- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #41.181
güle güle kullan,film bilemedim şu an,ne zamandır izlemiyorum.yavrum şöle oldu. ben int sipariş verdim.
geldim topiğe baktım burda da sipariş vermek için aynı yer var :)))
ben kitap okudum bu akşam ona ayırdım.
ne izleyelim mesela filmmm önerisisiiiiii
hiç biri diil aslıcan kendi bunalımım. kendi i dünyam şükür her şey yolunda sadece depresif moda giriyorum geçecek bir kaç günekıyamam,yeni şehir,yeni iş,yeni ev,büyükşehir stresi kolay değil... bir de seninki gidince boşluğa mı düştün nedir...
insan farkında olmadan bunlar tetikler yine de bence,filoyla birlikte sana da dua edeyim bugün.hiç biri diil aslıcan kendi bunalımım. kendi i dünyam şükür her şey yolunda sadece depresif moda giriyorum geçecek bir kaç güne
aslında bazı şeyler var ama gereksiz şeyler. kafa karışıklıklarım olabiliyor. sağol canım beniminsan farkında olmadan bunlar tetikler yine de bence,filoyla birlikte sana da dua edeyim bugün.
selamşar canım
geçmiş olsun,mide rahatsızlığı kötüdür.
Daha beter oldu..asıl sebep belli oldu baskasini bulmuş beyimiz..
konunun en üstünde sağda konuyu izle butotuna tıkla.
Hayır canım.minervaya nispet mi yaptın mavili.
kesin öle
geçmiyo aslı 3 gündür ağlamaktan helak oldum
Günaydın canım. Geçmiş olsun mide,bağırsak her türlü şikaket için 1 çorba kaşığı tahin ye.. Şifa olsunHerkese iyi akşamlar :)
Özür dilerim birkaç gündür gelemedim.Bugün biraz midem tuttu gastritim var Dün çok yoruldum zayıf anımı kolluyor resmen
Hoş geldin.30 yaşında ve bekarim burası tam bana gore
Selam kızlar heyoooo
Aslışşş nerdesin bakimmm
Filo inş işin yoluna girer.
Mavişşş an itibariyle saçıma yağ sürdüm kafamı sardım bekliyorum.
Senin dediğin yağı aldım.
İnşallah kızlar sağ olun.çözülür canım,kasıt kötüniyet olmadıktan sonra basit hatalar bunlar...
Adet dönemi de tetikler.kesin öle
geçmiyo aslı 3 gündür ağlamaktan helak oldum
Geçmiş olsun.Herkese iyi akşamlar :)
Özür dilerim birkaç gündür gelemedim.Bugün biraz midem tuttu gastritim var Dün çok yoruldum zayıf anımı kolluyor resmen
Tahini sabah aç karnına mı yiyeceğiz?Hayır canım.
Hiç aklıma gelmedi bile öyle yapmak.
Nasılsam öyle yazdım.
Hayırdır. Geçen akşam için sıkıldığını yazmışsın sanırım.
Günaydın canım. Geçmiş olsun mide,bağırsak her türlü şikaket için 1 çorba kaşığı tahin ye.. Şifa olsun
dün akşam benimde midem şişti 1 tatlı kaşığı yedim düzeldim.
Bu gün akşama kadar yokum herkese iyi günler.
Boya, kına, yağ vs yaptığımsa saçımı aşağı tutarak önce arındırıyorum. Gerekirse bir kez de o şekilde şampuanlıyorum.Selam kızlar :))
Maviş dün saçımınyağladım
Ama öyle sürmüşüm ki bir ay yeter :))
Yıkadoğımda sarı yağ aktı bayağı iğreti oldum :))
Bir dahakine saçımı aşağı sarkıtarak yıkayacağım mecbur.
İnş saçıma yarar saçım banyoda kupkuru sert ve taranmıyor.
Badem yağı susam yağı ilede saçıma kür yapacağım inş yararlı olur ve yumuşar.
Saçımı kestireceğim sanırım.
Hoşbuldum canım , çalışıyorum evet memurum. Sevgilim 5 ay oldu ayrilaliHoş geldin.
Davetimi kırmadın sağ ol.
Çalışıyor musun?
Sevgilinden yeni ayrılmışsın galiba?
Hoşbuldum canım , çalışıyorum evet memurum. Sevgilim 5 ay oldu ayrilalionla olsaydı mutsuz olacaktık ikimizde o yuzden ayrildik ama bazen aklıma geliyor hala unutamadim onu
Hoş geldiniz.evet 30 yaş üstü ve bayan ve bekar bende sizdenim :) sevgilimden yeni ayrıldım daha doğrusu terk edildim mutsuzum
Dış Ticaret şirketi muhasebe & finansevet öğretmenim siz?
Hoş geldiniz. Kendinizden bahseder misiniz?aha benlik sohbet yeriymiş :))
ayrılık sebebiniz neydi 1 yıldır unutamadığınıza göre mevzu derinhoşbuldum ben zaten çok eski üyeyim bu aralar bakmaya başladım :) 30 yaşında bekarım sevgilimden 1 sene oldu ayrılalı ama hala unutamadım ve işyerime 5 dakikalık uzaktamağaza müdürüyüm bornovada çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?