30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Gel canım erkeklerden bahsediyoruz.

yanlızlık kötü bir şey,mükemmel erkek yada kadın diye bir şey yok bana göre,ruh ikim derler ya onada inanmıyorum açıkçası,sana saygılı,sevdiğin birini bulunca evleniceksin,fazla uzatmaya gelmez bu işler..

Erkekler sana ne yapman gerektiğini söyler, lakin her seferinde yanılır unutma

Ayy ben buna msj atmıştım dedimki 7 saat olup aşkım evdeyim merak etme diye bir mesaj atmak çok mu zor dedim?
O da 7 saat bekleyen biraz daha bekleyemezmiydi diyorr?

İnsan beklenti içinde oluyor ama nasıl olmıycak?
Sizin ilk aylarda nasıldı eşleriniz?

canım ilk zamanlara göre şu an çok iyiyiz
ozamalar iki tarafta gardını alıyormu diyeyim..
daha gurur meselesi yapıyor insan herşeyi
ilk 5 sene kötüydü son 5 sene çok iyi
artık konuşmadan anlaşıyoruz

Ben şuan umutsuz vakayım sanırım. Nasıl süründürcem ki?
Uğraşamıcam onunla sanırım.
Sabahları güzel mesajlar atar. Ama içimde bir his var fazla kafadan sallıyor herşeyi.
Çiçek almadı bana. Hediye mediye de almadı.
Evlenmek istiyormuş ama yok garip hisler var içimde.

Ayy ben buna msj atmıştım dedimki 7 saat olup aşkım evdeyim merak etme diye bir mesaj atmak çok mu zor dedim?
O da 7 saat bekleyen biraz daha bekleyemezmiydi diyorr?

ben artık hiç aramıyorum akşama doğru eşim arıyo bir şey lazımmı diye...

tuğçecim üzüldüm ama her şey olacagına varır. biraz ilgi, sorumluluk duymasını ıstemıssın ama o gocunmamış bile, bir de 7 saat bekleyen daha cok da bekleyebılırdı demiş...neyi ne için bekleyeceksen... sanki daha cok beklesen arayacak mıydı... ben de olsam üzülüp kafama takardım buyuk ıhtımal. hayırlısı olsun. kendısını affettırebılırse ne ala...

erkekler bu konuda yani arama mesaj yazma konusunda biraz duyarsız tuğçe arkadaşım sana açıklama yaptığına göre seni önemsiyor demektir..

Erkekleri kıskandırarak acı çektirmek en iyi yöntemdir.
Sakın ola sakın ona kırıldığını belli etme.
Güler yüzlü ve onu umursamaz tavırlar takın.
Bu olayı da çok uzatıp ilişkinizin komple bitmesine sebepte olma.
Ayarı karşındakine göre belirleyeceksin.

tuğçe umarı kızmazssın profiline baktım resimdeki kız sensen çok güzel bir hatunmuşsun..diğer nişanlından ayrıldın sanırım..eşimin aileside biraz problem çıkarmıştı evlendim ben yinede eşimi kazanmaya çalıştım..sebebde benim yaşımın ona göre küçük olmasıydı..

Sağol aslıcım. O da diyor senin tahammülün sınırın azalmış diyor.
Evet azaldı tahammülüm.
Benim eski nişanlımda ilgisizdi. Bir de ilk iş derdi hep. Ve işini hep bahane ederdi.
Bu da böyle yapınca ben iyice sinirleniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…