30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

sabah 4 dediğin 04 mü oluyor neresiymış ki bu kadar dolu oluyor... nasıl geçti peki

sabah 4 dediğin 04 mü oluyor neresiymış ki bu kadar dolu oluyor... nasıl geçti peki
16:00 :) piknik alanı ama herkes erkenden geliyor masa kapmak için ..

Çok gergib ve sinirliyim herkesin 10 dk yaptığı işleri sabahtan beri yapamıyorım off gına geldi. Nefret geldi. Kimse bu işleri bilmiyorsa neden orda görevliler ki. Gerildim gerim gerim

Allah allah ne yaptın Limonata

Günaydın kızçeler, iyi haftalar...

Canım işler mi?
Hakkında hayırlısı Limoncuğum. :13:

selam Prenses )

Çok gergib ve sinirliyim herkesin 10 dk yaptığı işleri sabahtan beri yapamıyorım off gına geldi. Nefret geldi. Kimse bu işleri bilmiyorsa neden orda görevliler ki. Gerildim gerim gerim
:44: Ne oldu Limon?
nasılsın prenses

16:00 :) piknik alanı ama herkes erkenden geliyor masa kapmak için ..

Allah allah ne yaptın Limonata

selam Prenses )
Ceren, Mavilim; sağ olun. Daha iyiceyim. Sabah başım ağrıyordu. Şimdi de sersem gibi kafam. İş güç işte... :126:

ben geldım.

cuma akşamı ablamda kaldım.cumartesi saroza gıttık.cumartesi akşam annemlerın yanına geçtim.pazar akşamı döndüm.bu akşam bır arkadaşımla ıftar yapıcaz .. yarın ablamdayım gene kısmetse ..

biraz ayrıntı ver cnm... olumluya gidiş var sanki...

şimdilik olumluu canım zaman gösterecek bakalım :)

Ceren, Mavilim; sağ olun. Daha iyiceyim. Sabah başım ağrıyordu. Şimdi de sersem gibi kafam. İş güç işte... :126:

kuzum ilişk kecektim normalde yarım saat sürmeyen iş ben sabahtan akşama kadar uğraştım. sıcakta öldüm resmen sinirden delirdim

iyiymiş canım :) ne alemdsin

Uyu dinlen prenses . Kendine dikkat et.

Trafik yoğun ne güzel..

:) sabır lazım. Limonatam daha neler olacak bak. İstanbul da trafik var , her telden insan var. Biraz sakinleş şimdiden relax ol

merhaba nasılsınız?
geldim duşa girdim çorba yaptım iftarı bekliyorum.. sahur yapamamıştım dün ama çok etkilemedi çok şükür...

evet Limonatam

kaç gündür rüya görüyorum. Yorumlarına bakmaktan korkuyorum. Hayırlara gelsin diyorum. kötü veya sıkıntılı rüya gördüğünüzde ne yaparsın ...

canım ben bakmam derim ki ben gerçek rüya görecek kadar ermiş diilim :) kesin bilinçaltıdır der geçerim yoksa gerçekten etkilenirim canım.

hakkında hayırlısı inşallah canım duamdasın...

amin canım. bende hepimiz için dua ediyorum

Günaydın kızçeler, iyi haftalar...

Canım işler mi?
Hakkında hayırlısı Limoncuğum. :13:
Vet yavrummm bana çol dua edin lütfen

Mavimmmmmmm

cok yorgunum cok herseye ısyan edesım var ama bı o kadarda sesım cıkmıyor...

kızlar yarın dualarınızı eksık etmeyın nolur... suanda tek ıhtıyacım olan sey dua.. Rabbım bırbırımızın dualarında olmayı nasip eylesın.

Allah ferahlık versin canım neyin var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…