30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

evet goruşmek ıstedım anlamadı bır turlu o gun anlamamazlıktan geldı bende he afferin he odun ınsan bu cumleden sonra bu cumleyı kuran tek ınsan sensındır emınım dedim.oda odunluk her erkekte vardır,alışmak lazım yontmayı bılmek senın sorumlulugun dedi.
ondan sonra sıkayetcı oldum bır suredır zaman yaratıp benımle sadece telde konuşması veya whatsapptan yazışmamızdan oda gercekten yogun oldugunuda bılıyorum haha ben dedım valla yogunum dıye napıyım daha arada uykudan ödün verıp kafamı toplamaya calısıyorum ve senın gönlünü yapmaya calısıyorum dedi.gül resmı gonderdı herkese gönderdim sanada göndermiş olayım sonra klasık kız muhabetlerınden fırça yemeyelım hadı yat uyu ben bıraz daha uyuyım ,calısırkende bır ara uyurum dedı çarşamba akşamı.
sonrasındada hıc konuşmadık bugun görüşcez ya bılmıyorum napmam lazım ınsanların gene aramızda tam olarak bsy olmadan bırbırımız ıle bırkaç kısı harıcınde ıletısım halınde sureklı oldugumuzu bılsınler ıstemıyorum,buyuk olasılık gene arkamı dönücem veya görmemezlıkten gelıcem oda ıkıncı sefer yapınca uyuz olacak ya kafam allak bullak adını koyamadık hala daha ve ben evet hoşlanıyorum onunda hoslandıgını bılıyorum ama nasıl davrancam akşam bılmıyorum.. helpp me :)

Tecrübeli değilim ki bu konu da.
İki gün yazmadı diye üzülüyorsun. Belki de ruh eşidir yanlış yapıp kaybetme. Sabırla bekle bence. Arkanı dönme o sana nasıl davranıyorsa öyle davran. Birde kaba insan kendinden ödün vermez düzeltmek için çok çabalaman lazım. sürekli yapması gerekeni söylemen lazım. Küsünce en çok sevdiğin bir şeyi iste mesela. konuşma arasında sevdiğin çiçeği söyle sen yönlendirceksin ama bunun için değmesi gerekir. sonra seni terk ederse onun için çok emek harcamış olacaksın. O senin eşin olduğunda değişmesini de bekleme erkekler 30 undan sonra değişmez. değişenler çok azdır. odunluk bakidir

canım fatıh zor bır adam pek kız arkadaşı olmamış,olanlar uzun ılıskı olmuş ve hepsınden kazık yemiş ve anladıgım kadarıyla hep kızlar yonlendırmiş. cunku mesela gercekten elınden gelenı yapıyor ama adamın malzemesınde odunluk var,onu nasıl yontucam bılmıyorum.yontulup gelsen olmazmı dedım oda napcagımı bılmıyorumkı bayan olarak senın caba sarfetmen lazım dedi.pfff..

akşamda gruptakı ınsanların hoşlandıgımı bılmelerınden,hıssetmelerınden korkuyorum.aslında grupta herkes ıcınden geldıgı gıbı hareket eden tipler ve fatıh zaten kımseye soz hakkı tanımayacak bır adam ama grupta cok yakın olmadıgım ınsanlar anlarsa benı acız gıbı görürlerse dıyorum .gercı adamın ılgısıde var ve sureklı dıyalog ıcındeyız ama bılmıyorum nedense boyle gelıyor ve akşam olmasından sırf buyuzden korkuyorum.

ruyamada gırdı bu durup rüyamda gördüğüm bırsey oluyor ,bı anda fatıh benı öpüyor ve gruptakı herkes hobaaa nasıl yanı dıye yaklaşıyordu dusun bu ruh halım ruyama gırdı o derece.

Kim nereye gidiyor?
Aslıcığım, bu taraflara gelirsen ben de seninle görüşmek bir kahve içmek isterim.

