- 29 Nisan 2010
- 7.844
- 3.457
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #36.861
ilginç miben evcimenimdir ama gezmeyi de severim.
ilginç miben evcimenimdir ama gezmeyi de severim.
Evet canım hiç takmadım. zaten baştan beri takmıyordum. beni huzursuz ediyordu. vakit saati bilmiyor msj atıp duruyordu. birde arayıp duruyordu vakitli vakitsiz.
aslında be evvde olmayı severdim . kitap ve diizydi hayatım exten ayrılınca kendimi sokağa attım bidaha giremedim :)
hannibalın 2.sezon finali dehşet bişeydi ya o kadar süre beklemem gerekiyor . izlemeyenlere şiddetle önerilir
korkunç değil mi peki:44:
korkunç değil mi peki:44:
ben korku film izlemem canım normalde çok çabuk etkilenirim bu korkunç değil ya . beni acayip sarıyor ilk başlarda ete karşı önyargın oluyor sonra geçiyor :)
senin izlediğin var mı şu an dizisiz kaldım da ya yarım bıraktıklarımı bitireceğim ya da yeni arayışlar
hannibal f,lmlerini izlemediysen izle canım beni en çok hannibalın doğuşu etkilemişti en son o çekilmişti galiba. psikolojisi ağır filmler ve üzerimden atamamıştım bi süre
ben korku film izlemem canım normalde çok çabuk etkilenirim bu korkunç değil ya . beni acayip sarıyor ilk başlarda ete karşı önyargın oluyor sonra geçiyor :)
senin izlediğin var mı şu an dizisiz kaldım da ya yarım bıraktıklarımı bitireceğim ya da yeni arayışlar
six feet under a güzel diyorlar izlemedi isen.
tünaydın
:) çok sakinleşti konumuz yaaa
günaydın kızlar
arkadaşımın işi çıktı yarın gelecek
bugünkü 6 saat uyuyabildim kışın 10 dk için ölen ben tatilde uyuyamıyorum ya
İyi pazarlar kızlar.
Evet kimse gelmiyor artık.
Arkadaşın iyi bir arkadaş olacak.
ben ne yapsamki bugün....
hava sıcak canım ben çıkamıyorum. dizi izliyorum sende dizi izle.
çok pis heveslenmiştim ertelenince yuz oldum ya
gelicekmiş iş de ne güzel sinema filmi izleyeceğim.
hayırlı uğurlu olsun inş. tarih ne zamandı? nikah mı olucak prenses, eminim sende çok güzel olucaksın
haksız mıyım
bende yatağımı değiştirince zor uyurum, o kadar alışığım ki yatağıma ayrılmam zor olucak
neden olmasın
bende böyle sorunca doğal olarak herkes yanlış anlıyor :26: belki bi hikmet ....neyse bidaha yazarken dikkatli olucam.
03.08 canım, düğün olacak açık alanda. sağ ol. ben iddialı bir insan değilim. güzel olmasam da olur. gelin güzel olsun. onlar mutlu olsunlar...
hasta olanlara geçmiş olsun kızlarrrrr adaçayı sıcak su torbası ılık duş uyku iyi gelen bildiğim bunlar toplu yazdım
evlilik hazırlığında olanlara bol sabır sitresli yorucu olur öyle şeylerbide nazar boncuku
kararsız kalanlar kalbinin sesini dinlesin karşısındaki kişide bu yönü iyi dediği şey varsa şans versin sonuna kadar dönüşü yokbuda kötü ama banamı öyle geliyo diyosa kesin kötüdür size öyle gelmez
ev işi varsa takmayın hayatınız boyunca olucak telafisi var çok şıkıştıysanız dağınıkları biyerlere tıkıştırın kimse görmesin yarın toplarsınız
herkeze bir yaşam koçu şart özelikle bana
günaydın arkadaslar ve hayırlı cumalar.. hasta arkadasımıza da Allah şifasını versin inşallah...
bugün regl olmuşum biraz ağrılar içindyim.. sizler neler yapıyorsunuz.. herkes yoğun gibi...
gunaydın hasta arkadaşa dua ettım ve geçmiş olsun.
filozof sana kesınlıkle katılıyorum
ceren bende normalde salı olacaktım 4 gndur sınır ,stresten hasta olamadım bugunde ıknın gelmesini beklıyorum.bakalım ne zaman gelecekler.
denız aynen oyle zaten bız bır karar aldık nolursa olsun kurmadan konuşacağız.2-3 defa patladıda.
Kanser Hastası Arkadaşımız İçin Dua Eder misiniz ?
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=735053&p=36076974#post36076974
Çok şükür canım.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Slm şekerler. Nasılsınız. Napiyorsunuz.
Sağoş cnm ama inan o kadar yoruluyorum ki
Yorgunlukdan uyuyamıyorum
Dinlenemediğimden de ilaçda bir işe yaramadı
İnan iş hayatımdan soğuyorum artık ya
İyi çalışmak sorumluluk sahibi olmak gerçekten ne işde nede özel hayatta iyi değil
Herkes herşeyi sana yıkıyor
Artık valla emekli olmuş bodrumda bir köy evinde bahçede yatan çay içen domates toplayan
Koltuğunda kitap okuyan köpeğini seven emekli kadın olmak istiyorum:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?