerçekten.
Bu süreci yumuşak atlattım çok şükür.
valla ben hep onu derim. birini başkası en iyi söker
azcık kafa dinle sonra yoluna amann su akar yolunu bulur
beni seven gerçekten üzmesin hayatımda olsun. üzersede olmasın napem. ağlayayım mı
gülerim hiç umrum olmaz bir süre sonra
amin sana da inş hepi,nize nasip olsun kuzum hepinize çift çift mümkünse
abbo kıs ne diyosun kazen ciddiye alırsa naparız:)Buradan site yönetimine sesleniyorum: Patsy'nin çalışma saatleri içerisinde mesaj göndermesini bir şekilde engeleyin lütfen. Cep telefonu ekranına bakıp kikirdarken patrona yakalanıyordum az daha :)
Tünaydınn kızlarr...
üçyüssssbeşyüüüüüüüüüüsssssssssssss diyosun :)hayırlısı ile olur inş istediğin. kalbin çok temiz eminim
yönel yönel bari reiki reüç rebeş derken bizlerde belki faydan olur
kısmet bakımına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?