30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Selam çıtırlarımmmm (beyza hariç beyza anlamamaya başlamış yine karta kaçtın beyzaaaa )
Bende evdeyim çorba yapıyommm gelin içelim, yoğurtlu hemide
Ben çorbamı içim, aslı size gelim balık yiğim, sonra melek tuğçe ye gidim tiramusu yiğim kayfe içim
Nerdesinizzzzz herkes yemeğe mi kaçtınız ayol. Çok yemeğin çıtırlığınızı kaybetmeyin aslı sen göbüklü çıtır

Bemde yalnız evimde kahve sefasındayım canım. :)
Buyur gel beklerim her zaman.
Afiyet olsun canımm sanada...
Sen neler yaptın bugün?

Bemde yalnız evimde kahve sefasındayım canım. :)
Buyur gel beklerim her zaman.
Afiyet olsun canımm sanada...
Sen neler yaptın bugün?

Cnm saol sanada afiyet olsun.
Bende evdeydim sonrq dıları çıktım bira. Eve geldim çorba yapıyorum.
Bir işim vardı onu halleeemedim. İnş yarın halletmek için upraşacağım. Bakalım halledersem rahatlayacağım.
Dinleniyorum kitap okuyorum. Zaten yarın youlcqm bayağı.
Sen gitmedin mi bir yere

Ben daha çıkmadım canım.
Çıkarmıyım akşamb ilmiyorum.
Benimkinin işleri var. Gündüz gelemiyor.
Bende kendi yağımda kavruluyorum.
İnşallah hallolur işin canım.
Yarın neden yorulucaksın?

ben de yoğurtlu çorba içtim üzerine fırında balık ve salata yedim akşama poğaça gibi hamur işi yiyeceğiz, gelsin kilolar

halledersin inşallah işlerini canım.
sürekli koşturmaca halindesin maşallah, ama yapında var senin belli

selam kızlar bende istanbuldan 32 yaşındayım bırgün önce bende böyle bir konu açtım aradım böle bir başlık bulamadım bir arkadaş yazmış saolsun bende buraya geldım tanışalımmı ?

selam kızlar bende istanbuldan 32 yaşındayım bırgün önce bende böyle bir konu açtım aradım böle bir başlık bulamadım bir arkadaş yazmış saolsun bende buraya geldım tanışalımmı ?

evet canım gördüm konunu ben de... hoşgeldin. burada otuz yaş altı olan veya evli olanlar da var ama bizim kapımız herkese açık

ben 28 yasında bekarım. Ankaralıyım.
yalnız mısın yoksa görüştüğün biri var mı...

anladım cnm ama o yaşlar arası topık vardı20 -30yaş arası dıye dedımkı benım yaşıtlarım veya üstünn topıgı yok sandımdıelbettekı hepimiz insan ve kardeşizyanlız degılım hayatımda bırısı var hatta şuan tv izliyo .D sende ne var ne yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…