30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Evliliğin de bekarlarında kendine göre artıları var. Ama evlenince herşey güllük gülistanlık olmuyor. Bir sürü sorumluluk oluyor. Eşin hoşgörülü ve yardımcı olması şart. Birbirine alışmak için de zaman gerekiyor. Herşeyin hayırlısı demek lazım.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yavrum fidye ve rehineyi izledim. GÜzeldi
Ama rehine beni gerim gerim gerdi gece uyuyamadım :
Başka söyle bakammm

:))

hız tuzağı 1-2 .

Rush

aklıma gelirse yazarım

Ama macera gerilimsiz olmaz ki

Hayırlısı olsun canım.

Kendine yertince ve güzel arkadaşlar olunca çevrende ille evliliği düşünmüyor insan.

Hoş geldiniz.
Bekarsınız galiba, kendinizden bahsetmek ister misiniz?

Bu arada zeytinyağlı pırasaya bayılırım. Turuncu ve yeşil renkleri yan yana görsem direkt zeytinyağlı pırasayı anımsaarım. (havuç ve pırasa) bir keresinde bir apartmanda bu renkler vardı bunu anımsadım. çevremdekiler çok güldü.

Angelim tupçem hadi hayırlısıyla doğar inşallah şimdiden para ayarla bebek çok masrafluymış abimler geldi içimiz dışumız bebek ürünleri oldu

Hoş geldin prensens düğünde gözüne kestirdin mi birilerini

Hoş geldin prensens düğünde gözüne kestirdin mi birilerini
Yok.
Birileri beni birilerine gösteriyordu. Uyuz oldum.

Ağabeyin ile yengeni soracaktım ben de...
Bebek daha doğmadı di mi?
Ekim gibiydi sanki, hatta benim ile aynı burçtan olma ihtimali vardı.

Son düzenleme:

Teşekkür ederim canım

Angelim tupçem hadi hayırlısıyla doğar inşallah şimdiden para ayarla bebek çok masrafluymış abimler geldi içimiz dışumız bebek ürünleri oldu

İnşallah canım sağolasın. Başladık biz de para biriktirmeye. Masrafı çok dediğin gibi Canım ama meleklerimiz için her şeye değer :)

kolay gelsın petucum nasıl gıdıyor hazırlıklar? hersey tamam mı?

herşey tamam değil canım ama büyük sıkıntılarımız da yok şükür. eşyalarımızı seçip aldık, evimiz temizlendikten sonra yerleştireceğiz.. eksik olanlar da zamanla olur, mutfak gereçleri al al bitmiyor bu arada sürekli ölüm haberleri alıyorum canım biraz sıkılıyor.

Chall, başın sağolsun canım, dedene allahtan rahmet diliyorum..

Yok.
Birileri beni birilerine gösteriyordu. Uyuz oldum.

Ağabeyin ile yengeni soracaktım ben de...
Bebek daha doğmadı di mi?
Ekim gibiydi sanki, hatta benim ile aynı burçtan olma ihtimali vardı.

Göstersinler sinir olma belki de kısmetin ordadır. Evet canım ekimde doğacak. Tatilin ilk ayı kız tarafında geçtü cuma da bize geldiler ev canlandı

Tabi ki değer canım da insan en iyiai olsun diyo. Islak mendil için bile bi sürü kriter var çok hassas oldukları için özeniyosun oyy dığsunlarda sevelim artık ya

Onlar hiç bitmezki annem 31 yıllık ev hanımı hala alır ufak tefek şeyler önemli diil

Allah genç ölüm vermesin canım o daha çok üzüyo :-(

Onlar hiç bitmezki annem 31 yıllık ev hanımı hala alır ufak tefek şeyler önemli diil

Allah genç ölüm vermesin canım o daha çok üzüyo :-(

o konuda haklısın limon, eksik bitmez bitmesin de zaten

evet genç ölüm oldu, benimle aynı yaşta bi arkadaşım bir de ani ölüm haberi adlım neyse kızlar sağlık olsun hayatta başka herşeyin çaresi var ..

evet dedemı kaybettıgımden berı bunu dusunuyorum.

ınsan yanındayken hıcbır seyın farkına varamıyor,dünya dertlerı o kadar sacma sapanmışki.

ölüm tek gercek olan canım acıyor ,yakın arkadaşlarımla telde bıle konuşmamaya çalışıyorum cok kötüyüm Allahtan bu aralar sırkettekılerde anlayışlı.
Allah tüm ölmüşlerin mekanını cennet etsin.

canım allah rahmet eylesin, nur içinde yatsın inş. rahat ve huzurlu uyusun, bende dedene çok düşkünüm rabbim hayırlı güzel ömür versin sevdiklerimize..

ama ölüm var sonuç bu.. kızlar, düşünüyorum da hayatta hep daha fazlasını elde etmek için, çabalıyoruz sahip olmak istiyoruz. ama toprağa girerken hiçbşy vermiyolar yanımıza.. ne acı

kesınlıkle oyle kuzum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…