30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Hep takmıyorum da arada takıyorum canım.
Herzaman böyle değilim aslında.
Hastalanmama az kaldı ondanda hassas olabilirim böyle.

Hasta ol olma, saatlerce aramayıp işini bahane etmesi, ki mesaj bile atsa 10 saniyelik bir iş yani, sonra da 7 saat beklemişsin daha çok bekleyebilirdin diyip üste cıkmaya çalışması senin hassaslıgınla açıklanacak bir şey degil. ben de kızardım açıkçası,ama kendisini affettirmesini beklerdim.

kızlar yapmayın ,aramıyormu tirip gibi değilde sizde aramayın sizi aradığında neşeli davranın meşgul olduğunuzdan aklınızdan çıktığını söyleyin gizemli olunki koşsun peşinizden..

Bakalım canım arar kendini affettirir güzel birşey söylerse ve en önemlisi ben inanırsam ve bana yeterli gelirse belki bu durumu idare edebilirim.
Söylerim size gelişmeleri.
Dediğin gibi hani mesaj atmak çok zamanını almazdı.
Sen arasaydın falan dedi.
Bende rahatsız etmek istemedim dedim.

konuyu kendinden çevirip o zaman sen arasaydın demiyor mu, sen suçlu pozisyona düşüyorsun, haklıyken haksız gibi oluyorsun

Japona sormuşlar tatilin nasıl geçti diye,bilmiyorm daha fotoğrafları tabettirmedm demiş

bu misal sende tv dizisi olarak izlemeden kimseyi tanımıyosun galiba

şaka yapıyordur ressam olduğunu biliyordur herhalde..:26:

Hep takmıyorum da arada takıyorum canım.
Herzaman böyle değilim aslında.
Hastalanmama az kaldı ondanda hassas olabilirim böyle.

benim de az kaldı turkuazdan sonra biz de döktük ya özelimizi buraya
ne çok andım turkuazı bugün, sen çok yaşa emi turkuaz

kızlar yapmayın ,aramıyormu tirip gibi değilde sizde aramayın sizi aradığında neşeli davranın meşgul olduğunuzdan aklınızdan çıktığını söyleyin gizemli olunki koşsun peşinizden..

Yani bunlar iyi hoş ama ben önemsediğim erkekte böyle davranamıyorum canım.
Ancak çok fazla önemsemediğim erkeğe yapabilirim bunları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…