30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

çok geçmiş olsun canım..özlettin kendini..umarım beklediğin gelişmeler çabuk gerçekleşir..hepsi gerçekleştikten sonra da aşk gelir :)

valla benim aynı nasıl olsun. yoğunum ama çalışasım yok. omuzlarım sırtım çok ağrıyor yaaa:44:

benim boynum ağrıyor, masabaşı işlerde böyle oluyor, ben de ortapedik yastık alacagım canım, kardeşim almıştı, boyun omuz ağrıları hep geçti, çok memnun ben de en kısa zamanda alacagım.

benim boynum ağrıyor, masabaşı işlerde böyle oluyor, ben de ortapedik yastık alacagım canım, kardeşim almıştı, boyun omuz ağrıları hep geçti, çok memnun ben de en kısa zamanda alacagım.

hangisinden bi göstersene bana.
ya son zamanlarda şunu fark ettim. gerçekten sürekli bir sırt boğun ağrısı var. yaşlanıyoruz valla şaka maka derken..
meslek değiştirme şansım yok. olsa keşke sıcak satış yapmak isterdim. ohhh bazen dışarda bazen içerde

masabaşı bilgisayar başında da çalışıyorsan normal canım... duruş bozuklugundan ,uzun süre aynı pozisyonda durmaktan kaynaklı, yaşlılıkla ilgisi yok
sıcak satış ne kız

Son düzenleme:
masabaşı bilgisayar başında da çalışıyorsan normal canım... duruş bozuklugundan ,uzun süreli aynı pozisyonda durmaktan kaynaklı,yaşlılıkla ilgisi yok
sıcak satış ne kız

yani arabana biniyon gidiyon müşterilere satış yapmak için, görüşmek için
keyfine göre takılıyon haaaa satış yapamazsan orasını söylemiyim ne olacağını

yani arabana biniyon gidiyon müşterilere satış yapmak için, görüşmek için
keyfine göre takılıyon haaaa satış yapamazsan orasını söylemiyim ne olacağını

kapıdan satış ya da seyyar satış yani ne yapacaksın kız kapı kapı dolaşıp,ayaklar yorulur bu kez de

kapıdan satış ya da seyyar satış yani ne yapacaksın kız kapı kapı dolaşıp,ayaklar yorulur bu kez de

kıs ne kapı kapı gezmesi o senin dediğin tencere satıcısı
bunlar büyük müşteriler şirketlere gidiyorsun, elindeki ürünü pazarlıyorsun yani.

kendimi tencere satarken düşündüm bir an ne komik geldi

tencerelerim var tavalarım varrrr tencereci geldi hanımmmmmmmmmmmmmmm

panpiş im napim kendimi hayal edince komik geldi.
kendimi tencerelerin altında ezilmiş taşıyamazken düşündümmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…