30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

yok canım, onlar da bu topiği gördükten sonra açtılar onu

e sende pek problem yok o zaman, madem sevdiğin var ve birliktesiniz

benim internetten görüştüğüm bir ingiliz çocuk var, benim iş zor yani biraz, hayırlısı artık.

evet canım 30 yıl sonra buldum onuda:) aaaa yani yüzyüze görüşmedinizmi hiç ilginç ?

bulmuşsun ya ne mutlu, ona bak sen

çeşitli nedenlerden görüşemedik malesef evet canım. neyse girmeyelim bu konulara, üzülüyorum sonra

evet canım şükürler olsun darısı senın başına inşallah.üzülme canımya grşürsünüz umarım en kısa zamanda uzakta olan ilşkilere hep hayret etmişimdir ben görmeden duramam karşımdakını mesela iyi yürütmüşsünüz bu zamana kadar sonu hayırlı olsun türkçe biliyormu

Kız benn telden giriyom ya. Telefonu kenara braksamda orda duruyor gözüküyom.
Yani arada bakıp çıkıyom. Hep orda size bakmıyom
Aslıııııııııı misafirler gitti mi? Balıklar bittimi yoksam
Kitap okuyom ben.

misafirler yatılı canım, yarın gidecekler

balık dayanır mı onca insana

iyi okumalar canım, en iyisini yapıyorsun

olması gereken senin dediğin gibi tabi, ama bazen olmayınca da olmuyor sağol canım inşallah, hayır ingilizce konuşuyoruz.

misafirler yatılı canım, yarın gidecekler

balık dayanır mı onca insana

iyi okumalar canım, en iyisini yapıyorsun

Ne kıs neye şaşırdın ikide bir kk girebilmek için şifre girmiyim diye sayfa açık kalıyor
Pratik yol :)))
Oooo yataılı misafir heeee. Aslı kıs bana balık bırcun var. Gelirsem hiç şansın ok ısmarlıcan

yok öyle bakıp duracak halim yok demiştin ya, öyle donup bakakalma suratını koymuştum ondan

tamam canım ayıp ettin

olması gereken senin dediğin gibi tabi, ama bazen olmayınca da olmuyor sağol canım inşallah, hayır ingilizce konuşuyoruz.

ooooo süpermiş ingilizcen iyiy demekki bravo kimbilir belkıde kısmetın odur bekledıgıne deger umarım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…