30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Elif şafak aşk kitabı çok beğenmiştim.
Ama hayatımda herhalde yarım bıraktığım 3-4 kitapdan biri de elif şafak a aittir. Genel olarak kitaplarını pek sevemedîm

Ne olsun bebğimm bildiğin gibi
Senin neyin var asıl. Yazdıklarını okudum. Başın mı ağrıyor senin?
Meleğim sana nacizane önerim. Çok fazla ilgilen ilgilen deme. Emin ol sen dedikçe o yapmaz. Psikolojide birşey vardır; sen ittikçe dahada geri çekecektir. İtmeyi bırak olayı akışına bırak, ilgilenen değilde onun ilgisini kendine çekmeyi dene.
Hayırlısı olsun senin için inş

Anladım canım sağol.
Fakat şu ara birşey yapmıycam. Kendi halinde takılsın işte.
Amin canım...

Anladım canım sağol.
Fakat şu ara birşey yapmıycam. Kendi halinde takılsın işte.
Amin canım...

Cnm kendine de zaman ver. Çok yeni daha herşe içinde. Yanî yaralarının acısı soğumadan yeni biri zordur kuzum. İnş çok mutlu olursuj hayatında. Canı gönülden olmanı çok isterim. Çok temiz kalplisin.
Eninde sonunda " yüreğinin ekmeğini yiğeceksin" canım

Çok sağol canım benim.
Senin içinde inşallah iyi şeyler olucak ben hissediyorum.
İnşallah mutlu olucaz.

Çok sağol canım benim.
Senin içinde inşallah iyi şeyler olucak ben hissediyorum.
İnşallah mutlu olucaz.

İnş cnm inş. Yıllar evvel " Umutla yaşıyoruz efendim" diye bir kîtap okumuştum. Zaman geötikçe daha da iyi anlıyorum harbiden öyle. İnsan umut edemeyince hayatın anlamı kalmıyor. Umut etmek ve zamana bırakıp sabırla beklemek en güzeli aslında, tabii bunu başarmak önemli.

Elif şafak aşk kitabı çok beğenmiştim.
Ama hayatımda herhalde yarım bıraktığım 3-4 kitapdan biri de elif şafak a aittir. Genel olarak kitaplarını pek sevemedîm

aşk kitabını ben de çok begenmiştim, baba ve piç romanı da bence güzeldi. bu da iyi gidiyor bakalım.
bu arada dünyanın en iyi filmi denen esaretin bedeli filmini izledim bu akşam, çok güzeldi gercekten.

insan umutla yaşar canım, umutlar da olmasa nic'olur halimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…