30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

ilginç mi ben evcimenimdir ama gezmeyi de severim.

Evet canım hiç takmadım. zaten baştan beri takmıyordum. beni huzursuz ediyordu. vakit saati bilmiyor msj atıp duruyordu. birde arayıp duruyordu vakitli vakitsiz.

aslında be evvde olmayı severdim . kitap ve diizydi hayatım exten ayrılınca kendimi sokağa attım bidaha giremedim :)

hannibalın 2.sezon finali dehşet bişeydi ya o kadar süre beklemem gerekiyor . izlemeyenlere şiddetle önerilir

korkunç değil mi peki:44:

ben korku film izlemem canım normalde çok çabuk etkilenirim bu korkunç değil ya . beni acayip sarıyor ilk başlarda ete karşı önyargın oluyor sonra geçiyor :)
senin izlediğin var mı şu an dizisiz kaldım da ya yarım bıraktıklarımı bitireceğim ya da yeni arayışlar

hannibal f,lmlerini izlemediysen izle canım beni en çok hannibalın doğuşu etkilemişti en son o çekilmişti galiba. psikolojisi ağır filmler ve üzerimden atamamıştım bi süre

devamlı izlediğim dizi yok benim.
kuzuların sessizliğini çok beğenmiştim.

six feet under a güzel diyorlar izlemedi isen.

günaydın kızlar
arkadaşımın işi çıktı yarın gelecek

bugünkü 6 saat uyuyabildim kışın 10 dk için ölen ben tatilde uyuyamıyorum ya

03.08 canım, düğün olacak açık alanda. sağ ol. ben iddialı bir insan değilim. güzel olmasam da olur. gelin güzel olsun. onlar mutlu olsunlar...

günaydın arkadaslar ve hayırlı cumalar.. hasta arkadasımıza da Allah şifasını versin inşallah...
bugün regl olmuşum biraz ağrılar içindyim.. sizler neler yapıyorsunuz.. herkes yoğun gibi...

Çok şükür canım.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Slm şekerler. Nasılsınız. Napiyorsunuz.

Herkesden alıntı yaptım. Toplanın canlanın azıcık kızlar. Nerdesiniz ...

Lily senden alıntı yapamadım neredesiiiin

Pisi sende uzun süredir gelmiyorsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…