Herkese günaydın!
Selam canım nasılsın?
Paylaştığın yazı da çok hoşmuş Rabbim sahip olduğumuz değerlerin farkına varmayı nasip etsin

kimse gelmemiş topiğe..

kızlar nerdesiniz

dün sitem ettin bugun mavilim beni alıntıladı işte geldim burdayım

bir yere gittiğim yok buradayım
pek yolum düşmez oraya ama teklif için teşekkürler
Aslııııııııı

Selamlar . Arkadaşlarla iftar yaptım dışardaydım
Selam limon naptın ev bulabildin mi

Günaydın ve hayırlı cumalar arkadaslar..
Hayırlı Cumalar Cerenciğim

Selam şekerler. Nasılsınız. Ben evde boşum. Memlekete geldim. Ayaklık yapıyorum. :)
Selam ah ah ben izin aldım da noldu annemlerin yanına gittim de noldu valla işte daha çok dinleniyorum

Selam canım
Görüştüğün adama gelince... Mavilime katılıyorum bir erkeğe odun dememek lazım ben gözlemlerime dayanarak diyebilirim ki zaten hemen hepsinde bir odunluk var ama empati yaparak düşünecek olursak kimse kusurları yüzüne vurulsun istemez değil mi?
Açıkçası konu erkekler olunca ben biraz sert bir karaktere bürünüyorum öyle canım cicimli flört edemem ama kartlarımı açık oynarım ben böyleyim buyum diye. Sanırım sen de öyle yapmışsın (erkek fatmayım demenden bunu çıkardım)
Ama çaba tek taraflı olmaz ve sana haddinden fazla sorumluluk yüklemiş gibime geldi çaba göster diyerek. Sen ne düşünüyorsun onun hakkında, ne hissediyorsun? Anlaşabileceğin karakterde biri mi?

Hoşbulduk canım Ramazan nasıl geçiyor oruçlar falan?
Halı ve perdeden sonra tamam mı herşey?
Selam canım hoşbulduk elma dedin geldim de armut deyince nedense aklıma Turkuazın " Aslı'ya armutt dersem bekle "cümlesi geliyor Bu arada turkoyu da göremedim:44:

Bir de sen neden "sanırım iyiyim" dedin bakıyım, birşey mi oldu?:44:

o zaman olduğu gibi kabul edeceksin. Hayatına giren kızlardan bekliyor sonra suçlu sen olacaksın. o hata yapacak kusuru belki sende arayacak. ben olsam özüm bu yapcak birşey yok derdim. kısaca olduğu gibi kabul etmek gerek. ama sen düzelt beni diyorsa o zman kendi başına başarılı olmayacak hep destek bekleyecek senden. sen yapabilir misin peki.

ben hiç hamurdan insan yapmadım. İnsanlar kendi kendileri yetiştirler. okudukları veye gördükleri şeylerden kendilerine rol-model seçerler. kısaca emir-komuta merkezli biri mi?

ben şimdiye kadar görücü iş gereği erkeklerle çalıştım. genelde tanıştığım insanlardan birşeyler öğrendim. Kısaca odun yontmak için yaşamıyorum yontmazdım.

rüyana kadar girmiş baksana mavili nin dediği gibi sabret biraz bakalım, güzel sözlerinle onu yönlendirmeye çalış ama güzel şeyler söyle mesela gaza gelir belki :26:

Hoşbulduk canım Ramazan nasıl geçiyor oruçlar falan?
Halı ve perdeden sonra tamam mı herşey?

tamam sayılır lily, büyük parçalar.. mutfak ta tabii eksik gedik var ama onlar ufak şeyler.
işte kap kacak tarzı pazardan alınabilecek tarzda şeyler.. elektrikli küçük ev aletlerimi kararlaştırdım . h.sonu alıcaz onları da.
çamaşır kurutma makinesi henüz almadım. kararsızım bu konuda :26: işte hepsini toparlayıp ev yerleştirme kısmına geçicez.
gelinliğimi de model belirledim, ölçülerimi verdim. dikilmeye başladı..

böyle lily hazırlıklar

Armut koltuk geldi aklıma benimde. Kulaklarım arada tıkanıyor da moralim bozuluyor aslında. İş değişikliği düşünüyorum.

