30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

ışıd çiler mi yoksa pkk lılarmı
IŞİD'in Kobani kuşatmasını protesto etmek isteyen bir grup, HDP Bağcılar İlçe Örgütü'nün bulunduğu binanın önünde toplanarak yürüyüş yapmak istedi. Yürüyüşe izin vermeyen polis ile grup arasında çatışma çıktı. Polis, gruba tazyikli su, biber gazı ve plastik mermi ile müdahale etti. Grup, polise taşlar ve şişelerle karşılık verdi. Polisin müdahalesi ile ara sokaklara kaçan grup, bir süre sonra toplanarak yeniden polise taş ve şişelerle saldırdı.

OLAYLAR GENİŞLEYEREK BÜYÜDÜ

İstanbul Caddesi üzerinde başlayan olaylar, kısa süre içinde Bağcılar Meydanı'na kaydı. Meydana çıkan ara sokaklarda toplanan göstericiler polisle burada çatışmaya devam etti. Göstericiler, ara sokaklarda işyerlerinin camlarını kırdı, bankaların ATM'lerini taşladı.(alıntıdır, ayrıntılı bilgi için http://www.milliyet.com.tr/kadikoy-ve-sultangazi-de-olaylar-gundem-1951257/)

cennet ülkemizi yine karıştırmaya çalışıyorlar
bizim mutlu olmamız ABD, İsrail ve EU rahatsız ediyor

Kızlar ben şimdi dılardayım ve yemin ederimkş Türk o kadar az ki heryeri araplar suriyeliler basmış.
Allah affetsin ama gitsinler ya mahvoldu ülkem.
Benim insanımın rahat olmadığı kadar rahatlar ne hale geldik....

İşid çıktı bide yaww bu işid de ne...
Daha nice örgütler var kimbilir hergün bir olay Allah ım korusun ülkemiZi

Bende Taksimdeydim
gerçekten arap turist sayısı çok fazla

Byza kıs sana bişi sorim yeni aklıma geldi.
Sen hangü dersleri veriyorsun üniversite de.
Belkim bana kaynak önerirsin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…