30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Meditasyon müziği açıp çakralarımı dengeliycem şimdi canlarım.
Hocam huzursuzluğun olabileceğini söyledi bana şimdi.
Detoks yapıyormuş vücut.

Son düzenleme:
Günaydın çıtırlarımmmmm

Aslı ve beyza konuya açıklık getireyim. Siz ikiniz bir olup benim periyodik güneme takdınız kafayı hangi gün diye.
Bende 29 şubat demiştim aslı kıs başka ne özelim döküldü kıssssss aman dökülsün be ya napem

Melek sana gelince bu çocuğu çok sıkma. İlgilenme kendini geri çek. Srama aradığında soğuk ol bak bakalım sana haber vermeye başlıyor öı başlamıyor mu? Sen ara dedikçe o inadına yapar gibi aramaz. Çok üstelemicen çokda tartışmıcan yüzgöz olmıcan. Zaman bırak çok yenisniz zaten daha. Heee arada çalan telefonuda duymamayı öğren aaaa duymadım aradaıpını de, geri dçnüş yapma bence. Ayrıca cnm sen daha nişanlının içindeki açtığı yaralardan arınmadan başka biri ile beraberlîğe başladın. Tahammülsüz olman normal. Ama kendini frenlemeyi öğren cnm. Kendi kendini iyileştir bu ilîşkide. Adama hîssettirme yani eskidekilerin bu ilîşkiyi etkilediği. Kıs bide anacım sende hep iş kuranları buluyon hiç kurulmuşları bulmuyon ayol

tünaydın canım
fil hafıza olan sensin, doğrudur o şekılde cereyan etmiştir olaylar, balık hafıza olarak saygı duyarım sadece

Ayy yavrum ne yapıyım ya bana da hep öyle denk geliyor nedense :)
Ekibini yeni kurdu. İhalelere giricekmiş v.s v.s
Proje hazırlıyor. sabit bir işte çalışan adaylarımda vardı daben gene bunu seçtim. :)
Rahat bırakıyım dediğin gibi.
Normalde mesaj atar, geceleri 1 saat kdar konuşuruz falan da ben regl olmadan önce böyle çıldırıyorum.
Adam ne derse tam tersini anlıyorum. :)

Melek tuğçem fazla üstüne düşmeki totosu kalkmasın adamın
Aslı kıs öyle tel takılı kalmış profilimde :))) aslında ben o an telde sohbet ediyordum :)))
Nabersiniz bakimmmmm?
Ben bugün baş ağrısı ile kalktım yaaaa. Hiç bişi yapasım yok
Sizler ne yaptınız bu saate kadar.
Maria gene yok bak gene içtimi ne yaptı acep
Meleğim senden bir kart rica edebilirmiyim içim sıkılıyor
Bir kendim için birde ev olayım için rica edecektim.
Şimdi dua okuyim gidip

tezle ugrasıyorum canım, benım tez için de dua et de tez zamanda bitsin görusuruz.

Selam kızlar, nasılsınız? :)

Bişey isteyecektim ben sizden. Kart açıyodunuz ya hani, benim içinde açar mısınız rica etsem? :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…