- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.929
- 198
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #41.201
O da sana yakın çalışıyor yani?hoşbuldum ben zaten çok eski üyeyim bu aralar bakmaya başladım :) 30 yaşında bekarım sevgilimden 1 sene oldu ayrılalı ama hala unutamadım ve işyerime 5 dakikalık uzaktamağaza müdürüyüm bornovada çalışıyorum
Görmemen daha iyi, boş ver.yok canım evi işyerime yakın ve ben hala görmedimgörsem keşke
Inşallah canım
Daha çok yeni zamanla alışırsın, unutursun inşallah.
bırakın o size mesaj çeksin madem benzerlerinizle avunmaya çalışmış ve olmamış bekleyin ve görün erkekler hep geri döner tecrübeyle sabittirayrıca unutmak isteyen kimondan sonra kimseyle yapamadım ben hatta biriyle beraberdı kız aynı bana benziyor herkese gösterdim ama ayrılmışlar her nedense ben mutlu oldum bu duruma biraz zaman geçsin msj çekicem :)
selamm meslektaşız :)oy oy hoşgeldiniz hanımlar nasılsınız. ben minerva 26 yaşındayım öğretmenim
bırakın o size mesaj çeksin madem benzerlerinizle avunmaya çalışmış ve olmamış bekleyin ve görün erkekler hep geri döner tecrübeyle sabittir
oy oy hoşgeldiniz hanımlar nasılsınız. ben minerva 26 yaşındayım öğretmenim
branş ingilizce mi :) benim rehberlikselamm meslektaşız :)
evet ingilizce :)branş ingilizce mi :) benim rehberlik
Unutmak istemiyorsunuz biliyorum. Ben de yaşadım. Olan sadece size olur. Mesaj çekmeyin bence.ayrıca unutmak isteyen kimondan sonra kimseyle yapamadım ben hatta biriyle beraberdı kız aynı bana benziyor herkese gösterdim ama ayrılmışlar her nedense ben mutlu oldum bu duruma biraz zaman geçsin msj çekicem :)
Unutmak istemiyorsunuz biliyorum. Ben de yaşadım. Olan sadece size olur. Mesaj çekmeyin bence.
mesaj atarsanız dönme ihtimalini de ortadan kaldırırsınızmz gibime geliyor bak çok ilginç bir hikayem var dinlemek ister misin
TABİKİDE DİNLEMEK İSTERİM ..[/QUOTE
evvettt okuyabilirsin yazdımm :)TABİKİDE DİNLEMEK İSTERİM ..
Bir konu açmıştınız sanırımeşi onu aldatmıştı güvenemiyordunuz galiba kendine bu kadar ağır gelen bir şeyi size mi yaptı
Teşekkür ederim tıkladım ama sadece konudayken bildirim geliyor
Selam kızlar :))
Maviş dün saçımınyağladım
Ama öyle sürmüşüm ki bir ay yeter :))
Yıkadoğımda sarı yağ aktı bayağı iğreti oldum :))
Bir dahakine saçımı aşağı sarkıtarak yıkayacağım mecbur.
İnş saçıma yarar saçım banyoda kupkuru sert ve taranmıyor.
Badem yağı susam yağı ilede saçıma kür yapacağım inş yararlı olur ve yumuşar.
Saçımı kestireceğim sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?