- 14 Kasım 2013
- 3.656
- 1.903
- 198
- 35
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #36.981
Günaydın herkeslere... Doğru tespit canım.. Seven sevdiğine sevdiğini söylemeli..Ama rutinler arasına sıkışıp kalmışızKadının biri, cömert olduğu söylenen yaşlı bir bilgeye gidip:
- Bu şehirde benden fakir insan yok!. demiş. Bana biraz yardım eder misiniz?
Bilge adam, kadının kucağındaki bebeğin bir ipeği andıran yanaklarını okşayıp öptükten sonra:
- Demek fakirsin!. demiş. Hem de çok fakir. Ama karşılıksız yardım yapmak, âdetim değil!. Eğer yardım istiyorsan, çocuğunun parmağını satman gerekir..
Kadın, önce deli olduğunu sanmış bilgenin. Daha sonra da, kötü bir şaka yaptığını... Ama adam ciddî görünüyormuş.
Kadına bir kese altın uzatıp:
- Ayak parmağına da razıyım!. demiş. Zaten cerrah olduğumdan, ona acı çektirmem
Kadın, bütün kanını donduran bu teklif üzerine kaçmayı düşünürken, adam:
- Sadece tırnağını söksem de olur! diye devam etmiş. Biliyorsun zamanla yenisi çıkar.
Kadın, bu ruh hastasına daha fazla dayanamamış. Ve kapıyı çarpıp uzaklaşırken, adam onun arkasından:
- Nasıl bir fakir olduğunu anlayamadım!. diye bağırmış. Kucağındaki hazinenin tırnak kadar bir parçasını, bir kese altına değişmiyorsun!
Bazen o kadar başka şeylere yoğunlaşır ,kafamızdan sürekli olarak o düşünceleri geçiririz ki,elimizde var olan zenginliklerin farkında bile olmayız.
Sağlık gibi.. Evlat gibi. .Ana baba,kardeş gibi...
Kim nereye gidiyor?
Aslıcığım, bu taraflara gelirsen ben de seninle görüşmek bir kahve içmek isterim.
Herkese günaydın!
Kadının biri, cömert olduğu söylenen yaşlı bir bilgeye gidip:
- Bu şehirde benden fakir insan yok!. demiş. Bana biraz yardım eder misiniz?
Bilge adam, kadının kucağındaki bebeğin bir ipeği andıran yanaklarını okşayıp öptükten sonra:
- Demek fakirsin!. demiş. Hem de çok fakir. Ama karşılıksız yardım yapmak, âdetim değil!. Eğer yardım istiyorsan, çocuğunun parmağını satman gerekir..
Kadın, önce deli olduğunu sanmış bilgenin. Daha sonra da, kötü bir şaka yaptığını... Ama adam ciddî görünüyormuş.
Kadına bir kese altın uzatıp:
- Ayak parmağına da razıyım!. demiş. Zaten cerrah olduğumdan, ona acı çektirmem
Kadın, bütün kanını donduran bu teklif üzerine kaçmayı düşünürken, adam:
- Sadece tırnağını söksem de olur! diye devam etmiş. Biliyorsun zamanla yenisi çıkar.
Kadın, bu ruh hastasına daha fazla dayanamamış. Ve kapıyı çarpıp uzaklaşırken, adam onun arkasından:
- Nasıl bir fakir olduğunu anlayamadım!. diye bağırmış. Kucağındaki hazinenin tırnak kadar bir parçasını, bir kese altına değişmiyorsun!
Bazen o kadar başka şeylere yoğunlaşır ,kafamızdan sürekli olarak o düşünceleri geçiririz ki,elimizde var olan zenginliklerin farkında bile olmayız.