canım bız super anlaşıyoruz benım odun dememdeki tek sey ona senı ozledım demekti.
cunku super bır adam benım supermanım o cok kötü gunler geçiriyorum hep o var.
dalış korkum vardı cesmede attırdı.
herseyıyle cok mutlu edıyor ama bununla bırlıkte cok özledim onu görmeyi,onunla konuşmayı ama normal bır calısma düzeni yok ve boş durmayı sevmıyor adam bu sebeple görüşemedik bır suredır bende bunu dıle odun seklınde getirdim oda her erkek odundur senın yontman lazım dedi ama dışarıdaydı gene eve gıdınce eve gıttım yatıp uyucam sımdı dedi.bende uyuyamn lazım dedim.bı dun dıyalog kurmadık.yoksa her gun sureklı mesajlaşıyoruz ve ben gercekten cok önemsıyorum ve bellı oda önemsıyor bu konuda onada dedım asla hakkını yıyemem.bır erkeğin sert tepkı verecegı olayları ınatla çözmeyı denedı.oyuzden ıstedıgını bılıyorum .

ama o mesela benden bır canım gunaydın mesajı vs beklıyor artık emınım ama ben bunu yazamıyorum cekınıyorum,hayatımda cok ıstıyorum ama ıstememe ragmen bırsey var lıselı asıklar gıbı aptal oluyorum cekınıyorum hem ondan hemde başkalarının bu zaafımı öğrenmesınden.
allak bullagım

modelin ne merak ettım.

yukarıda renklendirdiğim kısımda kullandığın cümleyi beğendim bence de kim olursa olsun önce kendini yontsun sonra zaten ilişkinin seyrine göre fedakarlıklar ya da değişimler oluyor diye düşünüyorum ama adamın karakterini de değiştiremezsin zaten ne yapacağını bilmediğinden senden destek istemiş gibime geldi
Bir de şu açıdan bakmak lazım ki az ama uzun ilişkileri olmuş demişsin demek ki uzun ilişkilerin adamı ki bu çok güzel. Maksadı belli, hem sana karşı çaba gösteriyorsa demek ki o sana uyum sağlamaya çalışıyor haliyle senin de onunla ortak noktada buluşmanı istiyor.
İnsanlar ne der ne düşünür diye düşünme bence, oluruna bırak yaşadığın güzelliklerin tadını çıkar
Rüyanı da senin korkularının bilinçaltına ne denli işlediğininin göstergesi olarak yorumladım (rüya yorumlamasını bilmem sadece anlattıklarınla rüyanı bağdaştırdım o kadar)

Ben de aynen öyleyim, hepimizin hayatına giren insanlar (sadece sevgili manasında değil) illa ki birşey katar benliğimize, birşeyler öğreniriz

evet canım hep aldatılan olmuş ,soyle dedı hep cok yogun oldugum donemlerde hayatıma ınsanları aldım.aldıgımdada ben caba sarfetmedıgım ıcın hep terkedildim ,aldatıldım.ve sımdı ben gene cok yogun bır dönemdeyım ve sen benı yont ıcımdekı adamı cıkart sen yap bunu bunun ıcın bız ıletısım halındeyız dedi.ve benımde onu aldatmamdan korkuyor cunku napsam bunu görüyorum.

bu akşam dedıgınız gıbı akışına davranıyım bakalım nolcak ... allak bullağım ama sonuçta adam ılgımı bıldıkten ve hop noluyor demedıkten ,karşılık verdıkten sonra mıllete halt yemek düser ınsallah bunu uygulayabılırım bakalım.

Alıntı yapamadım
Eve netten bakıyorım malumnramazan boşalan zor olur şimdi süremde var beklemedeyim. Bi ev var konuştuk adamla ama net değil şu an.

canım gelmedi ama

Kuzum kendin ol. O seni ilk senken etkilendi içindrn nası geliyosa öle davran. Günaydın mesajları candır. Erkeklerin hepsi odundur bize göre bence fatih ince biri. Sadece o an düşünememiştir. Kimsenin kaldıramayacağını şeyleri kaldırdı ı baya uğraştı uğraşma sırası sende şimdi

maşallah güzel gidiyor anladığım kadarıyla
ben hiç öyle çeyiz hazırlığı falan yapmadım yani bizim komşular kızlarına ortada bişey yokken bile tencere tabak takımları vs alırlardı o açıdan bir hazırlığım hiç olmadı ama şu an ailemden ayrı yaşadığımdan sanırım ilk ev yerleştirirken temel şeyleri aldık beyaz eşyam da yeni alındı sadece bulaşık mak. yok, onun haricinde küçük ev aletlerini ben yavaş yavaş aldığım için yazdıklarını okurken aaa benim herşeyim varmış hissiyatına kapıldım ki bir yandan mutlu da hissettim kendimi Rabbim emek vererek aldığınız her eşyayı huzurla, şen kahkahalar eşliğinde kullanmayı nasip etsin canım

Armut koltuk geldi aklıma benimde. Kulaklarım arada tıkanıyor da moralim bozuluyor aslında. İş değişikliği düşünüyorum.
Çok geçmiş olsun canım yaaa peki iş bakmaya başladın mı?

