- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #36.641
Vet yavrummm bana çol dua edin lütfen
Mavimmmmmmm
Turkuaz ve Challenger; Rabbim gönlünüzün muradını versin. Sizleri bir feraha çıkarsın tez zamanda hayırlısıyla... Amin!cok yorgunum cok herseye ısyan edesım var ama bı o kadarda sesım cıkmıyor...
kızlar yarın dualarınızı eksık etmeyın nolur... suanda tek ıhtıyacım olan sey dua.. Rabbım bırbırımızın dualarında olmayı nasip eylesın.
Allah razı olsun Tuğçe'm, Rabbim sana da bebeğine kavuşmak nasip etsin. Sağlıkla, hayırla...Herkese iyi geceler kızlar. Dualarımdasınız.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Günaydın kızçeler...
En beklenmedik zamanda, en umulmadık yerden boy verebilir yepyeni bir yaşam...
Ne kendinden umut kes, ne de hayattan...!
Turkuaz ve Challenger; Rabbim gönlünüzün muradını versin. Sizleri bir feraha çıkarsın tez zamanda hayırlısıyla... Amin!
Allah razı olsun Tuğçe'm, Rabbim sana da bebeğine kavuşmak nasip etsin. Sağlıkla, hayırla...
Chal durumdan haberdar et olur mu merak ediyorum?
ederım sendıkaya soyledım ve müdürümde aramış haber beklıyorum benı arayacaklar dedı bakalım.haber gelırse senı haberdar ederim.
gunaydın kızlar..
Selam deniz nasılsın
iyiyim cnmda biraz baş ağrım var yorgunluktan sanırım
bayramda çanakkalede olucam ailemle Allah izin verirse kalıcak uygun yer arıyorum ev kiralıcaz sanırım nereye hangi otobüsle gidilir nerede kalıcaz aramaktan beynim durdu
sen nasılsın neler yapıyosun görmiyeli:)
Günaydın kızçeler...
En beklenmedik zamanda, en umulmadık yerden boy verebilir yepyeni bir yaşam...
Ne kendinden umut kes, ne de hayattan...!
Turkuaz ve Challenger; Rabbim gönlünüzün muradını versin. Sizleri bir feraha çıkarsın tez zamanda hayırlısıyla... Amin!
Allah razı olsun Tuğçe'm, Rabbim sana da bebeğine kavuşmak nasip etsin. Sağlıkla, hayırla...
Gittim. Başka başka konularda tanıdık tanımadık herkesi beğendim. Geldim seni beğendim. 4 kere tekrarladım bunu, 4 beğeniyi de ben yaptım.evet son 4 beğeni gel hanım gellll
Gittim. Başka başka konularda tanıdık tanımadık herkesi beğendim. Geldim seni beğendim. 4 kere tekrarladım bunu, 4 beğeniyi de ben yaptım.Kuşlarını dörde çıkarttım Limon!
iyim bende klasik tatil modu net dizi kk :)
inşallah güzelce bi tatil geçirirsiniz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?