Sağlık gibi.. Evlat gibi. .Ana baba,kardeş gibi...
kimse gelmemiş topiğe..
kızlar nerdesiniz
limon da yok:44:
evet asli, in cin top oynuyor topikte. Bende iftar sonrasi uzandim, takiliyorum. kalkip tv acmaya bile useniyorum dusun :)))
herkes yorgun bu sırayarının bitmesini iple çekiyorum ben de, haftasonu gezmek dinlenmek için.
bende ayni aslicim, bu ara ceyiz alisverisinden kendimi ihmal etmisim, kendime bsyler almak icin h.sonu gelsin diye bekliyorum
evet benim de kiyafet ve canta almam lazim, ramazan da saldim biraz kendimi.. bayrami guzel gecirelim di mi? tatil iyi gelicek , sen nasilsin asli ?bayram indirimi varmış bu sıra kıyafetlerde, alışverişe çıkmayı düşünüyorum ben de. ciciler alalım kendimize
kimse gelmemiş topiğe..
kızlar nerdesiniz
bir yere gittiğim yok buradayım
pek yolum düşmez oraya ama teklif için teşekkürler
Kim nereye gidiyor?
Aslıcığım, bu taraflara gelirsen ben de seninle görüşmek bir kahve içmek isterim.
Herkese günaydın!
Bu da bendeki parçalar canım;
Eki Görüntüle 1191160 Eki Görüntüle 1191161
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İnsanlar da aslında biliyorlar kendini bilen insansın diyorlar da lafta kalıyor maalesef canım
kıran sen ol canım benim
ben de herkesin diyet modunda olmasına sevindim hehe
tabii canım ben kendi adıma düşünemem başkaları düşünür benim aklım yok ya ondan ailem bana güveniyor zaten
kitabı mı varmış? ben önce seriyi bitireyim de ondan sonra düşünürüz kitabı
bu arada yeme konusunda psikolojinin önemi çok büyük o yazdıklarının hepsini hayatımda uygulamaya çalışıyorum tabii diyet kitaplarında çok yazmaz bunlar - ben yaşayarak öğrendim
yemeğin tadına vararak yemek gerçekten etkili, bir de ben ağır yediğim için az şeyle doyabiliyorum ama sorunum da bu - az yemek... biraz arttırmaya çalışıyorum artık
ıh ıh olmadı buyavaş yavaş tane tane tadına vararak yemeyi dene hem insanın damak tadı gelişiyor
En güzeli Rabbime bırakmak o hepimiz için en doğruusnu biliyor canım
aminn
yok canım 1 yıl sonraki halinhayatına giren ve sana olumsuz da olsa tecrübe yaşatanlara teşekkür et sana farklı bakış açılarının kapısını açtığı için...
Teşekkür ederim canımmm bende sizi özlicemmm..
Oda özler yüzde yüz ama söylemez, tripcan nolcek
Bir kaçak daha ...
Pisi ne oldu size gelmiyorsunuz artık topiğeeee
Oley herkes diet mode on
senin kilo yok pek sanırım benim incelmem lazım üstümde büyük baskı var kendimden
hoşsgeldin pericann
Onlar bıraksa ben bırakmamm.. kırıcan o kabuu ben istedim olcek
Günaydın ve hayırlı cumalar arkadaslar..
Selamlar . Arkadaşlarla iftar yaptım dışardaydım
bayram indirimi varmış bu sıra kıyafetlerde, alışverişe çıkmayı düşünüyorum ben de. ciciler alalım kendimize
Aslında günler monoton geçiyor Petunya anlatcak birşey olmayınca gelmiyor kimse sanırım.
Hayırlı Cumalar
Selam Aslı ...
Alışveriş kolik senii.. Bir alışveriş koliğin it
Merhaba canım
Seni bulamıyoz topikte..
Elma dersem çık , armut dersem de armut kap gel
Merhaba canlar
bu gün güzel bir gün olsun.
Spor yapalım iftardan sonra. Komik bir film izleyelim. İSimlerini yarın paylaşalım bakalım kaç kişi aynı filmi izleyecek aslında değişik olur. herkes konusunu anlatır
kitap okuyasım yok benim yaa... düşüncelere ve hayallere dalmak istemiyorum
Günaydın ve hayırlı cumalar arkadaslar..
Merhaba canlar
bu gün güzel bir gün olsun.
