- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #37.481
kıs eve zor getirdim küçüğü yoktu.
burda olsan sana bana komşuya onun komşusuna yeterde artar bile
ay valla uykuya hasret kalıyorum ya iş yoğunluğu yüzüne ya ..
çok yoruluyorum film izleyip sızayım diyorum geriliyorum yada iyice uykum kaçıyor yatamıyorum
sabahda geç kalıyorum haliyle
hergün otobüse koşuyorum ya resmen
hoşbuldum canım sen nasılsın bayram nasıl geçtiiyiyiz sen nasılsın,ne zamandır yoktun,hoşgeldin. teşekkürler, senin de...
küçük karpuz bulmak mesele zaten, teşekkürler.
ekşınlı gerilimli film izlersen öyle olur tabi
gece yatamıyorum,sabahları da zor kalkıyorum
sağol turkuazım çok şükür iyiyim tayin olumsuz geldi kurum değiştirmeyi araştırıyorum olursa eski arkadaslarımın geçtiği yerde benim mesleğe ihtiyaç var ve arıyorlamış bende ziyarete gittim öğrenince dilekçe verdim .. şu an bulunduğum yerde de karışklık için de beklemedeyim 15 den sonra taşlar yerine oturur sanırım 1-2 hafta da.. hayırlısı..selam cerencim
teşekkürler seninde bayramın kutlu olsun.
senin tayin işi ne oldu?
iş durumun nasıl?
yüksek lisansı ne yaptın?
amma sordum
sağol turkuazım çok şükür iyiyim tayin olumsuz geldi kurum değiştirmeyi araştırıyorum olursa eski arkadaslarımın geçtiği yerde benim mesleğe ihtiyaç var ve arıyorlamış bende ziyarete gittim öğrenince dilekçe verdim .. şu an bulunduğum yerde de karışklık için de beklemedeyim 15 den sonra taşlar yerine oturur sanırım 1-2 hafta da.. hayırlısı..
sen de işe başlayınca görüşemedik var mı değişiklik..
yüksek tede ilk dönem bitti 2 dönem ve tez var su an beklemedeyim okul açılırsa başlayayım heyecanım yok bırakayım kararımda .. tayin durumu olmazsa devam ederim..
ben de çok yazdım bak:)
hayırlısı olsun diyorum iş konusunda gidip huzursuz olmakta var ama eski ekibimi seviyordum iyi denk geldi bakalım..çok zorlamazsa devam ederim cnm ama şehir farkı olursa 9 saatlik mesafeyi her hafta almak zor gelebilir.bence sen o arkadaşlarının dediği yere geçersin
sakın yükseği bırakma bah ahdım var sen yap bari
benimde olsa koşarak yapmaya giderimvalla yapıcan geliştireceksin kendini bu devirde
bakalım bende araştırıyorum. bütçeme ve işe uygun olursa başlamak istiyorum ama kısmet. çok pahalı
ben aynı sıkıntılı yerde sıkıla sıkıla muma dönerek çalışmaya devam
yaz arada ya bende pek olamıyorum ama ara baktıkça yazanları gördükçe seviniyorum.
zölüyorum sizleri yahu
valla bak gerçekten çok özlüyorum.
evlenmen bebeğin inan tüm kalbimle seviniyoum ama özlemeden de edemiyorum
hayırlısı olsun diyorum iş konusunda gidip huzursuz olmakta var ama eski ekibimi seviyordum iyi denk geldi bakalım..çok zorlamazsa devam ederim cnm ama şehir farkı olursa 9 saatlik mesafeyi her hafta almak zor gelebilir.
ben de bitirebilmek istiyorum inşallah biterAmin canım inş hakkında en hayırlsıı ne ise o olsun.
yarısını bitirmişsin inş hepsini bitirip diplomanı almak nasip olur.
Başın sağ olsun Petunya.Üzüldüm.
Allah arkadaşına rahmet eylesin.
bugün canım karpuz çekmişti,yarın alayım
ben de yorgunluktan kısa video izliyorum.
benımde cekmıştı almadım bugun barı alıyım eve gıderken.
mide rahatsızlığın nasıl oldu chal.
Benimde içtiğim ilaçlardan dolayı midem kötü oluyordu her sabah 1 tatlı kaşığı kadar yedim. hatta bazen rahatsızlandığımda 2 çorba kaşığı yedim.
1 ay boyunca yedim hiç kilo da almadım. sabahları kortizon yüzünden tuşsuz yerdim tahinle yapardım kahvaltıyı çokda doyururdu.
aklıma geliyorsun tahin yerken de :)
Herkese günaydın fıstıklar..
Tuğcenin kızı olcak bence ona söyledim içime öyle doğdu
Petunyaarkadaşın vefat etmiş sanırım üzüldüm
Prenses kardeşin de evlendi. Hayırlı olsun. Darısı isteyenlerin başına)
limon
turko
aslı
ceren
Ben bile unutmuşum kime oy verdiğimi, sen böyle yazınca döndüm baktım.hoşgeldin,kolay gelsin.
yemek yarışması oyu'nu da tahmin ettiğim şekilde kullanmışsın
hoş bulduk.sagol filozof, aminn canim sende hosgeldin
Sağ ol canım.İyi akşamlar kızlar nasılsınız epeydir giremedim.. Herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun
Sağ ol Mavilim, bence tuğçe'nin oğlu olacak.mide rahatsızlığın nasıl oldu chal.
Benimde içtiğim ilaçlardan dolayı midem kötü oluyordu her sabah 1 tatlı kaşığı kadar yedim. hatta bazen rahatsızlandığımda 2 çorba kaşığı yedim.
1 ay boyunca yedim hiç kilo da almadım. sabahları kortizon yüzünden tuşsuz yerdim tahinle yapardım kahvaltıyı çokda doyururdu.
aklıma geliyorsun tahin yerken de :)
Herkese günaydın fıstıklar..
Tuğcenin kızı olcak bence ona söyledim içime öyle doğdu
Petunyaarkadaşın vefat etmiş sanırım üzüldüm
Prenses kardeşin de evlendi. Hayırlı olsun. Darısı isteyenlerin başına)
limon
turko
aslı
ceren
canım karın şişliğim var onun dışında ıyım cok sukur.gunaydın..
Ben bile unutmuşum kime oy verdiğimi, sen böyle yazınca döndüm baktım.
Sen nereden tahmin ettin?
Demek ki beni benim tanıdığımdan iyi tanıyorsun Aslı. :112:
hoş bulduk.
Sağ ol canım.
Sağ ol Mavilim, bence tuğçe'nin oğlu olacak.
öyle demiş doktor ama ne bileyim öyle hissettim ona da söyledim ama kısmet sağlıklı sıhhatli olsun inşallah.
Ben de erkek hissediyorum kızlar. Dediğiniz gibi sağlıklı olsun da kız erkek farketmez.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?