- 14 Kasım 2013
- 3.656
- 1.903
- 198
- 35
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #36.621
sabah 4 dediğin 04 mü oluyor neresiymış ki bu kadar dolu oluyor... nasıl geçti peki:) cerencim..
Dün piknik yaptık arkadaşlarla akşam 11 gibi eve geldim. Sabah 4 gibi çıktık güyya yer kaptık
Waaaavvv sevindim canım.)
Turkuazcım)
Red))
Mutlu haftalar kızlar. Yüzünüzden gülümseme eksik olmasın
Eve dönüyorum beklediğimden güzeldihayırlısı olur inşallah
nasılsın prensesGünaydın kızçeler, iyi haftalar...
Canım işler mi?
Hakkında hayırlısı Limoncuğum. :13:
16:00 :) piknik alanı ama herkes erkenden geliyor masa kapmak için ..sabah 4 dediğin 04 mü oluyor neresiymış ki bu kadar dolu oluyor... nasıl geçti peki
Çok gergib ve sinirliyim herkesin 10 dk yaptığı işleri sabahtan beri yapamıyorım off gına geldi. Nefret geldi. Kimse bu işleri bilmiyorsa neden orda görevliler ki. Gerildim gerim gerim
Günaydın kızçeler, iyi haftalar...
Canım işler mi?
:44: Ne oldu Limon?Çok gergib ve sinirliyim herkesin 10 dk yaptığı işleri sabahtan beri yapamıyorım off gına geldi. Nefret geldi. Kimse bu işleri bilmiyorsa neden orda görevliler ki. Gerildim gerim gerim
nasılsın prenses
Ceren, Mavilim; sağ olun. Daha iyiceyim. Sabah başım ağrıyordu.16:00 :) piknik alanı ama herkes erkenden geliyor masa kapmak için ..
Allah allah ne yaptın Limonata
selam Prenses)
Yoğunsun gene.ben geldım.
cuma akşamı ablamda kaldım.cumartesi saroza gıttık.cumartesi akşam annemlerın yanına geçtim.pazar akşamı döndüm.bu akşam bır arkadaşımla ıftar yapıcaz .. yarın ablamdayım gene kısmetse ..
biraz ayrıntı ver cnm... olumluya gidiş var sanki...
:44: Ne oldu Limon?
Ceren, Mavilim; sağ olun. Daha iyiceyim. Sabah başım ağrıyordu.Şimdi de sersem gibi kafam. İş güç işte... :126:
ben geldım.
cuma akşamı ablamda kaldım.cumartesi saroza gıttık.cumartesi akşam annemlerın yanına geçtim.pazar akşamı döndüm.bu akşam bır arkadaşımla ıftar yapıcaz .. yarın ablamdayım gene kısmetse ..
:44: Ne oldu Limon?
Ceren, Mavilim; sağ olun. Daha iyiceyim. Sabah başım ağrıyordu.Şimdi de sersem gibi kafam. İş güç işte... :126:
ben geldım.
şimdilik olumluu canım zaman gösterecek bakalım :)
kuzum ilişk kecektim normalde yarım saat sürmeyen iş ben sabahtan akşama kadar uğraştım. sıcakta öldüm resmen sinirden delirdim
iyiymiş canım :) ne alemdsin
Uyu dinlen prenses . Kendine dikkat et.
Trafik yoğun ne güzel..
:) sabır lazım. Limonatam daha neler olacak bak. İstanbul da trafik var , her telden insan var. Biraz sakinleş şimdiden relax ol
bakalım kuzum zaman ne göstrecek bize
hakkında hayırlısı inşallah canım duamdasın...şimdilik olumluu canım zaman gösterecek bakalım :)
kuzum ilişk kecektim normalde yarım saat sürmeyen iş ben sabahtan akşama kadar uğraştım. sıcakta öldüm resmen sinirden delirdim
iyiymiş canım :) ne alemdsin
evet Limonatam
kaç gündür rüya görüyorum. Yorumlarına bakmaktan korkuyorum. Hayırlara gelsin diyorum. kötü veya sıkıntılı rüya gördüğünüzde ne yaparsın ...
hakkında hayırlısı inşallah canım duamdasın...
Vet yavrummm bana çol dua edin lütfenGünaydın kızçeler, iyi haftalar...
Canım işler mi?
Mavimmmmmmm:) cerencim..
Dün piknik yaptık arkadaşlarla akşam 11 gibi eve geldim. Sabah 4 gibi çıktık güyya yer kaptık
Waaaavvv sevindim canım.)
Turkuazcım)
Red))
Mutlu haftalar kızlar. Yüzünüzden gülümseme eksik olmasın
Dün bende alış verişteydim. Belki birbirimizden habersiz karşılaşmışızdır.
güle güle kullan Aslıcım.
Allah ferahlık versin canım neyin var?cok yorgunum cok herseye ısyan edesım var ama bı o kadarda sesım cıkmıyor...
kızlar yarın dualarınızı eksık etmeyın nolur... suanda tek ıhtıyacım olan sey dua.. Rabbım bırbırımızın dualarında olmayı nasip eylesın.
Allah ferahlık versin canım neyin var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?