30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Yavruular
Bende her zamanki gibi çok yoruldum. Bu hafta yine yorucu geçicek. 2 gün tatil oldu ya burnumdan gelicek ki geliyor ...
Off offf valla inanın o kadar gözümde büyüyor ki çalışmam hiç enerjim yok.
Artık sırtım belim boynum o kadar ağrıyor ki ya evde normal oturamaz oldum.
YüZme bile rahatlatmıyor ya. Napıcam bilmşyorum.
Abartısız oturuyorum yerime yemek saatine kadar, yarım saatte yemek ye gel otur takii akşama kadar. Çopu zaman da mesai yapıyorum. ( eskiden işi çalışmayı ne severdim ...

Aslı yavrum Allah yardımcımız olsun inş hepimizin. Bizim senle bu iş yorgunluğumuz bitmez galiba.
Kızlar ya ben bu aralar o kadar enerjim düşük ki.. Mevsimsel midir nedir bişmiyorum?
Uyuyorum ama dünlenemiyorum.
Manevi enerjimde sanırım gittikçe dibe düştü acaba ondan mı.
Bıraksalar her yerde kafamı koyup uyuyasım geliyor.

yine kimse yok

filo yaw sen yazardın eskiden sende yazmıyon.. senin yazdıklarını okumayı özledim.

limon yüzme sana çok iyi gelecek benden söylemesi.
bende yeni öğrendim sayılır 2 aydır öğreneli hala devam ediyorum.

kizlar size birsey anlatayim Sabah 5 de kalkan esim benim pirttt pirtttt msj gelen telefonumu merak edip at yarisindaki jokey gibi yuksek bir kosuyla yatak odasina daldi bu kosusturmacanin sebebi bu saatte karimi kim ariyor bende onun bu merakina katti saglamak amaciyla bazanin icine koydum tel ustune bir kuruldum ayi postu gibi degil esim 3 belediye bir olup 3 kepce getirseler kaldiramaz zaaaarrresim tum gucuyle arama calisma baslatti benim butun organlarim dahil lazer testinden gecti bir teli bulamadi bende o ara uyur numarasi yapiyorum arada onu dikizliyorum amacina ulasimayan esim tam soracakken tekeri patlayann sofor misali hesabini kestim saat 6;20gibi kalkdim bir ne goreyim misler gibi kahvalti sofrasibenim icin ozel hazirlanmis bir yerden ekmek kizartmasi kokusu basindaki esim hicbir sey yasanmamis gibi iyiki dogdun askim nice yaslara dedi bugun benimmmmm doguuuummm gunummm bugun kimseciklere hic bir seye kizmayacagim bugun benim dogum gunum cunkuuuuuu

nice yaşlar dilerim. TERAZİ burcusunuz.
TERAZİ BURÇLARI SOHBET konumuz var. Oraya bekleriz.

filoo geçmiş doğumgünün kutlu olsun, bu yıl unuttuk kusura bakma
İyi dileğin erkeni geçi olmaz. Sağ ol var ol Aslı'mmm.
Darısı başıma :))) hayırlısıyla..
Amin inşallah. Kaç yaşındasınız?
Turkuaz sağ ol, şaşırdım. Onöre oldum. Demek yazdıklarımı seviyorsun. Fakat ben hep aynı yazdığımı falan düşünüyorum. :)

Niye yazmadığıma gelince "kimse yazmıyor ben de bir iki yazıyorum" cevapsız kalıyor. Karşılıklı yazışma olmayınca sakinledi buralar...

Bu kız bayağı bayağı ilerletmiş bu işleri. :) Yeni fark ettim. :)
Bu da bize uygun sanki.
Bekarlık sultanlıktır kızlar. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…