- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.929
- 198
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #4.721
Ellerine sağlık canım, güzel özetlemişsin.
Maria'ma geçmiş olsun. İş konusunda da her şey istediği gibi olur inşallah.
Melek tuğçe'm, üzme kendini... boş ver gitsin! takılalım bekar bekar
aynen o şarkı geldi aklıma :)bu senede bekar gezelimmmmmmmmmm bu sende de bekar güzelim, hayde güzelim
biz de çok özledik, çok geçmiş olsun:2:
evet biz de o tür bir gelişme ummuştuk ama olsun, gelişmeler olumluysa, her zaman, her alanda iyidir değil mi, tuhaf derken beklenmedik olumlu gelişmeyi kastetmişsindir umarım
Olursa , kariyerim açısından da, maddi durumum açısından da çok iyi olacak..
O kadar hazırladım ki kendimi, olmazsa üzülebilirim evet..
Mariammm çok yürekten diyorum bunu. Hayırlı gelmeyeck bir görev ve para olacaksa înan gelmemesi senîn için en iyisi olur. Baştan üzülür ama kolay atlatırsın. Olursa ve hayırsız olursa öyle hergün üzülürsün.
Senin için en hayırlısı hayırlı şekilde olsun inş.
İyidir panpişim senden naber
Not: mariam olursa bize bir tatlı ısmarlarsın artık. Ben cheescake istiyom frambuazlı bide limonlubi tane yetmedi karnım aç ondan herhalde
kısss hoşgeldin. sabah baktım yoktun
aslı beyza gene birbirlerine sardılar, arada beyza anlamadı esprileri, arada beyza bana bana bulaştı filan...
maria kaç gündüğr yoktu geldi. çok kötü grip olmuş fena ama şimdi iyi. birde marianın iş ile ilgili olumlşu supriz ve büyük gelişmeler olacakmış. belli olunca açıklayacak bize
ipeknur ve runa ortada yok.
bence runa kesin 60 ın altına düştü ve yeni şeyler alıp kendi sokaklara attı bizi unuttu
ipeknurda istanbul yorgunluğundan kurtulamadı, ipekkkkkkkkkkkkkk yaaaaa biz nasıl yaşıyoz istanbul da o kalabalık da trafikde
melekin başı ağıyrdu stresden kaç gündür. sevgilisi onla ilgilenmiyormuş gerektiği kadar. bakalım hayırlısı olsun onun hakkında (çocuğa gıcık oldum bizi meleki üzüyor diye buda aramızda)
Evet canlarım. Biraz hassasdım haftasonu. regli olduğum içinde hassastım.
Fakat şimdi iyiyim şükür.
Turkuazcım tavsiyelerini dinliyor akışına bırakıyorum.
Ayrıca bugün temiz hava almak için deniz kıyısında ormanda yürüyüş yaptım.
Temiz hava iyi geldi.
nasılsın tuğçe,başının ağrısı geçti mi...
Melekim hayatta bazı şeyler hayırsız ise yada istediğimîz yönde akmıyorsa olayalar yada olmuyorsa inan akışına bırakmak gerek. Evet zor akışına bırakmak sabır göstermek tahammül etmek zor hele onca olaydan sonra ama elden ne gelir ki başka zamana bırakmakdan
Melekimmm sen o kadar güzellikle ormana mı gittin kıs senî kaçırırlar bakdikkat et emî gözlerin yeter
Aslı kıs panpişine bir balık çokmusen balık ısmarla ordan maria cheescake ısmarlar.
Dönüşte melekime gider deniz manzarası karşısında çay içerim ohhhhhjj mis gibi
Dün baya çoktu ama bugün geçti canım şükür.
Sen nasılsınn?
Deniz miii,orman mıııbugün hava ne güzeldir İzmir'de, oh nefes al ne güzel.
Evet canım deniz ve yeşillik. :)
Evet İzmirdede 19 dereceydi sıcaklık.
İyi geldi.
Köpeklerle konuştumAğaçlara sarıldım.
Sormaa :)
Melekim hayatta bazı şeyler hayırsız ise yada istediğimîz yönde akmıyorsa olayalar yada olmuyorsa inan akışına bırakmak gerek. Evet zor akışına bırakmak sabır göstermek tahammül etmek zor hele onca olaydan sonra ama elden ne gelir ki başka zamana bırakmakdan
Melekimmm sen o kadar güzellikle ormana mı gittin kıs senî kaçırırlar bakdikkat et emî gözlerin yeter
Aslı kıs panpişine bir balık çokmusen balık ısmarla ordan maria cheescake ısmarlar.
Dönüşte melekime gider deniz manzarası karşısında çay içerim ohhhhhjj mis gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?