30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Günaydın herkeslere... Doğru tespit canım.. Seven sevdiğine sevdiğini söylemeli..Ama rutinler arasına sıkışıp kalmışız

ilk kez okudum, çok anlamlıymış.

bayram indirimi varmış bu sıra kıyafetlerde, alışverişe çıkmayı düşünüyorum ben de. ciciler alalım kendimize
evet benim de kiyafet ve canta almam lazim, ramazan da saldim biraz kendimi.. bayrami guzel gecirelim di mi? tatil iyi gelicek , sen nasilsin asli ?

kimse gelmemiş topiğe..

kızlar nerdesiniz

Aslında günler monoton geçiyor Petunya anlatcak birşey olmayınca gelmiyor kimse sanırım.

Hayırlı Cumalar

bir yere gittiğim yok buradayım
pek yolum düşmez oraya ama teklif için teşekkürler

Selam Aslı ...

Alışveriş kolik senii.. Bir alışveriş koliğin itirafı diye film izlemiştim. Çok güzeldi izle bence

Kim nereye gidiyor?
Aslıcığım, bu taraflara gelirsen ben de seninle görüşmek bir kahve içmek isterim.

Herkese günaydın!

Merhaba canım

Bu da bendeki parçalar canım;
Eki Görüntüle 1191160 Eki Görüntüle 1191161

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Seni bulamıyoz topikte..

Elma dersem çık , armut dersem de armut kap gel

Günaydın ve hayırlı cumalar arkadaslar..

Selamlar . Arkadaşlarla iftar yaptım dışardaydım

Merhaba canlar

bu gün güzel bir gün olsun.

Spor yapalım iftardan sonra. Komik bir film izleyelim. İSimlerini yarın paylaşalım bakalım kaç kişi aynı filmi izleyecek aslında değişik olur. herkes konusunu anlatır

kitap okuyasım yok benim yaa... düşüncelere ve hayallere dalmak istemiyorum

Selam kızlar
Mavilim canım benim alıntıya bak yaa çok hoşsun
Herkese hayırlı Cumalar...
Ben bu ara pek takipli sayfalara yetişemiyorum bodoslama dalmayı da sevmiyorum öyle olunca da topikten uzak kaldım:26:
Nasılsınız?
Bu arada mavilim 3 haftada Rizzoli&Isles serisini bitirdim sadece son bölümü izlemedim o da birkaç gün önce yayınlandı sanırım
benim yorgunluğum geçmedi normalde yazın kışa göre daha enerjik olmam lazım ama hiç değilim bakalım hayırlısı
Sizde ne var ne yok?

Tuğçem hamilelik nasıl gidiyor?
Petunya düğün hazırlıkların bitti mi?
Filozofum canım düğün ne zamandı? nasılsın görüşmeyeli
Limoncuk ev bulabildin mi?
Mavilim, Aslı, Challenger, Ceren ve adını yazmadıklarım:26: sizler nasılsınız?

Selam şekerler. Nasılsınız. Ben evde boşum. Memlekete geldim. Ayaklık yapıyorum. :)

selam kızlar nasılsınız?

benım ısyerındekı durum hala bellı olmadı bakalım onumuzdekı hafta neler olacak?

akşam arkadaşlarımla ıftar ve sahur yapacağım ,bıraz kafam rahatlar bari.

akşam fatıhıde gorucem en son konuşmamız ben ona görüşmüyoruz dıye odun insansın sen dedım,her erkeğin ıcınde odunluk vardır onemlı olan bayanın odunlugu ortadan kaldırmasıdır dedı.flort etmeyı unutmuşum bıde meslek ıcabı erkek fatmayım dedim.napcagımı bılmıyorum dıye yazdım dun salı akşamı dun hıc konuşmadık bugun bu saat oldu gene konuşmadık.akşamdan cok korkuyorum bakalım neler olacak ? yanyana geldıgımızde ya bır kız erkeğin odunlugunu nasıl iptal eder,kendıne cekerkı aklım almıyor. off oda ben herseyı yaptım bırazda sen caba sarfet dedı ama ben napcagımı bılmıyorum

Günaydın ve hayırlı cumalar arkadaslar..

merhaba cerencim nasılsın? hayırlı cumalar ..

merhaba mavili, nasılsın, çağıra çağıra topladım kızları akşam için güzel fikir önceden daha çok izlerdim internetten film, ama bu ara pek zaman bulamıyorum :26:

hoşgeldin lily, görüşmeyeli nasılsın. hazırlıklar devam ediyor canım, halılarımı ve perdeleri beğenmedim daha.. ramazan dolayısıyla pek bşy yapamadık ama ağustos sıkı geçicek sanırım bizim için

Nerelerde indirim varmış

merhaba reddmars, tatildesin sanırım iyi dinlenmeler diliyorum

ve diğer kızlar size de merhaba .. hayırlı cumalar

Hoşgeldin Lily

Nasılım ...
sanırım iyiyim çok şükür iader ediyorum ne olsun ..
Selam şekerler. Nasılsınız. Ben evde boşum. Memlekete geldim. Ayaklık yapıyorum. :)

İnsanın evi gibisi yok dinlen. Akşamları da gez

Adama odun mu dedin :44:

CÜmle hoş olmamış. Aklına ilk geleni söyleme mesela en kaba adam bile kendine odun denmesinden hoşlanmaz bence. Hoş cümleler söyle belki içindeki adam uyanır

sonunda topladık kızları yaşasın arada yazın işde merak ediyoruz size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…