Yazdıkların o kadar hoş ki, adamın çabasını takdir ettim
bence içinden nasıl geliyorsa öyle davran, özlediğinde odunsun neden yazmıyorsun demek yerine seni özledim nasılsın neler yapıyorsun de, korkma, duygularını olduğu gibi yaşa ve karşındaki insanın da yaşamasına izin ver ama onu olduğu gibi kabul et değiştirmeye çalışma
gerçi adam senin yönlendirmenle değişime ve gelişime açık görünüyor ki bu da güzel en azından sabit fikirli, dediğim dedik bir tavırda değil
eğer o sabahları günaydın mesajı bekliyorsa yaz, neden çekiniyorsun ki?
işte zaaflarının öğrenilmesini istemiyorsun ama bence kendini sakınarak daha çok dikkat çekersin
sen kendini geri çektikçe o da çekecek ve belki çok güzel bir ilişki başlayacakken sırf bu yüzden kopacaksınız birbirinizden bence ne kendine ne ona ne de bu tatlı ilişkinize yazık etme derim

O aldatıldığı için güven sorunu yaşıyordur illa ki, ama onun içindeki korkuları yenmesi senin tavırlarının da bir yansıması olacak bence, sen ona ne kadar güven dolu yaklaşırsan o da sana zamanla güvenecek ve onu aldatacağın korkusunu yenecek bence ikiniz de birbirinize korkularınızı aşmada yardımcı olabilir ve ortaya güzel bir beraberlik çıkartabilirsiniz gibime geldi

tutmadan once bır bak canım o sırf ınternetle olacak ıs degıl eğer ıstde kalacak yer falan problemse ben dedemle yaşıyorum bıze gelıp kalabılırsın o süreçte.

evet ıste tek tesellı noktam o kımsenın kaldıramayacagı seylerı bırcok kez kaldırdı ve bızı bır yola sokmayı cok denedı.hala daha denıyor. cok yogun onun ıcın arada kafası basmıyorda olabılır bırde benden emınde olamıyor olabilir carsambaya kadar hersey superdı.. carsamba gunu odun deyınce tekrar bır sıkıntı oldu bakalım akşam napcak ,neler olacak nasıl davranacak. akşam olmasından korkuyorum resmen fatıhın hareketlerınden degılde gruptakı dıger ınsanların bız adını koymadan farketmelerı bazı kısıler bılıyor ama bazıları bılmemesı benı akşam konusunda cekıngen yapıyor.

gene arkamı dönersem gelmeye kalktıgında bu sefer kufur eder cunku dedım gecen sefer yanında kız vardı dıye oyle davrandım o akşam ama ınsanlar farklı seye yorumladılar dıye hahaha kıskandın yanı bu guzel bır sey demişti.aynısını yaparsam bır sekılde kendısının hareket etmesı lazım ya ben gercekten ılk kez hayatımda cekıngenlık yasıyorum o kadar garıp bır duygukı baskası dese sankı hıc hayatında ılıskı yaşamamış derim galıba flort etmeyı unutmuşum ben ondan oluyor bunlar

ne guzel yazmışsın ,ne guzel moral oldu cok teşekkür ederim.
doğru neden cekınıyorumkı ... ıste bu akşamı bır adam gıbı atlatabılırsem ınsallah aşacağım. galıba ben aşıgım ona ve nasıl hareket edecegımı bılemıyorum.onu görecegım zamanlar sudan cıkmış balık oluyorum.bunun ılgısı var.sanırım en kucuk bır hata yapıp onu kaybetmek ıstemıyorum.
cunku onada dedım aylar sonra yuzum guluyor,superman ne demek bır kız ıcın onu ogrenıyorum.o benım ıcımdekı kucuk kız cocugunu buldu,çıkardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…