30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

günaydın kızlar iyi haftalar.. bende buralardayım. Nasılınız..
hepinize güzel bir hafta diliyorum.
ben haftasonu iftara davetliydim yine, o yüzden yoğun ama güzel bir haftasonu geçirdim. biraz da trafik ve sıcak bunalttı.

limonata inşallah güzel bir gün geçirirsiniz, bu arada evi ne taraftan tuttun? yakın mı okuluna?

Son düzenleme:

günaydın deniziks, yalnız değilsin biz varız kk var

günaydın deniziks, yalnız değilsin biz varız kk var

Teşekkür ederim siz ayrı canm haftasonları cnm bişey yapmak istemiyor eskiden arkadaşlarımla çıkmaktan keyif alırdım hayatımda heycan verici seyler olurdu şimdi ot gibi oldum makyaj yapmak istemiyorum iş olması hafta içide yapmıycam kafa dengi arkadaşlarım yok dışarda kalmadı kimse keyif almıyorum konuşcak bişeyimde yok artık iş sorunlarını anlatmak istemiyorum ondan başka konum yok offfff kendime sardım saçımı boyatiyim ben amiliyatımı olsam kendimi beğenmiyorum artık bakalım ne zaman biticek bu olay

herkesi etiketledim ama ortam hareketlensin diye topiğe dikkat çekeyim diye Prenses
Sen de arada kaynadın, diyorsun. Olsun canım.

hoşgeldin filo, haftasonunda olmazdın pek.
Ara sıra olayım diyorum. :)

Arkadaş yarın gelioo
Bu çocuk değil mi?

Günaydın Petunya...

Netten bak nasıl bakıldığına. Ama her kart için bir gün ayrıman ve ona yoğunlaşman lazım. Küçükken banada bir dergiden çıkmıştı. Her kartın anlamın ayoğunlaşman ve her gece bir kartı yastığının altına koyman lazım felan,falan

ama açılımları var sen onlara bak netten en iyisi

Selam Petunya
Ne güzel ya. Bizde bu ramazan kimse yok Evdeyiz ailemle birlikteyiz.

Ramazan sonrası yüzmeye yazıl
hayat bazen monotonlaşıyor sende hergün bir sinema izle

oh ne güzel ya. Etrafına fazla bakma ya boşver sende özgürlüğünle onlara havanı at sen onlardan gaha şanslısın

herkesin hayatında böyle dönemler olur, sen yine de kendini bırakma canım güçlü olmalısın.

bol bol dua et bugünlerde

Teşekkürler cnm sınavı kaçırdım ne okudunuz bana neyse bidaha yaparlarP

Ayrıca teşekkür ederim

Deniz .... sahil.... güneş.... ne güzel yaaa bende deniz-sahil-kum üçlemesi istiyorum

yüzme iyi fikir hiç düşünmemiştim dansa gidiyodum bıraktım saçma sapan insanlar gelmeye başlayınca,sinamaya tek hiç gitmedim nedensa korkuyorum tek gitmekten deniycem bigün yazarım sana kafadengi arkadaşım olmadı istiyorum böyle gurubum filan olsun görüşiyim beni yoran insanlarla dolu etrafım görüşmüyorum

tarot olayını kendime açamıyorum arkadaşıma baktım o çıktı dedi şimdi kartları verdim ona sende bana bak diye baka baka gelişiyo insan kartları arkadaşımdan alınca sizde deneme yapıcam ya dışarda 35 tl veriyomuş şimdi kendime kızıyorum

herkesin hayatında böyle dönemler olur, sen yine de kendini bırakma canım güçlü olmalısın.

bol bol dua et bugünlerde

kendimi düşünmekten alamıyorum sanki herkez gitti etrafımdan yaşlandım kimse beğenmiyo beni geliceğimde böyle olucak gibi düşüncelere kapıldım

evet bende farkettim, ben yanlış anladım herhalde dedim neyse sıkıntı yok mavili güzel cevaptı

ben anlamamışım hakketen
KOmik olmuş

hahaha neyse mühendis olduğunu öğrenmiş oldum

hihihhiihhhii tamam ozaman kesinleşti benim kafasızlığım

Sinema evde de izliyebilirsin. ABout time izledim ben tavsiye ederim.

GÜnlük birer filim izliyorum bazen kafam dağılıyorum..

Ben de bir kaç kez gittim tek başıma. genelde abimle giderim. eskiden kız arkadaşımlar her cuma gitmeye çalışırdım.

akşam izliyim ozaman ufkum açılsın kitapta okumuyorum zaten
mavilim yeşillimmmm:)))

Son düzenleyen: Moderatör:

Canum evi henüz tutmadım. Bakıyorım bakalım. Ama okula yakın istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…