- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #39.561
evet yahu eskıden burası boylemıydıNiye kimse yazmıyor ya bu sayfaya ?
Miladımı doldu acaba!
Çok üzülüyorum kimse gelmez oldu((
İnş herkesler yine gelir
Tünaydın herkese...
Ben de sana baktım. Yoktun. Bin yılın bir başı geldim. Sen yoktun bu seferde.
pazar günü petunyayının düğünü varrr :)
Ben de dün akşam onu düşündüm. Petunya'nın düğünü var pazar günü. Rabbim mesut etsin inşallah.gönüller bir olsun, petunun düğün bu haftasonu mu,senin bilmen lazım
Ben de dün akşam onu düşündüm. Petunya'nın düğünü var pazar günü. Rabbim mesut etsin inşallah.
hayırlı olsun,her bakımdan iyi olur gitmen,iyi yapmışsın.selamlar. yüzme kursuna pazar günü başlıyorum. yüzme bilmeyen biri olarak bakalım
nice yaşlar dilerim. TERAZİ burcusunuz.kizlar size birsey anlatayim Sabah 5 de kalkan esim benim pirttt pirtttt msj gelen telefonumu merak edip at yarisindaki jokey gibi yuksek bir kosuyla yatak odasina daldi bu kosusturmacanin sebebi bu saatte karimi kim ariyor bende onun bu merakina katti saglamak amaciyla bazanin icine koydum tel ustune bir kuruldum ayi postu gibi degil esim 3 belediye bir olup 3 kepce getirseler kaldiramaz zaaaarrresim tum gucuyle arama calisma baslatti benim butun organlarim dahil lazer testinden gecti bir teli bulamadi bende o ara uyur numarasi yapiyorum arada onu dikizliyorum amacina ulasimayan esim tam soracakken tekeri patlayann sofor misali hesabini kestim saat 6;20gibi kalkdim bir ne goreyim misler gibi kahvalti sofrasi benim icin ozel hazirlanmis bir yerden ekmek kizartmasi kokusu basindaki esim hicbir sey yasanmamis gibi iyiki dogdun askim nice yaslara dedi bugun benimmmmm doguuuummm gunummm bugun kimseciklere hic bir seye kizmayacagim bugun benim dogum gunum cunkuuuuuu
İyi dileğin erkeni geçi olmaz.filoo geçmiş doğumgünün kutlu olsun, bu yıl unuttuk kusura bakma
Amin inşallah. Kaç yaşındasınız?Darısı başıma :))) hayırlısıyla..
Turkuaz sağ ol, şaşırdım. Onöre oldum. Demek yazdıklarımı seviyorsun. Fakat ben hep aynı yazdığımı falan düşünüyorum. :)yine kimse yok
filo yaw sen yazardın eskiden sende yazmıyon.. senin yazdıklarını okumayı özledim.
limon yüzme sana çok iyi gelecek benden söylemesi.
bende yeni öğrendim sayılır 2 aydır öğreneli hala devam ediyorum.
Bekleriz. :)filozof prenses tesekkurler canim orayada ugrarim canim yerlisi oldum kk nin zaten
Nice senelerefiloo geçmiş doğumgünün kutlu olsun, bu yıl unuttuk kusura bakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?