Spor yapalım iftardan sonra. Komik bir film izleyelim. İSimlerini yarın paylaşalım bakalım kaç kişi aynı filmi izleyecek aslında değişik olur. herkes konusunu anlatır
kitap okuyasım yok benim yaa... düşüncelere ve hayallere dalmak istemiyorum
Selam kızlar
Mavilim canım benim alıntıya bak yaa çok hoşsun
Herkese hayırlı Cumalar...
Ben bu ara pek takipli sayfalara yetişemiyorum bodoslama dalmayı da sevmiyorum öyle olunca da topikten uzak kaldım:26:
Nasılsınız?
Bu arada mavilim 3 haftada Rizzoli&Isles serisini bitirdimsadece son bölümü izlemedim o da birkaç gün önce yayınlandı sanırım
benim yorgunluğum geçmedi normalde yazın kışa göre daha enerjik olmam lazım ama hiç değilim bakalım hayırlısı
Sizde ne var ne yok?
Tuğçem hamilelik nasıl gidiyor?
Petunya düğün hazırlıkların bitti mi?
Filozofum canım düğün ne zamandı? nasılsın görüşmeyeli
Limoncuk ev bulabildin mi?
Mavilim, Aslı, Challenger, Ceren ve adını yazmadıklarım:26: sizler nasılsınız?
Nerelerde indirim varmış
Selam kızlar
Mavilim canım benim alıntıya bak yaa çok hoşsun
Herkese hayırlı Cumalar...
Ben bu ara pek takipli sayfalara yetişemiyorum bodoslama dalmayı da sevmiyorum öyle olunca da topikten uzak kaldım:26:
Nasılsınız?
Bu arada mavilim 3 haftada Rizzoli&Isles serisini bitirdimsadece son bölümü izlemedim o da birkaç gün önce yayınlandı sanırım
benim yorgunluğum geçmedi normalde yazın kışa göre daha enerjik olmam lazım ama hiç değilim bakalım hayırlısı
Sizde ne var ne yok?
Tuğçem hamilelik nasıl gidiyor?
Petunya düğün hazırlıkların bitti mi?
Filozofum canım düğün ne zamandı? nasılsın görüşmeyeli
Limoncuk ev bulabildin mi?
Mavilim, Aslı, Challenger, Ceren ve adını yazmadıklarım:26: sizler nasılsınız?
Selam şekerler. Nasılsınız. Ben evde boşum. Memlekete geldim. Ayaklık yapıyorum. :)
selam kızlar nasılsınız?
benım ısyerındekı durum hala bellı olmadı bakalım onumuzdekı hafta neler olacak?
akşam arkadaşlarımla ıftar ve sahur yapacağım ,bıraz kafam rahatlar bari.
akşam fatıhıde gorucem en son konuşmamız ben ona görüşmüyoruz dıye odun insansın sen dedım,her erkeğin ıcınde odunluk vardır onemlı olan bayanın odunlugu ortadan kaldırmasıdır dedı.flort etmeyı unutmuşum bıde meslek ıcabı erkek fatmayım dedim.napcagımı bılmıyorum dıye yazdım dun salı akşamı dun hıc konuşmadık bugun bu saat oldu gene konuşmadık.akşamdan cok korkuyorum bakalım neler olacak ? yanyana geldıgımızde ya bır kız erkeğin odunlugunu nasıl iptal eder,kendıne cekerkı aklım almıyor. off oda ben herseyı yaptım bırazda sen caba sarfet dedı ama ben napcagımı bılmıyorum
merhaba cerencim nasılsın? hayırlı cumalar ..
merhaba mavili, nasılsın, çağıra çağıra topladım kızlarıakşam için güzel fikir önceden daha çok izlerdim internetten film, ama bu ara pek zaman bulamıyorum :26:
hoşgeldin lily, görüşmeyeli nasılsın. hazırlıklar devam ediyor canım, halılarımı ve perdeleri beğenmedim daha.. ramazan dolayısıyla pek bşy yapamadık ama ağustos sıkı geçicek sanırım bizim için
merhaba reddmars, tatildesin sanırım iyi dinlenmeler diliyorum
ve diğer kızlar size de merhaba .. hayırlı cumalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?